I
Izbrisan uporabnik #9334
Hja, je kar ena taka ruska ruleta. Pri tastarih je hitro kak strdek ... 

Ja ne vem, kaj ene moti, da se starca ne cepita, ampak raje živita bolj za sebe. Sploh pa ne vem, zakaj se nek cepljeni počuti ogroženega zaradi njiju!?Hja, je kar ena taka ruska ruleta. Pri tastarih je hitro kak strdek ...![]()
Hočem reči, da ti kot posameznik k epidemiji ne boš prispeval čisto nič, ne v dobrem ne v slabem smislu.Hočeš reči, da naj bodo tastari do bridke smrti kar lepo doma?
Mogoče pa le apeliraš, naj tastari ne bi več trošili, da bi VSE, kar so prihranili, zapustii tamladim?
Si pa čisto pozabil (namerno?), da tastari dosti bolj razmišljamo o Matildi kot tamladi, kar pomeni, da ZELOOOO pazimo.
Pazimo , če nisi vedel, TUDI tisti tastari, ki se nismo cepili in se ne mislimo cepiti. Mogoče taki pazimo še bolj, kot tisti tastari, ki so se cepili...
Dobra.Si pa čisto pozabil (namerno?), da tastari dosti bolj razmišljamo o Matildi kot tamladi, kar pomeni, da ZELOOOO pazimo.
Diverzija uspela.No jaz sem prišel nazaj, testirali v Splitu na letališču, na meji niso niti vprašali za test. Morda zato, ker smo prišli nazaj z avtovleko. Crknil 1.5 dCi na Lučkem
En ali dva injektorja nekaj zajebavata, ko dela, dela ko urica, pelješ 130, potem pa samo scuka ker ne vžge v enem cilindru in vrže ven vse rdeče na armaturko in prične delat po treh batih... Sama veselica. Ma se vleče že od lanskega dopusta, zdaj pa je zaključil.
Kdo plača 25eur za potrdilo v tem primeru? Državni proračun?14 letnik potrebuje test za na hr. Za nazaj pa ne.
Testiranje je zastonj, potrdilo je 20/25eur. Na zvem ne more 14 letnik.Država, greš na množično testiranje. Sem vsak teden tam.
Lahko printscreen, kaj ti kaže za otroka? Jaz za 15-letnika ne vidim certifikata covid testiranj.Kako ne, men pokaže na ezvem za oba otroka
safet alibegić (to je ta k bi najraje novinarja Možino z avtomobilom zbil) sprašuje za na Hrvaško..123
Tl;dr![]()
Slovenija ponovno spreminja pogoje vstopa v državo – za vrnitev iz hrvaške obale od sobote potrebna covid potrdila - Avtokampi.si
Slovenija ponovno spreminja pogoje vstopa v državo – za vrnitev iz hrvaške obale od sobote potrebna covid potrdila - Avtokampi.si - Vlada je v petek ob 22.30 uri sporočila, da je spremenila pogoje vstopa v Slovenijo. Ob rdečem in temnordečem seznamu držav, sedaj tudiwww.avtokampi.si
14 letnik ne potrebuje ničesar.
Odlok določa, da me izjeme sodijo otroci, ki so maljši od 15 let, ki za vstop v Slovenijo ne potrebujejo testov ali covid potrdil. To velja, če otroci potujejo z ožjim
družinskim članom, ki ni napoten v karanteno na domu oziroma mu ni zavrnjen vstop, ali v organizirani skupini v spremstvu vzgojitelja, učitelja ali skrbnika, ki ni napoten v karanteno na domu oziroma mu ni zavrnjen vstop.
Pri 120.000 zdaj ima 167.000Diverzija uspela.
Ležaje ojnic si preventivno menjal (šibka točka teh dvojec) ?
Mislim da imaš problem, ker 15 letnik že lahko ima svoje digitalno potrdilo.Lahko printscreen, kaj ti kaže za otroka? Jaz za 15-letnika ne vidim certifikata covid testiranj.