Res je, huje je 15 letnici kupit Aperolspritz
Niti ni tako smešno, samo to kar ti govoriš, razna obsojanja, to je bolj moderno kadar gre za posilstvo, v smislu "saj si je sama prosila, kako je bila oblečena"... itd. Tukaj v tem primeru pa jaz vseeno morda vidim stvari malo drugače. Res je, tako 15 kot 17 letnica, sta naivni, zato pa so tukaj ogromno krivi starši. Ne pride mi na kraj pameti da svojo 15 letno hčer pošljem plesat enemu takemu smrduhu. Kaki hiphop a ste bolani ljudje? Kaj misliš, kot starš, ko pošlješ otroka tja, kam si ga poslal? Na počitniški tabor krščanske mladine? Skratka, razne fore, ponujal mi je alkohol, pri 17 mi je rekel da lahko začnem gledat starejše moške enostavno ne kupim. Potem so mene tudi zlorabili ko sem bil star 15 in začel hoditi ven in piti. Ti bom kar povedal, vse te "izkoriščenke" so se ponosno fukarile dokler jih je hotel in so bile glupače same sebi hude, ko pa jih je oteral in ko jim je hkrati nekdo predstavil možnost da se maščujejo in hkrati izpostavijo pa so zagrabile. Pa še enkrat, imam hčer, upam da jo bom bolje vzgojil, nadzoroval ter da jo bom raje vpisal na kak tenis, atletiko, glasbeno šolo, kot pa enemu takemu jugoviškemu kriplu v cirkus.