Covid-19 Covid-19 A bo kaj od poletnega dopusta v tujini?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.155
4.129
113
Zanimivo.

Meni je nazaj v Slovenijo nas policist na Jelsanah pogledal samo potni list. Sem mu ponudil se srajcko z racuni in testi in se pogledal ni.

makedonc

Pripravnik
4. okt 2007
153
10
18
Eno vprašanje, rad bi šli v Umag za 3 dni, ali je za nazaj potrebno kakšen test oziroma karantena? Rezervacijo bi naredil preko bookinga.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.155
4.129
113
Noben test ni potreben. Hrvaska obala je oranzna in za prihod z oranznega podrocja se ni potrebno testirat. Meni obmejni policist se racunov ni pogledal.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.376
4.796
113
Če si cepljen ali prebolel ne.
Drugače pa tudi ne ker prihajaš iz zelenega območja. Samo račun rabiš od hotela ali pa minimalno list o prijavi e visitor., da dokažeš da ne prihajaš iz rdečega območja

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

mevden

Pripravnik
17. dec 2014
142
21
18
Mene je na meji v nedeljo spraševal če sem cepljen, prebolel ali negativni izvid. Pa sem mu rekel da prihajam z morja predtem. Tako da, sva se z ženo čudno pogledala...? Wtf

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
takšnih nebuloz pa še ne.
sem prepričan, da se ti ukvarjaš z orgonsko energijo, orgonskimi topovi , kameno strelo in podobnimi neverjetnimi silami.
kakšno mednarodno sodišče? kakšni zločini?
če je obtožnica vložena, kot sam trdiš, potem je ziher razpisan narok. Kdaj pa je narok, dan in ura obravnave?

Dr. Fuellmich: There is No Corona Pandemic, It's a Fraudulent 'PCR Test Pandemic'

https://rumble.com/viaz9f-dr.-fuell...ndemic-its-a-fraudulent-pcr-test-pandemi.html

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Dej pridi že enkrat ven z risanke v realnost
Važno je, da se, ane, delamo norca iz 70-letnika. Ker je (mogoče?) najstarejši forumaš na tem forumu.

Medtem pa:

https://sorendreier.com/reiner-fuellmich-on-nuremberg-2-in-2-to-3-weeks-big-lawsuits-will-start/

Kdor se zadnji smeje, se ponavadi NAJSLAJŠE smeje.
Ampak vi itak veste, da iz vsega skupaj ne bo nič... Super.

Potem pa boste od oktobra letos spet pili kofe iz plastičnih šalčk in spet NE BOSTE SMELI na obisk niti 50 km stran od vašega doma.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.589
-8.908
113
Norca se delamo iz vsakega, ki bluzi, kot to počneš ti. Starost je popolnoma nepomembna.
Če se pa že tako mečeš ven s svojo starostjo... Pa naj bo. Si star in neumen.

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Vsi tisti ki ste že šli na Hrvaško..
Ali ste izpolnili obrazec na strani Entercroatia?
Mene ne spusti skozi pri datumu cepljenja, ker sem imel 2. dozo pred kratkim...

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.030
-5.379
113
Kdor se zadnji smeje, se ponavadi NAJSLAJŠE smeje.
Ampak vi itak veste, da iz vsega skupaj ne bo nič... Super.
Itak da iz tega ne bo nič. Pa ne zato, ker si nebi zaslužili kazni, ampak ker je sodstvo skorumpirano in pod kontrolo vlade.

Če bi bili prvi nurnberški proces l. 1943 ali 1944 bi tudi bili vsi oproščeni, misliš da ne?

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Itak da iz tega ne bo nič. Pa ne zato, ker si nebi zaslužili kazni, ampak ker je sodstvo skorumpirano in pod kontrolo vlade.

Če bi bili prvi nurnberški proces l. 1943 ali 1944 bi tudi bili vsi oproščeni, misliš da ne?
Nič ne mislim, nič ne pričakujem. Nisem vedeževalec.

Sem pa govoril z upokojenim sodnikom, Slovencem. Noben sodnik ne more mimo zakonov, ki veljajo tisti trenutek. Če jih ne upošteva popolnoma (100%), tisti, ki je vložil tožbe, zahteva revizijo, ponovno sojenje. In najvišji organ to MORA odobriti.

Ne more neko EU ali recimo slovensko sodišče reči: nekatere člene iz KZ pa ne bomo upoštevali.

In pri ponovljenem procesu je večkrat sodba dosti drugačna od prve.

Vse bo jasno recimo decembra. Ne mislit, da kakšen Fauci ali Drosden ne moreta dobiti po 15 let čuze. Ali 25.... In Beovićka 10.

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Norca se delamo iz vsakega, ki bluzi, kot to počneš ti. Starost je popolnoma nepomembna.
Če se pa že tako mečeš ven s svojo starostjo... Pa naj bo. Si star in neumen.
Iz članka: Kako je biti star(ejši) v Sloveniji:

Mogoče je res pri 80-letniku za malenkost bolj upočasnjena možganska funkcija kot pri 60-letnici, a ne nujno. Zlasti pa taka blaga upočasnjenost ne pomeni otopelosti ali nižje inteligence. Študije kažejo, da ima 70-letnik približno 25-odstotno možnost, da se na kognitivnih testih lahko kosa z 20-letnikom. Vsak četrti 75-letnik je lahko torej tako uspešen kot 20-letnik.

https://www.rtvslo.si/mmcpodrobno/kako-je-biti-star-ejsi-v-sloveniji/583627

Sam zagotovo spadam med tistih četrt 75 letnikov, ki ne samo da se lahko kosajo z VSAKIM 20-letnikom, ampak ga z veliko verjetnostjo - peljejo scat. V marsičem.

Sem star in (po tvojem) neumen, ti pa si mlajši in (po mojem) nesramen bedak! Kar kažeš praktično z vsakim tvojim tekstom in z vsem tem tvojim sovraštvom do mene, ter do starejših.

Inšitucija (te) kliče... Na zdravljenje.

• Haha
Reactions: mosseero