Še ena kokoš. PrelesnikovaKaj ko je zaščitena kod kočevski medved. Pa sem prepričan, da bi še medved naredil manj škode kot ta kokoš.
Še ena kokoš. PrelesnikovaKaj ko je zaščitena kod kočevski medved. Pa sem prepričan, da bi še medved naredil manj škode kot ta kokoš.
Prav perverzno je zahtevati od šolarjev, dijakov in študentov, da se cepijo, v nasprotnem primeru pa bodo imeli šolanje na daljavo. 13 letni Žan naj se cepi, da bo 87 letna Jožica varna. Kam smo prišli kot družba? A je normalno otroštvo, šolanje in druženje z vrstniki v tej državi res tako ničvredno?
Zagotovo jim lahko obljubi, da če bodo dijaki in študenti pocepljeni, bodo starci lahko v DSO-jih praznovali "veselo jesen" in "martinovo". #vsebokotlaniA Logarjeva upa dijakom in študentom objubiti,da če se grejo cepit,bo šola v živo ne glede na epidemiološko stanje v državi.Močno dvomim.
To se Avstriji samo balkanci bunijo. Tako kot pri nas, kjer se samo ići bunijo. Hitlerjeva mladina se ne buni.Avstrijski mediji poročajo, da je vse več ravnateljev šol zaskrbljenih zaradi odzivov staršev na ukrepe, ki so napovedani pred novim šolskim letom. Doslej so podali že več kot 3600 zahtevkov za izpis iz šole, število pa bi lahko še pred začetkom šolskega leta naraslo na 6000. Največ izpisov so zabeležili v spodnji Avstriji.
Toliko o tem, kako drugje ljudje brez problema sprejemajo to PCT budalaštino in da smo sami mi "balkan".
Tudi pri njih je obvezna. Izpisujejo pa jih iz šolanja na šoli, saj so se odločili za šolanje doma. In ja, tudi pri nas je porast tega.Pri nas je malo večji problem, ker je OŠ obvezna. Ne moreš kar tako izpisati otroka.
Ampak če tokrat ne bodo starši vdarli po mizi, potem pa nam res ni pomoči in lahko se nadejamo lockdowna do poleta 2022, PCT pa vsaj do 2024.
Avstrijski mediji poročajo, da je vse več ravnateljev šol zaskrbljenih zaradi odzivov staršev na ukrepe, ki so napovedani pred novim šolskim letom. Doslej so podali že več kot 3600 zahtevkov za izpis iz šole, število pa bi lahko še pred začetkom šolskega leta naraslo na 6000. Največ izpisov so zabeležili v spodnji Avstriji.
Toliko o tem, kako drugje ljudje brez problema sprejemajo to PCT budalaštino in da smo sami mi "balkan".
Ravnatelji tulijo da rabijo navodila za odprtje šol.
Predlagam zamenjavo...ravnatelje v prvi razred, učence iz 1 razreda pa nastavimo za ravnatelje. Bo bolj tekoče lavfalo.
Poglej priponko 47471
Nima pa noben ravnatelj jajc rect da ne bo zapiral sole?
JE pa tole retweetal dr.IJ, ki očitno razen šal nima drugih navodil za šolnike.Ravnatelji tulijo da rabijo navodila za odprtje šol.
Predlagam zamenjavo...ravnatelje v prvi razred, učence iz 1 razreda pa nastavimo za ravnatelje. Bo bolj tekoče lavfalo.
Poglej priponko 47471
tudi to se zna zgodit, ker se je do sedaj izkazalo, da so vsi odloki padli na US....
Prav tako niso ogrožena skupina za celo serijo potencialnih bolezni in jih cepimo od 3 mesecev naprej.V OŠ pa otroci pri matematiki ne bodo potrebovali PCT pogoja, angleščine se pa brez tega pogoja ne bodo smeli udeležit.
Boste cepili otroke, ki niso nobena ogrožena skupina?