Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Pomeni bodo sedaj nabavljali tudi teste s slino, da bodo deca na tešče pljuvali gor?

Še en nov kanal za polnjenje žepov?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Tri tedne pred začetkom novega šolskega leta še vedno ni jasno, kako bo to potekalo. Šolniki informacij nimajo, odločitve pa se namesto na šolskem sprejemajo na ministrstvu za zdravje, pravi Branimir Štrukelj s Sviza. "Sodelovanja z ministrstvom za šolstvo ni, nikoli v 30 letih nismo imeli takšne blokade dialoga, kot jo imamo s to ministrico. Tokrat ni nobenega dialoga, preprosto ni ga. Ignorirajo nas," je dejal. Ob tem je kot strela z jasnega udaril predlog strokovne skupine, da bi pogoj PCT uvedli tudi za dijake.

Da vidimo, če bo največji sindikat imel kaj jajc naredit.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.924
113
Attention, child abusers! “we found minimal child-to-child (0.9%, 2/234) and child-to-adult (1.7%, 1/58) transmission, supporting that <14 year olds are not the drivers of SARS-CoV-2 transmission” “Use of face masks is not recommended in schools in Norway”

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Dobro no wtf

Izpolnjevanje pogoja PCT bo v novem študijskem letu pogoj za obisk predavanj, je sporočil državni sekretar na ministrstvu za zdravje Franc Vindišar. S tem tudi soglašajo študentske organizacije. V srednjih šolah bo sprva predlagano prostovoljno samotestiranje, ob prehodu v rdečo epidemiološko fazo pa bi tudi zanje veljal pogoj PCT.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.524
4.637
113
Dobro no wtf

Izpolnjevanje pogoja PCT bo v novem študijskem letu pogoj za obisk predavanj, je sporočil državni sekretar na ministrstvu za zdravje Franc Vindišar. S tem tudi soglašajo študentske organizacije. V srednjih šolah bo sprva predlagano prostovoljno samotestiranje, ob prehodu v rdečo epidemiološko fazo pa bi tudi zanje veljal pogoj PCT.
Študentom bi jaz kar T samo pustil pa vsak test na dva dni računal 50 eur. Ker si boljšega ne zaslužijo.

V starih časih so bili študenti v prvih bojnih vrstah za upor ali spremembe. Danes so navadni pussyji, ki kimajo vsem neumnostim sveta. Važno, da ima štrom pa ekranček, za ostalo mu dol visi. In tak brezhrbteničar bo kasneje čakal na dobro plačano službo in malo dela. Fej.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.453
3.552
113
Študentom bi jaz kar T samo pustil pa vsak test na dva dni računal 50 eur. Ker si boljšega ne zaslužijo.

V starih časih so bili študenti v prvih bojnih vrstah za upor ali spremembe. Danes so navadni pussyji, ki kimajo vsem neumnostim sveta. Važno, da ima štrom pa ekranček, za ostalo mu dol visi. In tak brezhrbteničar bo kasneje čakal na dobro plačano službo in malo dela. Fej.
Dej malo preberi, kakšen dogovor so sklenili. Spodbujajo ceplenje, ampak vseeno tisti, kateri se ne bojo cepili, bodo imeli na voljo BREZPLAČEN test, tako študentje, kot zaposleni. Taka je bila zahteva za pogoditev, samo treba je novico zapisat tako, da se gre čimprej čimveč študentov cepit. Če so za študente testi plačljivi, potem so predavalnice prazne.
Toliko o brezhrbteničarjih. ;)