Covid-19 Covid-19 A bo kaj od poletnega dopusta v tujini?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.377
4.797
113
V odgovor na tvoje moraliziranje naj ti povem, da takrat, ko sem šel dol, so komaj pričeli s cepljenjem mojih letnikov in ne bi do prehoda meje potekel noben rok od kar si cepljen, da greš lahko čez mejo. Tako, da ne nekaj na pamet.
Bilo bolj namenjeno Andy ju, ki je že pobegnil iz vrste ko je čakal na cepljenje.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.155
4.129
113
Komur je način prehoda Hrvaške meje največji problem v življenju, res nima veliko skrbi.
Gre za nacin, kako je to speljano. To ni vec z danes na jutri ampak iz zdajle pa cez dve uri.

Ne vem, a vidis samo sebe, ampak jaz vidim en kup Slovencev, ki se bodo cez vikend vracali v Slovenijo in zdajle iscejo lokacijo za hitre teste oz bodo neprijetno preseneceni z odlocbo o karanteni na meji, ker je bodo s tako bolano foro seznanjeni.

Se sam si se svercal iz Hrvaske cez Madzarsko mejo, cez maloobmejni prehod, da ne bi sel v karanteno, ce se prav spomnim. Kako kratek spomin imas.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.879
2.248
113
Nisem se, ker so zadnji čas spremenili pogoje. Če je legalno, ni švercanje. Za te karantene mi pa dol visi.. sem jih tudi na šihtu po svetu že fasal nekaj in jih ignoriral, drugače ne gre. V torek grem na .hr brez papirologije, pa naj mi dajo odločbo in me iščejo v divjini.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.868
10.195
113
Gre za nacin, kako je to speljano. To ni vec z danes na jutri ampak iz zdajle pa cez dve uri.

Ne vem, a vidis samo sebe, ampak jaz vidim en kup Slovencev, ki se bodo cez vikend vracali v Slovenijo in zdajle iscejo lokacijo za hitre teste oz bodo neprijetno preseneceni z odlocbo o karanteni na meji, ker je bodo s tako bolano foro seznanjeni.

Se sam si se svercal iz Hrvaske cez Madzarsko mejo, cez maloobmejni prehod, da ne bi sel v karanteno, ce se prav spomnim. Kako kratek spomin imas.
Vidiš, kle se pa strinjava. Spet so začel drekat.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.651
2.452
113
Tukaj ste sami znalci, pa eno vprašanje.

V ponedeljek gremo na morje - SLO obala, v apartmajih kamor gremo zahtevajo PCT.

Kako naj dobim potrdilo o prebolelosti za mladoletno hčerko? Prebolela je, potrjena je bila uradno s PCR

Any ideas, kako to rešit danes ali jutri

Schime

Guru
22. nov 2008
2.088
863
113
Tako je. Tisti, ki jo ima zavarovano lahko sprinta s svojega profila na ezvem. Moraš pa imeti (oziroma tisti pri katermu je zavarovana) digitalno potrdilo za dostop.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Evo, uresničuje se tisto, kar sem napovedal mesec, ali mesec in pol nazaj:

V juliju in avgustu ZELO VERJETNO za vstop na Hrvaško z njihove strani NOBENIH POGOJEV....

https://www.rtvslo.si/svet/evropa/z...-zelena-na-hrvasko-lahko-brez-omejitev/584828

Džabe ste se cepili, cepci... :p :bonk:

Za nazaj pa itak (Hojs :bonk: ) karantena, mogoče celo zapor.

Ker za to slovensko oblast ne smeš:

1. Ne v tujino, kadarkoli se ti sprdne. Kaj pa človekove pravice kadakoli oditi iz države?
2. Ne naza domov, kadarkoli se ti sprdne. Kaj pa človekove pravice, kadarkoli priti domov?

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.601
3.738
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Evo, uresničuje se tisto, kar sem napovedal mesec, ali mesec in pol nazaj:

V juliju in avgustu ZELO VERJETNO za vstop na Hrvaško z njihove strani NOBENIH POGOJEV....

https://www.rtvslo.si/svet/evropa/z...-zelena-na-hrvasko-lahko-brez-omejitev/584828

Džabe ste se cepili, cepci... :p :bonk:

Za nazaj pa itak (Hojs :bonk: ) karantena, mogoče celo zapor.

Ker za to slovensko oblast ne smeš:

1. Ne v tujino, kadarkoli se ti sprdne. Kaj pa človekove pravice kadakoli oditi iz države?
2. Ne naza domov, kadarkoli se ti sprdne. Kaj pa človekove pravice, kadarkoli priti domov?
Prosim še enkrat preberi članek... Najprej dobro očisti očala...
Že v naslovu je velik "ČE"...
Tvoje besedne zveze "zelo verjetno" pa ni nikjer...
Ups, spet imaš ideje... :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: Konec

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Tudi super ultra sposoben in nadvse pameten Johaness žal ni nadčlovek.
Seveda ni.
Ampak trenutno se lahko Johannes kosa z vsakim 20-letnikom (beri članek!).

Seveda ne v fukanju (štirikrat do petkrat dnevno) in v tej genialni zmožnosti mladih žrebcev, da prvič špricnejo že po eni minuti, kar je nedvomno SPOLNA MOTNJA (s katero PA SE NE kaže hvaliti naokrog!!!!) in se imenuje Prezgodnja ejakulacija ali prezgodnji izliv (latinsko tudi eiaculatio praecox)... ;)

19. jul 2007
2.959
1.677
113
Tako je. Tisti, ki jo ima zavarovano lahko sprinta s svojega profila na ezvem. Moraš pa imeti (oziroma tisti pri katermu je zavarovana) digitalno potrdilo za dostop.

samo opomba, najbrž ni vezano zavarovanje, jaz in moja boljša polovica, oba, vidiva v ezvem vse otroke (pa zagotovo nista zavarovana po obeh, niti nisva kaj posebej urejela dostopa za otroke)

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in Schime

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.155
4.129
113
Ce komu pride prav za Novaljo:

IMG-a5bc23bc3c39f8122f183e7a635ba8a0-V.jpg