Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Tokrat pač deluje štrukelj v dobrobit otrok in mu ne moremo nič oporekat.

Žal v takih časih samo masa lahko kaj doseže, z uporom. In če kdo, potem je šolstvo v tem močno.
Da je premjje kdo z levega pola bi štrukelj drugace govoril in pol foruma. Ampak to je politika.

Še vedno ni nobeden ter modrec podal rešitve kako zvozit to šolsko leto brez šolanja na daljavo...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Enostavno, šole se pustijo odprte saj otroci brez problema prebolevajo bolezen, za rizični ki bodo polnili bolnice pa se naj naredi neka šotorska bolnica, itak so sami krivi, kaj pa se niso cepili.

Ali bomo zdaj zaradi takih še par let zapirali šole?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in jonny77

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.606
2.419
113
Pomurje
Saj nikjer ni predvideno, da bo šolanje na daljavo.

Štrukelj je vedno zbiral ljudi pred parlamentom v časih "levih" vlad.

Desne so se razdajale, tako kot sedaj s kovid dodatki, ki jih prejemajo učitelji tudi med počitnicami.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.006
9.537
113
A butastega sindikalista pa ne boš komentiral? Saj je učenjak in šolnik, pa še tako sposoben, da familije ni znal obdržati.
Tokrat sem komentiral koprivni pogrom nad ravnatelji, ki se kao ne znajo niti usrat brez navodil. Štrukelj je pač tipični sindikalist, ki gleda predvsem na svojo rit.

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Ampak to drži, tudi usrati se ne znajo brez navodil tako ravnatelji kot starši !!!

Ko pa navodila dobijo pa spet v jok in stok, ker tega se pa oni že ne bodo držali, ker to pa posega v njihove pravice !!!!

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.132
113
Ampak to drži, tudi usrati se ne znajo brez navodil tako ravnatelji kot starši !!!

Ko pa navodila dobijo pa spet v jok in stok, ker tega se pa oni že ne bodo držali, ker to pa posega v njihove pravice !!!!

Znajo se, samo so kazensko odgovorni za vsako tako sranje če ni prav opravljeno. To je kot če bi FURS mencal kako se obračunava plače za tekoči mesec pa bi dal pravila ven 14., par direktorjev bi pa samoiniciativno reklo da se obračuna že 5. po starem modelu z nižjo davčno stopnjo ....

• Všeč mi je
Reactions: sousis

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.006
9.537
113

Po tvojem bi potem vsaka šola imela svoja pravila, al kako si ti to predstavljaš? Že pri delovnih zvezkih je anarhija. Res me mal podrobneje zanima, kako si tole predstavljate. Oziroma, kako si predstavljate delo in pomen ministrstva za šolstvo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.829
113
Kako si predstavljamo? Gretje stolčkov, vlečenje plače in iskanje razlogov, kako vso odgovornost prenesti na drugega.
Ostalega očitno niso sposobni narediti.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.584
3.948
113
Kako si predstavljamo? Gretje stolčkov, vlečenje plače in iskanje razlogov, kako vso odgovornost prenesti na drugega.
Ostalega očitno niso sposobni narediti.
Ampak ne pozabit da je v plačo vključeno tudi plačilo za osebno odgovornost, ki pride s poklicem in mestom v hierarhiji.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.491
3.589
113

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
vrsta v sistem lepo in udobno umeščenih kadrov, ki so brez hrbtenice in lastnega razmišljanja...na koncu se vse zbere pri generalu twittu.. ki ob četrtkih ponoči pove kako bo ponedeljek zgledal
Vrhunska strokovnost Janševih kadrov se je pokazala pri Slaku, ko je državni sekretar na MŠŠ o pogojih šolanja, znal samo dvajsetkrat ponoviti cepite se, cepite se. Vidi se, da ti pajaci niso sposobni lastnega razmišljanja in samo čakajo, kaj bo zaukazal maršal.

sousis

Guru
16. nov 2019
1.621
1.087
113

Skratka, nič novega. Bodo pa inšpektorji veselo talali kazni že 1.9., seveda vsak s svojo interpretacijo pravil.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.576
4.723
113
Upam, da tak inšpektor faše kakšno na gobec.
Taki inšpektorji so vsi. Tudi na FURS in drugje. Zakaj pa misliš, da hočejo natančna navodila? Ne zato, ker ne bi znali po svoje zrihtat šole, pač pa zato, da naredijo po navodilih, da jih noben ne j***. Enako je povsod drugje. Državne inštitucije so leglo nesposobnosti in kompliciranja. Taka so tudi navodila, če sploh obstajajo, katerim naj bi mi zadostili 100%, kar se običajno ne da. Potem pa razpošljejo po terenu idiotske inšpektorje, ki zahtevajo 110% zadostitev neobstoječih pravil (10% dodajo sami ali pa si razlagajo po svoje).

Imam dovolj izkušenj s FURS glede tega in verjamem, da je popolnoma enako v šolstvu ali kjerkoli drugje.

tommek

Pripravnik
21. feb 2008
36
16
8
Taki inšpektorji so vsi. Tudi na FURS in drugje. Zakaj pa misliš, da hočejo natančna navodila? Ne zato, ker ne bi znali po svoje zrihtat šole, pač pa zato, da naredijo po navodilih, da jih noben ne j***. Enako je povsod drugje. Državne inštitucije so leglo nesposobnosti in kompliciranja. Taka so tudi navodila, če sploh obstajajo, katerim naj bi mi zadostili 100%, kar se običajno ne da. Potem pa razpošljejo po terenu idiotske inšpektorje, ki zahtevajo 110% zadostitev neobstoječih pravil (10% dodajo sami ali pa si razlagajo po svoje).

Imam dovolj izkušenj s FURS glede tega in verjamem, da je popolnoma enako v šolstvu ali kjerkoli drugje.
Kar je še najhuje v šolstvu je to, da ima v covid časih vsak inšpektor pooblastila, da preverja covid ukrepe. Tako potem pride na primer energetski inšpektor in preverja, kje v šoli so postavljeni razkuževalniki in podobno.

• Wow
Reactions: sousis