Hrvaška ima pogoj, da je država na zelenem po ECDC...Jaz sem ga v petek rabil. Če sem prav zasledil, smo mi zdaj oranžni in ne več rdeči?
Hrvaška ima pogoj, da je država na zelenem po ECDC...Jaz sem ga v petek rabil. Če sem prav zasledil, smo mi zdaj oranžni in ne več rdeči?
Ja, Hrvatom dobro kaže.
takšnih nebuloz pa še ne.
sem prepričan, da se ti ukvarjaš z orgonsko energijo, orgonskimi topovi , kameno strelo in podobnimi neverjetnimi silami.
kakšno mednarodno sodišče? kakšni zločini?
če je obtožnica vložena, kot sam trdiš, potem je ziher razpisan narok. Kdaj pa je narok, dan in ura obravnave?
Za take izjave bi moral folk kazensko odgovarjat.Dr. Fuellmich: There is No Corona Pandemic, It's a Fraudulent 'PCR Test Pandemic'
https://rumble.com/viaz9f-dr.-fuell...ndemic-its-a-fraudulent-pcr-test-pandemi.html
Če nekdo trdi, da covida ni, lahko mirno gre na obisk k nekomu ki preboleva neobstoječo okužbo z neobstoječim virusom.Dokler prebolevaš se ne hodi blizu!
Važno je, da se, ane, delamo norca iz 70-letnika. Ker je (mogoče?) najstarejši forumaš na tem forumu.Dej pridi že enkrat ven z risanke v realnost
Pusti tisto cepljenje prazno, bodo potem vnesli na meji... bistveno je, da so osebe in kraj bivanja.Vsi tisti ki ste že šli na Hrvaško..
Ali ste izpolnili obrazec na strani Entercroatia?
Mene ne spusti skozi pri datumu cepljenja, ker sem imel 2. dozo pred kratkim...
Itak da iz tega ne bo nič. Pa ne zato, ker si nebi zaslužili kazni, ampak ker je sodstvo skorumpirano in pod kontrolo vlade.Kdor se zadnji smeje, se ponavadi NAJSLAJŠE smeje.
Ampak vi itak veste, da iz vsega skupaj ne bo nič... Super.
Nič ne mislim, nič ne pričakujem. Nisem vedeževalec.Itak da iz tega ne bo nič. Pa ne zato, ker si nebi zaslužili kazni, ampak ker je sodstvo skorumpirano in pod kontrolo vlade.
Če bi bili prvi nurnberški proces l. 1943 ali 1944 bi tudi bili vsi oproščeni, misliš da ne?
Iz članka: Kako je biti star(ejši) v Sloveniji:Norca se delamo iz vsakega, ki bluzi, kot to počneš ti. Starost je popolnoma nepomembna.
Če se pa že tako mečeš ven s svojo starostjo... Pa naj bo. Si star in neumen.