Mhm...tega blodnjaka Terška so zbrcali ven iz univerze.Za prečitat, pa čeprav je Teršak, navaja not druge vire:
SPOŠTOVANA MINISTRICA DR. SIMONA KUSTEC, PONUDIL BI VAM DLAN V POZDRAV, TUDI RAMO PRIZANESLJIVOSTI, PA TUDI VLJUDEN KLEPET – A RES, ZELO RES NE BI SMELI BITI VEČ MINISTRICA. ALI PA BI MORALI – OD PRVEGA DNE – POSLUŠATI IN SLIŠATI TISTE, KI VEDO IN RAZUMEJO, ČESAR SAMI OČITNO NE VESTE IN OČITNO NE RAZUMETE. SEVEDA LE POD POGOJEM, DA VAM ZA TO TEMO IN ŠKODLJIVE POSLEDICE VAŠEGA JAVNEGA DELA TER “OSEBNIH STALIŠČ” NI POPOLNOMA VSEENO, MALO MAR.
Dec ima prav.
Nimajo rekuperacije ?Ženska se spozna na prezračevanje. V energetsko sanacijo objektov smo vložili milijone zato, da bomo lahko na široko odpirali okna.
Ko sem jaz hodil na SERŠ smo imeli.Ja vsaka šola ma rekuperacijo. Ene celo 2 eno za rezervo če prva crkne.
Pa dobro ki ti živiš?
Sončke. Hudiči hodijo sami.Sedaj so drugi časi. Bolj napredni.
Mi smo.tudi peš sli v šolo. Sedaj jih pripeljejo do vrat.
Se vidi da ste bli v novi šoli. Mi preko ceste smo meli še ona stara dvojna okna. Pa hajcali so tak da brezveze. Tam si pa mogo luftat da si spmoh dihal lahko.Ko sem jaz hodil na SERŠ smo imeli.
Pihalo je pri vseh oknah in ravno v Bundi ti je bilo prijetno hladno