Chat Control EU

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.859
5.447
113
Legalizirajo dostop države.
Če ti nekdo ****** napravo s katere si šel komunikacijo, bo slej ko prej imel precej vsebine komunikacije na voljo. Mogoče letos še ne bo kak ključ zlomljen, bo pa v prihodnosti.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.817
4.872
113
Daniel, tole je topic Chat Control. Razumem tebe in Brančija, da je pravi problem RTV SLO. Ker pa imata oba bolečino iz naslova obveznega RTV prispevka, vama te bolečine ne morem lajšati, dokler so simptomi, da sta oba zadeta od pravice do zasebnosti in zaščite komunikacije.
Ne be basat, kdo bi si mislil, da je to topic Chat Control. To, da se ti vžigaš na določene politike, ki so posredno komentirali situacijo s Chat Control potem tudi ne paše sem. Sicer pa kot vidim imaš ti težave na neki povsem drugi ravni in si tukaj ravno toliko, da malo mešaš govno, brez da komentiraš dejanski topic.

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in jest5

mistique

Guru
16. jun 2009
15.070
2.640
113
Emona / Carnium
Ne be basat, kdo bi si mislil, da je to topic Chat Control. To, da se ti vžigaš na določene politike, ki so posredno komentirali situacijo s Chat Control potem tudi ne paše sem. Sicer pa kot vidim imaš ti težave na neki povsem drugi ravni in si tukaj ravno toliko, da malo mešaš govno, brez da komentiraš dejanski topic.
Daniel, hvala za potrditev, da imaš vgrajen motilec funkcionalne pismenosti. Grims je komentiral RTV SLO. Ti pa medijsko poročanje :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: jest5

tomi

Guru
1. sep 2007
19.166
10.241
113
MB
zanimivo da so proti tej zadevi kot bi rekli naši "levo sredinski slobodnjaki" samo fašisti pa fašistične države.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.590
4.915
113
Kaj Signal, ki ga ne morejo kontrolirati pa v Svobodi ni več možno aktivirati??
Ker SMS ja z registracijo ne dobiš.

Z grdo kapitalistično Hrvaško številko pa Dela!!!!

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.800
821
113
A o tem smo že kakšno rekli? EU bi z največjim veseljem kontrolirala vso vašo komunikacijo. V imenu zaščite otrok kajpak.

Tiranija nad rajo.
Pri posvečenih se izgubijo seznami, brišejo dokazi,...

A žal bodo tukaj skupaj stopili levi in desni.

Pripravljanje terena za preprečevanje revolucij, ko bo brezposelnost zaradi tehnološkega napredka presegla vzdržnost, in ko bodo socialne razlike še bolj ogromne in v nebo vpijoče?

Še malo pa nižji+srednji sloj ne bo mogel več:

- kupiti stanovanja, ker bo predrago

- kupiti poceni avtomobila, ker je umazan

- se dogovarjati s somišljeniki za masovni protest proti globalnim hegemonom in novodobnim fevdalcem

Če pa se slučajno bo kdo kaj dogovoril, mu pač blokirajo vse račune in ne more niti na vlak v prestolnico, ker ne bo več gotovine.

mistique

Guru
16. jun 2009
15.070
2.640
113
Emona / Carnium
zanimivo da so proti tej zadevi kot bi rekli naši "levo sredinski slobodnjaki" samo fašisti pa fašistične države.
On misli da grims ni.prava stranka in takoj sledi diskreditacija
Še dva nepismena, preštejte se prosim. :valjamse:

Brane v objavi lapa o krivicah RTV SLO. Daniel o krivičnosti medijev. Topic je Chat Control EU, v katero je erikson nalepil Branetovo jokanje o RTVSLO.

Ker ne vidite mimo Brančijevega X pamfleta, si preberite brozgo, ki jo je uspel spisati. "Predlog sploh ne bi smel biti spisan":valjamse: Po toči zvoniti je pozno!
Branči for prezident tukaj funkcionalno nepismenih. :aplauz:

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.817
4.872
113
In ti še zmeraj nisi napisal nič na to temo ampak nadaljuješ s poskusi diskreditacije. Že imaš razloge.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

mistique

Guru
16. jun 2009
15.070
2.640
113
Emona / Carnium
Nalepil sem video.
Nobene diskreditacije ne delam, ker Brane poskrbi za vse to. Brane piše o RTV SLO. To je v kontekstu tukajšnje teme totalen off topic, dodatno pa je jokanje o tem, da ga niso omenili. To pa se ujema s tvojim jokanjem o krivičnih medijih. Brane ne bo dosegel ničesar, še najmanj pa to, da ne bo izjem (kot je on sam).

• Haha
Reactions: tomi