Kok slabo ugibam, ce rečem, da ni se niti blizu teh let?
Nima veze koliko blizu je tem letom, to ni stvar te diskusije. Verjamem da boš sedaj potegnila ven kakšno modrost iz tega ampak vseeno, ne hvala, ni potrebe.
Kok slabo ugibam, ce rečem, da ni se niti blizu teh let?
Ni treba... Bo ona, vse ob svojem casu...
Dobra. Če ti misliš, da jo boš pri 15ih nadzoroval… In to zato, ker bo pod tvojo streho.Res je, huje je 15 letnici kupit Aperolspritz
Niti ni tako smešno, samo to kar ti govoriš, razna obsojanja, to je bolj moderno kadar gre za posilstvo, v smislu "saj si je sama prosila, kako je bila oblečena"... itd. Tukaj v tem primeru pa jaz vseeno morda vidim stvari malo drugače. Res je, tako 15 kot 17 letnica, sta naivni, zato pa so tukaj ogromno krivi starši. Ne pride mi na kraj pameti da svojo 15 letno hčer pošljem plesat enemu takemu smrduhu. Kaki hiphop a ste bolani ljudje? Kaj misliš, kot starš, ko pošlješ otroka tja, kam si ga poslal? Na počitniški tabor krščanske mladine? Skratka, razne fore, ponujal mi je alkohol, pri 17 mi je rekel da lahko začnem gledat starejše moške enostavno ne kupim. Potem so mene tudi zlorabili ko sem bil star 15 in začel hoditi ven in piti. Ti bom kar povedal, vse te "izkoriščenke" so se ponosno fukarile dokler jih je hotel in so bile glupače same sebi hude, ko pa jih je oteral in ko jim je hkrati nekdo predstavil možnost da se maščujejo in hkrati izpostavijo pa so zagrabile. Pa še enkrat, imam hčer, upam da jo bom bolje vzgojil, nadzoroval ter da jo bom raje vpisal na kak tenis, atletiko, glasbeno šolo, kot pa enemu takemu jugoviškemu kriplu v cirkus.
PS: ce se spomnis, se javi, ko bo 15. Me res zanima, kako se bo to odvilo.
Vsaj v tem imaš prav. Misliš, veš pa ne.Seveda, na to (dobro vzojo) tudi računam. Je pa tako, nobene garancije ni da ne bo zavozila. Ne bo ne prva ne zadnja. Mislim pa, da je ob vsej današnji "tehnologiji" možno stvari kar dobro nadzirati.
Na koncu bomo izvedeli da je bil vse to dogovor, kot je uni slavček, (Štajerski) pred kratkim priznal da je bilo zaigrano da so ga neki tipi pretepli. No jaz sem to takrat prvič prebral, ampak hej kdo sem jaz. Nekaj podobnega se dogaja tu.Fak, prebral sem prvo stran, vžgali ste se kot pra*sice. Nimam pojma kdo je Čalesale, vem da obstaja, sem ga prečekiral in gre mi na krščen duš kakor mi gre na krščen duš tudi naš aktivist Zlatan. Oba jaka do muda. Samo čist tako... človeka okaraktizirate za pedofila. Res? Pa koji ste vi ku*rac? Sami pravniki? Sodniki? Strokovnjaki za spolno nasilje nad ženskami? Dva nepomembna jugoviča se med sabo vdarita in vi zagrabite kot pra*sice in že pišete sodbe Evo, po 9. straneh oni zgoraj veleumno ugotovi da pa morda res ni pedofil ampak k alkoholu jo je pa silil. Prečekiral sem tudi teh nekaj "zlorabljenih", še toliko niso pametne da bi si instagrame pobrisale. Ko vidim te Instagram profile mi je vse jasno da niso nedolžne. Vi kr pametujte in kurblajte razne "me too" parole. Prav privoščim vam če ste pred 15-20 leti bili s kakšno bog ne daj mlajšo ali pa tudi starejšo v vezi in je ostala zamera, da vas prijavi da ste jo spolno zlorabljali, zavajali in da ni upala spregovoriti, aja pa nagovarjali ste jo k pitju alkohola. Aja pa imam hčerko tako da ne mi pametovat.
Se ne bi raje malo počakalo da organi oddelajo svoje ali pa da se pojavijo kakšni bolj oprijemljivi dokazi?
Tako ja, nazadnje bo tako, da sta se dogovorila, da naredita "kažin" in pobereta zaslužek od klikov, všečkov in intervjujev.Na koncu bomo izvedeli da je bil vse to dogovor, kot je uni slavček, (Štajerski) pred kratkim priznal da je bilo zaigrano da so ga neki tipi pretepli. No jaz sem to takrat prvič prebral, ampak hej kdo sem jaz. Nekaj podobnega se dogaja tu.
Pa se vama ne zdi, da obstajajo lažje poti za samopromocijo, kot obtoževanje spolnega izkoriščanja mladoletnic?
Vsaj v tem imaš prav. Misliš, veš pa ne.
Sem bil tudi sam nekje pol tebe glede tega, ko je bila 5. No, potem te pa sreča pamet (in izkušnje) in vidiš, da najstnico ni ravno tako enostavno nadzorovati.
Pa samo še tole - ironija: ravno helikopterski starši, ki stalno nadzorujejo otroke in jim vse prinašajo k riti, na koncu privedejo točno do takih zadev.
Javi še s čim bosta nazdravila za 15. RD!Sigurno, ti javim, sem si ravnokar nastavil opomnik, javim, če bom takrat še živ.
Javi še s čim bosta nazdravila za 15. RD!