Citat:
napake...
Clarkson bi reku: "Just look at it!"
no ja vsake oči majo svojga malarja...
Citat:
napake...
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Tale avto tudi sam vedno rad pogledam na cesti. Še boljši mi je v karavanski izvedbi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Tale avto tudi sam vedno rad pogledam na cesti. Še boljši mi je v karavanski izvedbi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ampak okna pa so manjša kot pri tankuCitat:
Uporabnik NigelM pravi:
...
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Kolker mi je znano CDi in nekatere bencinske izvedve izdelujejo v avstriji (graz), tovarna Magna-steyr.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Čist možno da je kje, pr nas sta 2 srebrna pa za enega črnega vem v LJ... (jih je sigurno še več,..)
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
V enem testu je novinar rekel takole: ¨Če imaš 10.000.000 SIT (pač, je bilo tole ne 3-4 leta nazj), potem raje kupiš BMW 5!¨
Meni je ta avto tudi lep. Takrat pa mi je bil sploh lep in sem rekel, da ga bom kupil... A ko sem nabral dovolj denarja....sem kupil 5ko. In res je držala trditev novinarja. I eneko mi je rekel frend (še preden sem kupil avto).
Če bi kupuješ s čustvi, kupiš 300c, če kupuješ z razumom kupiš 5erCitat:
V enem testu je novinar rekel takole: ¨Če imaš 10.000.000 SIT (pač, je bilo tole ne 3-4 leta nazj), potem raje kupiš BMW 5!¨
Meni je ta avto tudi lep. Takrat pa mi je bil sploh lep in sem rekel, da ga bom kupil... A ko sem nabral dovolj denarja....sem kupil 5ko. In res je držala trditev novinarja. I eneko mi je rekel frend (še preden sem kupil avto).
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Če bi kupuješ s čustvi, kupiš 300c, če kupuješ z razumom kupiš 5erCitat: