Sam ko teb ne gre več kot 45 km/ in pol delaš gužvo povsod naokrogNo, vidiš da gre.
Ja.. Na svojo Banjo dodajo še kolesa in pedala...Vse te znamke spadajo pod Atlantis.
Cakam da Kolpa odpre koncesijo za popravila oz zamenjavo karoserijskih delov.
ni bla moja ženaNo na Vranskem so prek vikenda uspeli prevrnit AMI ja. Zgleda da je tudi 45 km/h za to vozilce veliko prehitro. Se pa sprašujem, kako za vraga kako lahko da tovarna na trg tak polizdelek. Najprej 1.2 puretech zajebejo motor, potem pa ko ni več motorjev z notranjim izgorevanjem pa dajo na trg avto, ki se prevrača. Obup!!!
Sožalje za unimoga, to je bil res nor experience.ni bla moja žena
je furala, je bilo zabavno. Če bi stal 5kilo, bi ga naročil. za lokalno drajsanje nemst skuterja bi bil zmaga.
Jaz sem EQEja, ker ostalo me ni ganlo.. Unimoga niso dali žalosten dan. hehe
V nedeljo dopoldan sta ga dva mladeniča prevrnila.Kdaj so ga pa prevrnil? V nedeljo? Ker v soboto vem, da so ga pozno popoldne še gonili.
Nista bila prva:V nedeljo dopoldan sta ga dva mladeniča prevrnila.
Nista bila prva:
Bingo.Predvidevam, da je problem pri AMI-ju zlahka rešljiv, če ga posadiš na gume z manj oprijema in bo avto prej bočno zdrsnil . Ko se je zvedelo, da se da to prevrniti, ne dvomim, da se bo na večini dogodkov našel kdo, ki bo to poskušal doseči. Že zaradi "slave", kakega posnetka in lestvice vrednot sodobnega sveta. Včasih smo bili navajeni, da si na posojeno stvar pazil 10-krat bolj kot na svojo.