Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa kje si pandur..sem že pomislil, da so vam ukinili net.
![]()
za bit
nagradno vprašanje za kilo marička
kdo ga zdej guzi
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa kje si pandur..sem že pomislil, da so vam ukinili net.
![]()
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Tudi nam marinčkovi niso bili nič posebenega. So tudi preslani. Smo jedli že boljše in to ne le ene. Glede na vso hvalo smo pač pričakovali več.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Marinček bo pred mesarijo postavil mesomat. Tako, da bodo čevapi na voljo ob vsaki uri.
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Malo svinjarije pa mora bit zraven - tko za gušt in piko na i![]()
A si ti vsakič roke umiješ ko daš denar iz ali v roko?
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
tudi mi sprobali lidlove in so preslani in ker jih pečemo v pečici na peki papirju, so spustili enkrat več tekočine kot hoferjevi in verjetno zato tudi bolj suhi kot hoferjevi, ki so zaenkrat bolj dobri in sočni
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
Preslani? Jaz bolj slanih še nisem jedel. Sicer so kar sočni in lahko čevap lepo upogneš, ne da bi se zlomil kot deska, ampak saaaaaaaaaama sol.... fuj. Nikoli več![]()
Viš to mi je zanimivo. Sam si zelo malo solim stvari, raje premalo, tud pomfrija doma recimo si ne solim. Pa mi teli čevapi niso bli preslani...