Citat:
Uporabnik Narkotik pravi:
Lepo povedano Jeremy Clarkson
Joži Klarič, jr.
Citat:
Uporabnik Narkotik pravi:
Lepo povedano Jeremy Clarkson
Pri nakupu novega je tole sigurno res. Ravno tako tisto s čustvi, itd. Ampak, če pa kupuješ rabljenega se pa stvar malce obrne. Tele kantice so na pol zastonj in potem se (cenovno) nekako ne morejo več primerjati s petko. Lahko se s kakšnim oskubljenim Golfom recimoCitat:
Uporabnik lovelove pravi:
V enem testu je novinar rekel takole: ¨Če imaš 10.000.000 SIT (pač, je bilo tole ne 3-4 leta nazj), potem raje kupiš BMW 5!¨
Meni je ta avto tudi lep. Takrat pa mi je bil sploh lep in sem rekel, da ga bom kupil... A ko sem nabral dovolj denarja....sem kupil 5ko. In res je držala trditev novinarja. I eneko mi je rekel frend (še preden sem kupil avto).
Jaz si samo mislim: spet k... BMW-jašiCitat:
Uporabnik malcomX pravi:
nena se menita o bmwjih v "e-jih" ker to alterovce full zmoti, in morjo it v google pa pogledat,..
Ne nisi nam fauš sam kvalitete še nisi spoznal ko boš boš razumel!Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Uporabnik malcomX pravi:
nena se menita o bmwjih v "e-jih" ker to alterovce full zmoti, in morjo it v google pa pogledat,..
Pa spet sem jim fouš.
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Uporabnik mtl pravi:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa spet sem jim fouš.
Ni kaj za dopisat!Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Uporabnik mtl pravi:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa spet sem jim fouš.
tako si reko prijatl.
Ne da bi nam bil fauš, enostavno mogoče niti tip za tak avto. nagroo lahko rečem da sem vozil cca 60 različnih avtov
v zadnjih 5 letih in rečem ti lahko da meni sede bmw v nulo. Sem vozil iste range recimo kot je 320, pa mene audi ne prepriča,
mercedez mi je len, nevem no, če je v človeku malo športnosti bo vzel bmw.
Ne rečem da je najjača kvaliteta, ampak enostavno me nič druga (za to kupno moč ki jo premorem) ne prepriča. Še najmanj
pa dizl, ampak to je spet druga tema,...
Vsakemu svoje, pa bo.
ah saj midva sma resna sam ti ne razumeš!Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Dajta no. Zresnita se.