To je zgolj tvoje mnenje...Tole nisem nikoli razumel. OK, če imaš sklerozo in pozabiš vse od lani, pol ti je res vse novo.
Živlenje je prekratko, da bi se 2x vračal na isto mesto.
To je zgolj tvoje mnenje...Tole nisem nikoli razumel. OK, če imaš sklerozo in pozabiš vse od lani, pol ti je res vse novo.
Živlenje je prekratko, da bi se 2x vračal na isto mesto.
Izjemno pamentno, da si zarad ene povprecne riti v tangicah dal na net sliko 5ih otrok skupaj z lokacijo. Starsi so ti to zihr pustil ane?
Ti otroke gledaš, pedofil.Izjemno pamentno, da si zarad ene povprecne riti v tangicah dal na net sliko 5ih otrok skupaj z lokacijo. Starsi so ti to zihr pustil ane?
Sorry sam ti si funkjen. Sej ce si res zelis te lahko prijavim, pa bos drugim pojasneval. Modi so pa zgleda na dopustu.Ti otroke gledaš, pedofil.
Saj ni nič narobe, ampak ravno taki ste ponavadi najbolj glasni kako je hrvaška obala res najlepša na svetuzakaj?
na glavni dopust hodim od malega ze 36let ( z rahlimi prekinitvami) v isto vas na otoku. prej v kamp, zdej v apartma.
vsem nam pase ta pocasnost, brez stresa, brez guzve, se pravi prav v izi je zivljenje na otoku.
in za dopust nam prav pase to.
smo bli ze tudi drugje pa se vsako leto vracamo na isto mesto nazaj.
Eni, ki živijo cele dneve z prsti v vtičnici (andrenalin, erekcije zaradi vzburjenja ob spoznavanju "novega") dejansko ne uspejo razumeti drugih, ki jim ni do takih "vzburjenj".zakaj?
na glavni dopust hodim od malega ze 36let ( z rahlimi prekinitvami) v isto vas na otoku. prej v kamp, zdej v apartma.
vsem nam pase ta pocasnost, brez stresa, brez guzve, se pravi prav v izi je zivljenje na otoku.
in za dopust nam prav pase to.
smo bli ze tudi drugje pa se vsako leto vracamo na isto mesto nazaj.

Če prepoznaš enega otroka (ali starša) s fotke imaš problem.Sorry sam ti si funkjen. Sej ce si res zelis te lahko prijavim, pa bos drugim pojasneval. Modi so pa zgleda na dopustu.
Zakon je precej jasen kaj se sme in kaj se ne sme slikat in objavlat. In to se preprosto ne sme.Če prepoznaš enega otroka (ali starša) s fotke imaš problem.
Da so pa na eni plaži otroci pa res ni za pričakovat.
Hrvaška obala SEVEDA NI najlepša na svetu. Je pa precej blizu, do Krka je recimo izven glavne sezone le 3 ure vožnje.Saj ni nič narobe, ampak ravno taki ste ponavadi najbolj glasni kako je hrvaška obala res najlepša na svetune leti direkt na tebe

www.primorski.eu
Jaz sem na vikendu čez 15min od štarta iz doma. Ne rabim potrdil, ne rabim čekirat gužve na meji, nobene gužve na cesti. Naokrog so še tri bajte, ostalo gozd.Hrvaška obala SEVEDA NI najlepša na svetu. Je pa precej blizu, do Krka je recimo izven glavne sezone le 3 ure vožnje.
Prav zato je na Krku precej slovenskih lastnikov apartmajev, kajti v petkih si najkasneje ob 19.uri na morju. Če si pa šef in greš lahko ob petkih iz službe že ob 12. uri, pa si v svojem apartmaju že okoli 15. ure...![]()
Hejla. Kam so pa tiste številke od 800.000 Slovencev izginile? Švoh gre to hrvaškemu turizumu, če v treh mesecih izgubi pol mio turistov.In 100.000+ slovenskih počitniških hišic, kar pomeni vsako leto najmanj 300.000 dodatnih slovenskih turistov na Hrvaškem, tudi niso mačje solze in tudi ta številka potrjuje, da nekateri turisti nimajo mravljincev v riti, ampak so leto za letom zadovoljni z isto destinacijo, z isto plažo, z istim pekom, z istim natakarjem...
Ti si ti, drugi pa so DRUGI. Z drugačnim razmišljanjerm.Jaz sem na vikendu čez 15min od štarta iz doma. Ne rabim potrdil, ne rabim čekirat gužve na meji, nobene gužve na cesti. Naokrog so še tri bajte, ostalo gozd.
Vse nakrog so kolesarske poti, če bi se hotel kopat pa res rabim 25 min do bližnjega jezera. Ampak mi to ne leži ravno.
Sam (torej sam osebno, nobenega ne kritiziram) ne vidim nobene potrebe po vikendu 200km stran in še v tuji državi. Da se bom vsak vikend vozil 400km. Raje šus v glavo.
Ti si ti, drugi pa so DRUGI. Z drugačnim razmišljanjerm.
Najbrž so to taki, ki jim gozd 30 m od hiše ne pomeni čisto nič, pomenijo pa jim zalivčki, šum morja.
Bo šlo? Lahko dopustiš, da drugi ne razmišljajo, kot razmišljaš ti?
Sam (torej sam osebno, nobenega ne kritiziram) ne vidim nobene potrebe po vikendu 200km stran in še v tuji državi. Da se bom vsak vikend vozil 400km. Raje šus v glavo.
Hejla. 300.000 Slovencev, ki gredo v njihove hiše , apartmaje.Hejla. Kam so pa tiste številke od 800.000 Slovencev izginile? Švoh gre to hrvaškemu turizumu, če v treh mesecih izgubi pol mio turistov.
BTW: si že dol ali še fehtariš za prevoz dol? Da ti ne bodo zaprli mej preden uspeš premagat te 3 urce.
Čaki zdaj? A pol zdej 800.000 ni več aktualno. Smo sedaj na 900.000 oz. že kar na 1.4 MIO? Katera številka je sedaj prava? Ker to je malo veliko razlike za statistično napako?Hejla. 300.000 Slovencev, ki gredo v njihove hiše , apartmaje.
PLUS 600.000, ki niso lastniki nepremičnin in gredo na Hrvaško v kampe, apartmaje, hotele.
300.000 + 600.000 je 900.000, kar je približna številka Slovencev na Hrvaškem vsako leto...![]()
Tale številka je še PRECEJ VEČJA:
U Hrvatsku: Iz Slovenije 1.453.206 (rast od 4 posto).
https://balkans.aljazeera.net/te1.453.206 me/2019/10/19/turizam-u-regiji-hrvatska-ispred-svih

Berem in (tu) napišem, kar napišejo Hrvati. Prepiraj se z njimi, ne pa z menoj.Čaki zdaj? A pol zdej 800.000 ni več aktualno. Smo sedaj na 900.000 oz. že kar na 1.4 MIO? Katera številka je sedaj prava? Ker to je malo veliko razlike za statistično napako?
Pa ti kaj razumeš kaj bereš ali pišeš?![]()
Imaš prav. Meni nikakor ne gre v glavo, kako v istem zapisu pišeš o 900.000 Slovencih in hkrati podaš še link s podatkom 1.4 MIO iz Slovenije.Berem in (tu) napišem, kar napišejo Hrvati. Prepiraj se z njimi, ne pa z menoj.
Dejstev (podatkov) pa ne moreš zanikati, zato bo najbolje, da ODNEHAŠ. Ker ti nikakor NE GRE...

Nima smisla. Dijagnoza: Močno okrnjeno razumevanje povedi. Ti ne repliciram več. Ker to je splet. ne pa spopad, kdo bo koga v kaj prepričal, ali ga "premagal".Imaš prav. Meni nikakor ne gre v glavo, kako v istem zapisu pišeš o 900.000 Slovencih in hkrati podaš še link s podatkom 1.4 MIO iz Slovenije.![]()