Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

Killerius

Pripravnik
11. jul 2010
149
14
18
In da jo generiraš dobiš pa privat ključ pri???

Kar neke svoje podatke notr brez da bi prej dal čez privat ključ ti bo pa vrnilo napako ob preverjanju (preveri se lokalno z javnim ključem, preden se spet kdo vtakne da gre na strežnike).

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Cuj, ce lahko pohekas windowse ali pa adobe, se da tudi qr kodo. Samo vprasanje ce se komu da jebat s tem.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.811
5.922
113
Nakladanje se nadaljuje

Za vstopanje v šolski prostor bo sicer veljal pogoj PCT.

Za vstopanje v verske ustanove PCT ni zahtevan, saj je vsakemu posamezniku svobodna izbire vere po ustavi zagotovljena.

Za zdravje gre, pravijo.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.453
3.552
113
Med vsako vojno so se dogajale take in drugačne stvari. Nikoli med vojno nobeno sodišče ni naredilo nič. Stvari se pa konkretno obrnejo, ko je vsega konec, ko se prah poleže in ko že mnogi mislijo, da so odnesli celo kožo. Takrat se začne iskat krivce in takrat se jih na križ pribija. Zna trajat ampak, na koncu se stvari postavijo na mesto. Do sedaj so se več ali manj še vedno.
Me pa zanima, če bo še kakšek PKP paket sprejet za odškodnine, katere bodo, za ene ali pa za druge.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Cepljenje otrok kot pogoj za vstop v šolo trenutno po njenih besedah ni prednostni ukrep. "Vsako cepljenje doprinese k temu, da je okužb manj. A to ni prioriteta. Cepiti se morajo predvsem tisti, ki so sami v nevarnosti, da bodo potrebovali bolnišnično zdravljenje," je pojasnila. Meni, da bi pouk moral potekati v šoli. "Moramo enkrat začeti razumeti epidemijo in živeti z njo. Do šole je še več kot deset dni in v tem času se lahko že vsaj s prvim odmerkom zaščiti večina populacije, ki je v stiku s šolskimi otroki," je dejala.

Cepiti se morajo predvsem tisti, ki so sami v nevarnosti, da bodo potrebovali bolnišnično zdravljenje.

Torej cca 5% populacije? Ali koliko je bilo lani vseh hospitaliziranih?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in novaa

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.014
837
113
Strukelj zagrozil s stavko, ce bodo testi placljivi. Podpiram.
če bi sistem laufal - bi moral bit ze kdaj ... aprila? vsi pocepljeni
Kustecovo pa caka se ena interpelacija.
aktualna tema za KUL.. folk že v naprej vedo, da bo z začetkom šole nezadovoljen, ministrica prikladno na bolniški.. nabiranje političnih točk... 2 dni zasedanja v parlamentu.. končni rezultat pa - močno dvomim, da bo padla

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Padla tudi ne bo, ker nihce ne upa prevzet vodenja, ker se sela tak kak si “nekdo” zmislo, mimo vse logike

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.014
837
113
Padla tudi ne bo, ker nihce ne upa prevzet vodenja, ker se sela tak kak si “nekdo” zmislo, mimo vse logike
jup.. potrata časa za ustvarjanje vtisa, da se dela.. en kup bla bla - pa nič za pokazat..
novica zadnjih dni - Pahor se je šel testirat, ker je bil v stiku z njo... pa najbrž pol ministrstva.. in še to najverjetneje v času službe

• Haha
Reactions: darjan