Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.332
-2.694
113
Veš kako bi velika večina državljanov zafrknila vladajoče butle? Tako da bi se cepili, potem pa, ko bi si zmišljevali dodatne ukrepe, bi vsi po vrsti pokazali nepokorščino. Ker pa ni folk cepljen pa nas držijo v šahu.
Tako kot smo jih zafrknili pred meseci, ko smo se držali ukrepov in priporočil in prišli v zeleno fazo, kjer so odpravili vse ukrepe?
In če jih nebi, bi lahko vsi po vrsti pokazali nepokorščino?

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Vceraj sta Krek in Pokljukar penzionistom poslala nepodpisan(fizicno pismo) poziv/vabilo, v zacetku tedna pa Poklukar in Kusteceva podpisan poziv /vabilo starsem otrok. Oziroma so nam ga po mejlu fwd razredniki.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Opet to delajo? Si nahrulil ravnatelja?
Nisem, kot tudi ne tistih, ki se cepijo. Njihova odločitev.
Ce tebi sef nekaj naroči, ga nahrulis (individualno)?.
Se na fb ga nisem delil, pa ceprav ga tam se nisem opazil. Najbrz imam vec penzionistov med frendi (vsaj 2 delitvi) kot starsev osnovnosolcev. Ocitno se vecini starsev je be za ta dopis. Tako kot meni.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Seveda so, ampak zaradi 5% delat tako paniko? Kaj bomo od zdaj naprej tudi imeli PCT vsako jesen/zimo, ker vedno bo nek virus krozil ko bo nek % prozadet, tako ali drugace

sad

Guru
24. avg 2007
21.037
9.673
113
Samo to je res smešno in lepo kaže na nesposobnost vlade. Še dobra 2 tedna do pouka in mrtva tišina.
Čeprav itak je vse skupaj bv, saj se potem zadeve s tweeti ob 23.00 spreminjajo, kot vodji ustreza. Se spomnimo semaforja in potem stalno spreminjajočij se meril in neupoštevanja le tega.

• Všeč mi je
Reactions: Cash

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Samo to je res smešno in lepo kaže na nesposobnost vlade. Še dobra 2 tedna do pouka in mrtva tišina.
Čeprav itak je vse skupaj bv, saj se potem zadeve s tweeti ob 23.00 spreminjajo, kot vodji ustreza. Se spomnimo semaforja in potem stalno spreminjajočij se meril in neupoštevanja le tega.
S predlogi na plan!

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.156
3.628
113
Marlbor
Kaj bomo pa s tistimi 600.000 testi, ki so jih junija dobavili za testiranje učencev? Zdaj bi jih lahko razdelili, da se potedtirajo malo, preden gredo v šolo.

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.014
837
113
Ce bi bla korona “15-20” let nazaj k se ni bilo interneta, pametnih telefonov, FB, influencerjev in vse te “sodobne navlake” bi bili:
- al ze zdavnaj vsi cepljeni
- alpa za korono sploh slisal ne bi

tale ”demokracija” in 1001 interes je idealna za ljudi skregat.. in posledicno enostavno vodit ter vladat.. alpa v opoziciji cepet.. sej korito je dost veliko za obojne

da ze pa v kaj 3 sezoni koronr ne ve kaj bo s solo je pa samo odraz vsega skup.. niso vzpostavili “e-pouka”, nimajo nastudiranega sistema kako v solo… dodatki laufajo.. policaji (prvih 30) ma vec kovid dodatka k je pa povprecna placa.. obstaja kaksna lestvica za dohtarje (zaenkrat vse “rekla kazala”)…

unim k tole pase - fajn sluzijo.. drzavni sektor dela “lagano sportski”.. ostali smo pa kaj..najebal

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
To že vse vemo. Predlagaj kako v jeseni.

Tole s testi, eni bodo izkoriščali ker se jim nebo dalo v šolo. Upam da boo testiranje v petek tako da se gre potem na pravo v pet. sob. in ne pon. torek.

sad

Guru
24. avg 2007
21.037
9.673
113
S predlogi na plan!
Jaz kmet bom predlagal kaj? A imam jaz x “strokovnih certifikatov”, tečajev in izobrazbe za šolstvo, za zdravstvo, itd.? A jaz grejem stolček na ministrstvu in sem plačan za to?
Pa 3PM, a ste normalni? A misliš, da sem jaz AndY1 in pogledam 2 videa na YT, poskrolam čez FB, pa bom solil pamet strokovnjakom?
In pol meni serješ naj predloge dajem. Bedak.
So na ministrstvih in v vladi vsi plačani, da to naredijo, naredili so pa kaj? Tako so nesposobni, da so s svojimi ravnanji samo prilili bencin na ogenj dr. YT in FB. No, očitno so sedaj obupali in ne bodo naredili nič, kar morda niti ni nujno slabše.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Ne vidim problema da šole zalaufajo normalno, brez nekih omejitev. Če bo zaradi tega kak rizicen cepnu, pa je sam kriv, ker se bi lahko cepil.
A zdaj bomo šole zapirali, ker se tisti nocejo cepit al kaj?

• Všeč mi je
Reactions: zoom in jendomen

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.014
837
113
Pa k sm ze v šunku … problem je k nas vodi politika in ne stroka... kako je ze un “pregovor” - da bos po lestvici lezel tolk casa dokler ne prilezes do pozicije za katero si totalno nesposoben..

ce pogledamo old school policijo - sistem je bil boljs k so/smo se policije bali, ker se je vedelo, da bo pokalo, ce bo pizdarija.. zdej ma vsaka baraba “pravice”, odvetnike in pocasna sodisca, policaji pa drkajo rajo ker se pelje 57.. v drzavnem aparatu vsi nekaj cakajo in zmer je nekdo drug kriv/odgovoren/zadolzen.. in se sprasujejo in cakajo.. v toplih in suhih pisarnah, ki se zaklenejo v petkih ob 13h.. cas pa tece in nic ne rece… placa je redna.. dodatki so pa tud fajn..

• Všeč mi je
Reactions: p4pe

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Mislim da je vseeno policija uveljavljala neustavne ukrepe in ljudi sredi malice brez maske popisovala?

• Všeč mi je
Reactions: ales85