A je kdo to (ami) že dejansko videl na cesti po 3. letih al je to ostal concept car? Ni ravno prodajna uspešnica, mislim da sem v 3. letih več tastarih Amijev videl na cesti kot tanovih.
V Franciji jih je po mestih kar veliko.A je kdo to (ami) že dejansko videl na cesti po 3. letih al je to ostal concept car? Ni ravno prodajna uspešnica, mislim da sem v 3. letih več tastarih Amijev videl na cesti kot tanovih.
v MBju je ziher en že dobro leto. spak od avta.A je kdo to (ami) že dejansko videl na cesti po 3. letih al je to ostal concept car? Ni ravno prodajna uspešnica, mislim da sem v 3. letih več tastarih Amijev videl na cesti kot tanovih.
Verjetno ja, sem se pogovarjal z enim od organizatorjev, pa je rekel, da za vikend bo noro. Je bil pa nor experience, kam to vse spleza.ami je 10 kilo ja.
Unimog - odlična ideja. V soboto sem tam...verjetno bo guzva za popi.z
Greva na pir - po vožnjah. Imam termin 11-13.ami je 10 kilo ja.
Unimog - odlična ideja. V soboto sem tam...verjetno bo guzva za popi.zdit
Dovoljenje za vožnjo vozil kategorije B vključuje tudi dovoljenje za vožnjo vozil kategorij AM, B1 in G.
jaz sem proti večeruGreva na pir - po vožnjah. Imam termin 11-13.
Glede na to, da sem dva dni nazaj dobil termin po izbiri dvomim, da bo taka grozna gneča.
Nazaj na temo: v MB je Opel ne Ami, videl sem jih v Italiji; in ja to je "konkurenca" Tvizy-ju od renoja, pa skuterjem v deževnih dneh. Dejansko pa je zelo malo plastike za ta denar.