Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
Temu se reče medgeneracijska solidarnost.
Mladiči so bili eno leto doma, da so zaščitili svoje dedke in babice, ti pa se v zahvalo nočejo cepiti, ker so na facebooku prebrali da ____________________________________ (vstavi poljubno).

Letos bodo zato lahko ponovili vajo.

Jebite se :bruh:!

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.453
3.552
113
Da ne boš jokal, če bodo slučajno dobili idejo, da se bodo morali tudi cepljeni testirat. Samoplačniško.
Kaj niso naredili ? Vsem so omogočili možnost cepljenja. Zastonj !!!!! Kaj bi pa še radi, kaj še potrebujete, imate možnost naredite kaj in le to izkoristite.
Vsi testi pa bi morali biti plačljivi in to mastno. Dokler zbiramo donacije za bolnike na onkološki in za bolne otroke, res ni potrebe, da država financira še vse kvazi znasntvenike in virologe, ki ne morejo pogledati dlje od svojega enormnega egoizma tako, da si le plačujete teste!!!!!

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in novaa

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Kaj niso naredili ? Vsem so omogočili možnost cepljenja. Zastonj !!!!! Kaj bi pa še radi, kaj še potrebujete, imate možnost naredite kaj in le to izkoristite.
Vsi testi pa bi morali biti plačljivi in to mastno. Dokler zbiramo donacije za bolnike na onkološki in za bolne otroke, res ni potrebe, da država financira še vse kvazi znasntvenike in virologe, ki ne morejo pogledati dlje od svojega enormnega egoizma tako, da si le plačujete teste!!!!!

Idioti pa še kar vztrajate pri represiji.
Vlada postavi pogoj, kateri je sam sebi namen, potem ga pa še zaračuna. Fantastično.

Teoretično bo vlada ju3 rekla, da tvoja žena in hči, morata do 30 leta zaplodit vsaka 4 otroke, zaradi zaščite populacije slovenije. Na voljo jima je brezplačno osemenjevanje ali pa naravna zanositev. V nasprotnem primeru, bosta plačevali davek, ker ne spoštujeta načrta za ohranitev slovenske populacije. Boš takrat ko največji bebec še vedno ploskal Dualis ?

Ukinit PCT, ponudit brezplačno cepljenje, ukinit PCR, pa živet normalno naprej.

Kdor preživi, preživi. Kar se gremo/gre zahodni svet sedaj, nima nič veze z virusom, niti z zaščito bilokoga. Virus je postal orodje za obvladovanje državljanov. Bebci z low IQjem, pa še kar ne dojemate, da z podpihovanjem in stopnjevanjem idej vladajočih, dodajate kamne v njihovo trdnjavo, iz katere bodo vladali/vladajo.

Če bi bili vladajoči tako zaskrbljeni za zdravje državljanov, nebi z cepljenjem (katero na žalost ne daje primernih rezultatov), posiljevali najmanj kritične populacije, med tem ko 40% kritične populacije še ni "zaščiteno".
Idioti pa v zrak in ploskate. Nekatere kritično razmišljanje pač boli. Na žalost zanje ni cepiva.

Deli in vladaj............... Idioti pa temu še ploskate. Bravo.

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Idioti pa še kar vztrajate pri represiji.
Vlada postavi pogoj, kateri je sam sebi namen, potem ga pa še zaračuna. Fantastično.

Teoretično bo vlada ju3 rekla, da tvoja žena in hči, morata do 30 leta zaplodit vsaka 4 otroke, zaradi zaščite populacije slovenije. Na voljo jima je brezplačno osemenjevanje ali pa naravna zanositev. V nasprotnem primeru, bosta plačevali davek, ker ne spoštujeta načrta za ohranitev slovenske populacije. Boš takrat ko največji bebec še vedno ploskal Dualis ?

Ukinit PCT, ponudit brezplačno cepljenje, ukinit PCR, pa živet normalno naprej.

Kdor preživi, preživi. Kar se gremo/gre zahodni svet sedaj, nima nič veze z virusom, niti z zaščito bilokoga. Virus je postal orodje za obvladovanje državljanov. Bebci z low IQjem, pa še kar ne dojemate, da z podpihovanjem in stopnjevanjem idej vladajočih, dodajate kamne v njihovo trdnjavo, iz katere bodo vladali/vladajo.

Če bi bili vladajoči tako zaskrbljeni za zdravje državljanov, nebi z cepljenjem (katero na žalost ne daje primernih rezultatov), posiljevali najmanj kritične populacije, med tem ko 40% kritične populacije še ni "zaščiteno".
Idioti pa v zrak in ploskate. Nekatere kritično razmišljanje pač boli. Na žalost zanje ni cepiva.

Deli in vladaj............... Idioti pa temu še ploskate. Bravo.
No ja, če ti gre zahodni svet tako na živce in te tako ogroža potem se le preseli kam drugam, kjer je bolje Prav tako, pa se odpovej vsemu ostalemu kar država nudi tako tebi kot tvojim potomcem.

Taki egoistični debili kot si ti in tebi podobni pač nikoli ne boste razumeli, da je družba sestavljena iz posameznikov, ki imajo pravice in dolžnosti, pa če tudi nekaj žrtvuješ v korist družbe.Namesto tega raje v vsem vidite zarote. Vidite samo sebe in svoje pravice pa če tudi na račun drugih. Kozlate se mi !!!
Najbolj pa mi je všeč ko taki potem izustijo nekaj o kritičnem razmišljanju, no tu pa res odpove vsa pamet.
PS. Ko boš imel kakšno kronično bolezen, ki te bo smrtno ogrožala, le ne hodi k zdravniku, ker oni nič ne vejo in samo želijo manipulirati s teboj.

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.332
-2.694
113
No ja, če ti gre zahodni svet tako na živce in te tako ogroža potem se le preseli kam drugam, kjer je bolje Prav tako, pa se odpovej vsemu ostalemu kar država nudi tako tebi kot tvojim potomcem.

Taki egoistični debili kot si ti in tebi podobni pač nikoli ne boste razumeli, da je družba sestavljena iz posameznikov, ki imajo pravice in dolžnosti, pa če tudi nekaj žrtvuješ v korist družbe.Namesto tega raje v vsem vidite zarote. Vidite samo sebe in svoje pravice pa če tudi na račun drugih. Kozlate se mi !!!
Najbolj pa mi je všeč ko taki potem izustijo nekaj o kritičnem razmišljanju, no tu pa res odpove vsa pamet.
PS. Ko boš imel kakšno kronično bolezen, ki te bo smrtno ogrožala, le ne hodi k zdravniku, ker oni nič ne vejo in samo želijo manipulirati s teboj.
Ko pa boš ti imel kako hujšo bolezen, se pa fentaj v korist družbe, da ostali člani družbe ne bomo plačevali tvojega zdravljenja, invalidnine in penzije. Ne bit egoist, pa zahtevat zdravljenja zase.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113

V zahodnem svetu se pač ne vlada z odloki, ampak je za represijo, ki jo zahtevaš, potreben širši družbeni konsenz, beri zakon. Tko da če ti ta ureditev ne paše, se s Krekom in Hojsijem poberite v kako državo, kjer si represijo izmišlja peščica neizbranih.
In ja, noben še ne ve kako bo zgledala šola pa sta do tja sam še dva vikenda. In ne otrok ni potrebno cepit, niso oni ogroženi in ni nobene strokovne podlage, ki bi priporočala cepljenje otrok. Zaščita starejših babic doma odpade, babice majo na voljo cepljenje. Torej otroke v šolo in konc debate.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune

Seronje brez kančka lastnega razmišljanja, pa podpirajo vse kar debilkoti in nestrokovnjaki izustijo.

Ali cepiva ščitijo in preprečujejo bolezni?
So najbolj precepljene države na boljšem kot najmanj?

Idioti še kar verjamete da je cepivo rešitev....
Bebci in idioti pa še potencirate slabe odločitve vlade.
Bebci, idioti in debili pa bi še bolj zategovali jarem nad narodom.
Dualis ti si pa kategorijo slabši od vseh zgoraj naštetih. Bravo.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Ytbnd

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Temu se reče medgeneracijska solidarnost.
Mladiči so bili eno leto doma, da so zaščitili svoje dedke in babice, ti pa se v zahvalo nočejo cepiti, ker so na facebooku prebrali da ____________________________________ (vstavi poljubno).

Letos bodo zato lahko ponovili vajo.

Jebite se :bruh:!
Žal resnično. Upam da tole spremenijo ampak ker nebodo se bodo potem ti necepljeni svaljkali po bolnicah.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.681
113
Kaj niso naredili ? Vsem so omogočili možnost cepljenja. Zastonj !!!!! Kaj bi pa še radi, kaj še potrebujete, imate možnost naredite kaj in le to izkoristite.!
Recimo za začetek prilagoditev učnega načrta za primer šolanja na daljavo. Razni športni in kulturni dnevi, ki se vseeno morajo izvest. Podaljšano bivanje, razni izbirni predmeti. Vse to ostaja na urniku in more bi konec leta realizirano.

Izobraževaja in neke poenotene smernice za vse učitelje, da se nekak reši to. Ne drugo leto bomo in bomo še vedno delali vsak po svoje.

Prilagojeno ocenjevanje, ker vemo da ocenjevanje na daljavo nikakor ne poteka enako.

Reševanje problema neprimernih pogojev pri marsikaterem učencu za delo na daljavo.

Itd itd itd.
Boli njih organ tak da ne pametuj.

• Všeč mi je
Reactions: sousis in kalbo

gr69

Guru
15. dec 2009
11.571
2.616
113
še v SLO - ampak komaj
luka51
Daj ne seri - to ja ni naloga ministrstva - zakaj pa so ravnatelji? Se bojo že znašli …

Važno je le, da imamo najboljše organizirano šolanje na daljavo v EU - prosto po Simoni.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: kalbo

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.758
6.151
113
blizu močvirne prestolnice
No ja, da se ne boš ugriznil v jezik. Vsaj tisti na višjih mestih na ministrstvu prihaja iz vrst gnile pedagoške fakultete. Veš kaj bi bilo najboljše za otroke? To da se učitelji nebi šli politike, da bi delali po učnem načrtu in to je to. Da pa vse skupaj deluje neorganizirano, pa preberi prvi stavek. V svojo skledo pljuvate. Šolstvo, zdravstvo, pravosodje so rak rana Slovenije seveda največja rana pa so politiki vseh vrst.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.099
3.158
113
Trenutno kako bo potekalo šolanje pri naših zahodnih sosedih. Pri njih je cepljenih 90% učiteljev. Kdor ne bo cepljen ali imel dokazila o prebolelosti bo ostal doma na prisilnem dopustu brez plače. Ima še možnost testiranja vsakih 48 ur ampak si vse teste plača sam, test naj bi stal 26€. Vsi učenci nad 6 let obvezne maske v razredih. Zamejska učiteljica pravi da v tem ni nič čudnega, taka so pravila in se jih pač držijo in s tem nimajo težav.
Kaj če bi pri nas samo prenesli njihova pravila v naše šolstvo da ne izzumljajo nekih svojih :valjamse: :valjamse: , to bi bil konec sveta.

• Všeč mi je
Reactions: Dualis

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Milan Krek.

"Tisti, ki se cepijo, so zaščiteni in se lahko družijo ob upoštevanju pogoja PCT, medtem ko so necepljeni jedro infekcij," pravi.

A tu je spet slo neka izjema, da se pri nas ne prenaša virus med cepljenimi?

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Trenutno kako bo potekalo šolanje pri naših zahodnih sosedih. Pri njih je cepljenih 90% učiteljev. Kdor ne bo cepljen ali imel dokazila o prebolelosti bo ostal doma na prisilnem dopustu brez plače. Ima še možnost testiranja vsakih 48 ur ampak si vse teste plača sam, test naj bi stal 26€. Vsi učenci nad 6 let obvezne maske v razredih. Zamejska učiteljica pravi da v tem ni nič čudnega, taka so pravila in se jih pač držijo in s tem nimajo težav.
Kaj če bi pri nas samo prenesli njihova pravila v naše šolstvo da ne izzumljajo nekih svojih :valjamse: :valjamse: , to bi bil konec sveta.
Seveda, ker so 100x bolj normalni kot mi. Le butasti slovenceljni so najbolj pametni in vedno pričakujejo, da bo kdo drug nekaj naredil in seveda nasprotovati samo zato, da nasprotuješ je pa itak najbolj in. Človeku je kar slabo.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.327
6.140
113

Pri tem pa Petarosova ne pozabi pohvaliti sodelovanja staršev. Da se držijo pravil in so zelo socialno odgovorni, doda. "Pri nas ni debate. Zakon pravi: maska je obvezna, in masko imamo. Konec. Tako je pravilno in tega se držimo. Tako je, kot bi rekli: semafor je rdeč, jaz bom pa vseeno vozil, ker mi je všeč rdeča. Ne. Če je semafor rdeč, se moramo pri rdeči ustaviti. In konec," še drzno pove.
V Furlaniji - Julijski krajini je sicer cepljenjih že več kot 50 odstotkov otrok, starejših od 12 let.

• Všeč mi je
Reactions: sad

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Glej, ti z lahkoto skupi z Dualis onaniraš na celodnevno nošenje mask v razredih, ki so kretenizem prve vrste in z lahkoto tud spiš z masko na frisu. Normalnim zdravim ljudem bo tega počasi preko glave.