Covid-19 Covid-19 A bo kaj od poletnega dopusta v tujini?

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Hočeš reči, da naj bodo tastari do bridke smrti kar lepo doma?

Mogoče pa le apeliraš, naj tastari ne bi več trošili, da bi VSE, kar so prihranili, zapustii tamladim?

Si pa čisto pozabil (namerno?), da tastari dosti bolj razmišljamo o Matildi kot tamladi, kar pomeni, da ZELOOOO pazimo.

Pazimo , če nisi vedel, TUDI tisti tastari, ki se nismo cepili in se ne mislimo cepiti. Mogoče taki pazimo še bolj, kot tisti tastari, ki so se cepili...
Hočem reči, da ti kot posameznik k epidemiji ne boš prispeval čisto nič, ne v dobrem ne v slabem smislu.
Ko boš to dojel, se ne boš več po nepotrebnem vžigal.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.153
6.126
113
No jaz sem prišel nazaj, testirali v Splitu na letališču, na meji niso niti vprašali za test. Morda zato, ker smo prišli nazaj z avtovleko. Crknil 1.5 dCi na Lučkem :evil:

En ali dva injektorja nekaj zajebavata, ko dela, dela ko urica, pelješ 130, potem pa samo scuka ker ne vžge v enem cilindru in vrže ven vse rdeče na armaturko in prične delat po treh batih... Sama veselica. Ma se vleče že od lanskega dopusta, zdaj pa je zaključil.
Diverzija uspela.
Ležaje ojnic si preventivno menjal (šibka točka teh dvojec) ?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.153
6.126
113
123
Tl;dr
14 letnik ne potrebuje ničesar.

Odlok določa, da me izjeme sodijo otroci, ki so maljši od 15 let, ki za vstop v Slovenijo ne potrebujejo testov ali covid potrdil. To velja, če otroci potujejo z ožjim
družinskim članom, ki ni napoten v karanteno na domu oziroma mu ni zavrnjen vstop, ali v organizirani skupini v spremstvu vzgojitelja, učitelja ali skrbnika, ki ni napoten v karanteno na domu oziroma mu ni zavrnjen vstop.

• Haha
Reactions: kajpace

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
123
Tl;dr
14 letnik ne potrebuje ničesar.

Odlok določa, da me izjeme sodijo otroci, ki so maljši od 15 let, ki za vstop v Slovenijo ne potrebujejo testov ali covid potrdil. To velja, če otroci potujejo z ožjim
družinskim članom, ki ni napoten v karanteno na domu oziroma mu ni zavrnjen vstop, ali v organizirani skupini v spremstvu vzgojitelja, učitelja ali skrbnika, ki ni napoten v karanteno na domu oziroma mu ni zavrnjen vstop.
safet alibegić (to je ta k bi najraje novinarja Možino z avtomobilom zbil) sprašuje za na Hrvaško..