Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Sedaj so drugi časi. Bolj napredni.
Mi smo.tudi peš sli v šolo. Sedaj jih pripeljejo do vrat.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.430
3.739
113
E9Omg5rX0AY8OMm

19. jul 2007
2.838
1.562
113

ad 1) SARS-CoV-2 Viral Culturing at CDC

d 2) Scientific Brief: SARS-CoV-2 Transmission

ad3) Science Brief: Transmission of SARS-CoV-2 in K-12 Schools and Early Care and Education Programs

ad 4) Overview of Testing for SARS-CoV-2 (COVID-19)

ad 5) COVID-19 vaccines: key facts

Prijetno branje želim :).

Malo sem razočaran da ravnatelj, ki bi moral biti vsaj malo razledan, ne zna v 5 minutah (jaz sem sicer našel to v 30 sekundah, ampak za mene se pričakuje, da najdem prej kot povprečen ravnatelj) najti ustrezne informacije.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Pa dobro, ce na tak nacin prepreci represijo v soli, pa naj bo.
Glavno da se deci ne skodi, kot so dosedanji ukrepi

• Všeč mi je
Reactions: novaa

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.098
4.066
113
Dopis iz 8.3. (torej začetek marca, ko so začeli cepit učitelje in se je zgodil "velenjski sindrom") je treba postavit v kontekst časa ne pa zlorabljat za trenutne probleme šol in šolstva na sploh.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in novaa

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.811
5.921
113
Švedi nimajo nobenega obveznega testiranja, nobenih mask in nobenega asburdnega PCT. A ja pa seveda šole imajo odprte brez nobenih absurdnih pogojev.

Samo povem, za vse vaci-nacije v avtističnem delu spektra.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in jendomen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Dejal je še, da bodo morali učenci tretje tirade in dijaki nositi maske, tedensko samotestiranje pa bo zanje prostovoljno.

Bedaki

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.014
837
113
ne grem v detajle.. ampak dej nej mi en razlozi tole samotestiranje..
korak 1: greš v lekarno po teste za otroka

vidiš, da je otrok OK - ker ti gre kot običajno na živce (beri sonček je razigran)
korak 2: naredis test
opcija koraka 2: ne naredis testa

korak 3 je ne glede na korak 2 - vsi smo OK?

manjka kakšna "varovalka" v tem množičnem samopalčkanju?

al sam jest ne razumem?

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.141
355
83

d 2) Scientific Brief: SARS-CoV-2 Transmission

ad3) Science Brief: Transmission of SARS-CoV-2 in K-12 Schools and Early Care and Education Programs

ad 4) Overview of Testing for SARS-CoV-2 (COVID-19)

ad 5) COVID-19 vaccines: key facts

Prijetno branje želim :).

Malo sem razočaran da ravnatelj, ki bi moral biti vsaj malo razledan, ne zna v 5 minutah (jaz sem sicer našel to v 30 sekundah, ampak za mene se pričakuje, da najdem prej kot povprečen ravnatelj) najti ustrezne informacije.

Sem se že odjavil, pa žal moram...

Zgodba se ustavi in načeloma zaključi tukaj:

Tale dokument sva že obdelovala pa ko nisi mogel odgovoriti ali so in zakaj niso izločili virusa iz izločkov pacient in so šli direktno na "množitev" si mi povedal da sem pač premalo izobražen za tak pogovor. Tudi prav. Znam pa brat. In lepo piše (v več dokumentih - vključno s patentom na katerem temelji postopek "izolacije") da iz izločkov ne morejo izločiti virusa, mora it na množitev. Kjer gostiteljske celice izstradajo do smrti in med njihovimi ostanki bolj izobraženi od mene v stilu komisije določijo kaj je virus. Še enkrat bom prosil da mi pokažeš kaj od naštetega ni res.

Dokler pa tega ne morete pokazati (bolj "izobraženi" od tebe tega ne morejo) bom pa vedno trdil, da je vsa tale farsa samo farsa.

Še sporočilo vsem, ki se jim zdijo vprašanja o teh "samoumevnih" stvareh smešna; pejte pogledat osnove. Pa se potem smejte če vam bo še do smeha. Meni že nekaj časa ni ...

V napetem pričakovanju nove runde predavanja o moji neizobraženosti (kar popolnoma drži, nič ne rečem) vas pozdravljam in grem na lepše :cheer:

• Všeč mi je

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Bedni ste s tem, ko samo cakate da se nekdo zmoti, pa ceprav ima v osnovi prav.
Na svedskem se zacne sola 19.8.

• Všeč mi je