Chrysler 300C

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Kolega je pred kratkim kupil Hemija za smesen denar. Avto je impozanten in ima nor zvok. Ampak to je pa pocasi vse. Notri prevladuje cenena plastika, ni tistega obcutka kvalitete, sam dizajn armature je par let za trenutnimi trendi, pa precej je utesnjeno v kabini glede na velikost. Pac, Americn je, po eni strani dobro, ker dobis mocan avto za dober denar, Nemska konkurenca je par 10k € drazja. Po drugi strani je pa slabo, ker veliko izgublja na ceni, plus vprasljiva zanesljivost, servisi... Je pa vsekakor markanten, ne ostanes neopazen. Meni je vsec
smile-1.gif

Uf, Hemi..prava mišica
cool-1.gif

No saj se mi je zdelo, že po slikah sodeč je razlika v zunanjosti in notranjosti kot noč in dan.. na zunaj hud ko satan, znotraj pa ko ena drvarnica (za tak rang avta seveda). Se pa strinjam, da s takim avtom narediš oreng vtis (vsaj name ga je
smile-1.gif

Glih test drive-a si ne želim močno, saj ga ne kupujem, ker nisem v nobeni poziciji za nakup (predvsem pa za vzdrževanje) le-tega in tudi še dolgo ne bom .. drugače pa hvala
smile-1.gif

Ga je pa Clarkson precej skurcal
tongue-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
No pa se zgodba kako je kolega kupil Hemija
smile-1.gif
. No in on dobi telefonsko od lastnika (posrednik, ki je avto tako ali tako prodajal) in avto je bil cez 3 ure na njegovem dvoriscu. Zdaj se vozi ves zadovoljen naokoli.

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
pred nedavnim sem v mb vido beš barve ali po domače nemška taxi barva... kljub barvi ki na drugih avtih zgleda prav češko je bil noro lep...

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Ali sem kaj spregledal, ali je res ta avto v Nemčiji 15.000 EUR cenejši? Dobro, moramo odmisliti feltne, pa črne šipe.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Drži, ta avto je v nemčiji tudi do 15.000€ cenejši... Saj to je realna cena => 16.300€, za več denarja težko prodaš takšno zverino... Kak CRD bi še imel višjo ceno...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
16.300€ je taka poštena cena, zdaj v času te "recesije". Jaz sem najprej malo poblendal, ko mi je povedal, mislis sem, da je dal cca. 25.000€ potem sem šel pa na mobile.de čekirat.

Če bi ga z Nemčije privlekel bi prišel cca. 20k€, letnik in kilometri, kot jih ima on.
Konec koncev je dobil oreng avto za pošten denar, za razliko do CRDi-ja se pa lahko ene dve tri leta vozi v muscle car-u, brez, da se kaj dosti ozira na porabo. No saj to se mu tako ali tako ni treba
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Bodi brez skrbi da se ne bo dolgo vozil za tisto razliko, ki jo je prišparal pri crdi-ju
smile-1.gif
5,7 HEEEMI

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Najcenejši CRDi na AVto netu je 24k€, no pa recimio da ga zbiješ še 3k€ imaš še vedno 5k€ razlike, to je pa od oka 5000 litrov bencina.
To mu je drugi avto, torej se dve leti komot vozi za ta denar ob porabi recimo 18l/100km.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Kolega je pred kratkim kupil Hemija za smesen denar. Avto je impozanten in ima nor zvok. Ampak to je pa pocasi vse. Notri prevladuje cenena plastika, ni tistega obcutka kvalitete, sam dizajn armature je par let za trenutnimi trendi

Kolega ima crossfire-ja, ista problematika, notranjost sicer ni grda, ampak če imaš malo očesa za notranjost, se križaš,
katero tele je kreiralo te linije in ta material.

Avtoradijo (ki sicer zelo dobro igra) je kot izpred 5ih let, ko so se v Media marktu začeli prodajat prvi MP3playerji za 45€...
Katastrofa od robe...

Je pa sam avto recimo izredno dinamičen, lega je naravnost super duper, poraba pa ne pretirana, glede nato
da vozi vsako prestavo do 4,5k,...

Nesmem rečt da ga nebi imel, ampak za ta denar bi se dalo dobit kaj boljsega,...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Crossfire si deli podvozje s prejšno generacijo SLK-ja. Zato verjetno tudi dobra lega. Glede notranjosti; ni važno ali kupiš Dodge Caliber, ali Mustang Shelby GT 500, notranjost je pri vseh iz istih materialov in podobne oblike.
A ta iz Maribora je neke črne oz. temno modre barve?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Videl sem ga na na nasprotnem pasu MB obvoznice, ko sem se zjutraj peljal iz Samsare
smile-1.gif
, možno, da je bil tujec...

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Samo tako informativno bi se rad pozanimal o tem avtu.. men je namreč za popizdit lep!
srce-1.gif

chrysler-300c.jpg

Kaki so kaj ti 3.0 dizli? Kakšna je pa raven kvalitete izdelave tega avta? Zakaj so pri nas tako redki?

Tale avto tudi sam vedno rad pogledam na cesti. Še boljši mi je v karavanski izvedbi:
166-1.jpg

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.