opel amijaz sem proti večeru
kateri opel??? mislim da je bil kar ami z mb tablami. enake barve se mi zdi, kot se je v monaku zvrnil
Četrto največje slovensko mesto, center + 10 km okolica. Več kot 45 km/h rabiš, ampak ne zato, da nisi ovira, ampak da lažje prehitiš počasnejše.Ti imaš najbrž v mislih velemesta, kjer rabiš kakšno uro, da sploh prideš do njihove obvoznice. V Ljubljani pa greš redno tedensko vsaj 4x na obvoznico in po Celovški zagotovo večji del dneva voziš vsaj 50 km/h, če sedaj odmislimo jutranje in popoldanske konice. Po centru pa greš itak peš. S temi majhnimi jajci z max hitrostjo 45 km/h si jaz v Sloveniji ne morem kaj dosti pomagati.
Ne zatiskajmo si oči, s 45 km/h si v radiu 10 km pri slovenskih mestih ovira na cesti. Medtem ko na Dunaju, v Rimu itd. pa nisi (ker mesta nikoli ne boš zapustil s tem avtomobilčkom, kaj šele zapeljal na kakšno obvoznico ipd.).Četrto največje slovensko mesto, center + 10 km okolica. Več kot 45 km/h rabiš, ampak ne zato, da nisi ovira, ampak da lažje prehitiš počasnejše.
Ne zatiskajmo si oči, s 45 km/h si v radiu 10 km pri slovenskih mestih ovira na cesti. Medtem ko na Dunaju, v Rimu itd. pa nisi (ker mesta nikoli ne boš zapustil s tem avtomobilčkom, kaj šele zapeljal na kakšno obvoznico ipd.).
vidim, okej isti avo...tak da...paradiznik al paradajz.Po mb se opel rocks vozi, izgleda zelo podobno kot Ami.
Poglej priponko 68221
WTF? Napišem kako je vsak dan (5x na teden) v praksi, ti pa nabijaš naj si ne zatiskam oči. Lahko si jih zatisnem ja, in si predstavljal da nimam polža s 35-45 km/h pred sabo. Zraven pa še malo sanjam kako je na dunaju in v rimu.Ne zatiskajmo si oči, s 45 km/h si v radiu 10 km pri slovenskih mestih ovira na cesti. Medtem ko na Dunaju, v Rimu itd. pa nisi (ker mesta nikoli ne boš zapustil s tem avtomobilčkom, kaj šele zapeljal na kakšno obvoznico ipd.).
vidim, okej isti avo...tak da...paradiznik al paradajz.
Avto za meditetansko podnebje in mesta.Za dunaj pa rim ne rabiš avta, imaš javni prevoz ki je hitrejši. Oz. rabi se avto za razne dostave, pošto, ipd. kamor najbrž tile ciljajo. Dejstvo je da so vse glavne ulice v vseh večjih mestih hitrejše od 50km/h, tako da si ovira kakorkoli vzameš.
A tale jajc ima gretje al je kot renaultov twizi? Ker brez gretja je to sezonsko vozilo in neuporabno kot "avto". Potem je vseeno če rikšo s kitajcem kupiš da te razvaža, je najbrž tudi cenejše.
Ja ne vem zate, jaz vozim 70 km/h po Celovški in vsaj 100 km/h po obvoznici tuki. Seveda ko ni gužve. Ko pa je gužva, bi pa itak raj bil na kolesuWTF? Napišem kako je vsak dan (5x na teden) v praksi, ti pa nabijaš naj si ne zatiskam oči. Lahko si jih zatisnem ja, in si predstavljal da nimam polža s 35-45 km/h pred sabo. Zraven pa še malo sanjam kako je na dunaju in v rimu.