Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Tokrat pač deluje štrukelj v dobrobit otrok in mu ne moremo nič oporekat.

Žal v takih časih samo masa lahko kaj doseže, z uporom. In če kdo, potem je šolstvo v tem močno.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen in sandra

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Tokrat pač deluje štrukelj v dobrobit otrok in mu ne moremo nič oporekat.

Žal v takih časih samo masa lahko kaj doseže, z uporom. In če kdo, potem je šolstvo v tem močno.
Da je premjje kdo z levega pola bi štrukelj drugace govoril in pol foruma. Ampak to je politika.

Še vedno ni nobeden ter modrec podal rešitve kako zvozit to šolsko leto brez šolanja na daljavo...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Enostavno, šole se pustijo odprte saj otroci brez problema prebolevajo bolezen, za rizični ki bodo polnili bolnice pa se naj naredi neka šotorska bolnica, itak so sami krivi, kaj pa se niso cepili.

Ali bomo zdaj zaradi takih še par let zapirali šole?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in jonny77

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.372
113
Pomurje
Saj nikjer ni predvideno, da bo šolanje na daljavo.

Štrukelj je vedno zbiral ljudi pred parlamentom v časih "levih" vlad.

Desne so se razdajale, tako kot sedaj s kovid dodatki, ki jih prejemajo učitelji tudi med počitnicami.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
A butastega sindikalista pa ne boš komentiral? Saj je učenjak in šolnik, pa še tako sposoben, da familije ni znal obdržati.
Tokrat sem komentiral koprivni pogrom nad ravnatelji, ki se kao ne znajo niti usrat brez navodil. Štrukelj je pač tipični sindikalist, ki gleda predvsem na svojo rit.

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Ampak to drži, tudi usrati se ne znajo brez navodil tako ravnatelji kot starši !!!

Ko pa navodila dobijo pa spet v jok in stok, ker tega se pa oni že ne bodo držali, ker to pa posega v njihove pravice !!!!

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.101
4.067
113
Ampak to drži, tudi usrati se ne znajo brez navodil tako ravnatelji kot starši !!!

Ko pa navodila dobijo pa spet v jok in stok, ker tega se pa oni že ne bodo držali, ker to pa posega v njihove pravice !!!!

Znajo se, samo so kazensko odgovorni za vsako tako sranje če ni prav opravljeno. To je kot če bi FURS mencal kako se obračunava plače za tekoči mesec pa bi dal pravila ven 14., par direktorjev bi pa samoiniciativno reklo da se obračuna že 5. po starem modelu z nižjo davčno stopnjo ....

• Všeč mi je
Reactions: sousis

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113

Po tvojem bi potem vsaka šola imela svoja pravila, al kako si ti to predstavljaš? Že pri delovnih zvezkih je anarhija. Res me mal podrobneje zanima, kako si tole predstavljate. Oziroma, kako si predstavljate delo in pomen ministrstva za šolstvo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.036
9.672
113
Kako si predstavljamo? Gretje stolčkov, vlečenje plače in iskanje razlogov, kako vso odgovornost prenesti na drugega.
Ostalega očitno niso sposobni narediti.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.432
3.741
113
Kako si predstavljamo? Gretje stolčkov, vlečenje plače in iskanje razlogov, kako vso odgovornost prenesti na drugega.
Ostalega očitno niso sposobni narediti.
Ampak ne pozabit da je v plačo vključeno tudi plačilo za osebno odgovornost, ki pride s poklicem in mestom v hierarhiji.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.453
3.552
113