čevapi, pleske, vakumirano, trgovina

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
masa...narediš finese sam..mal tucane paprike, mogoče kačkavalj, ali pa dribna čebulica
pljeskavice..bi rekel, da so ok
ražnjiče pa perutnisnke..niso bili slabi, sam men ni to to
videl sem, da ima aviacijo popedenano, sam mi to ne jemo..čevapi, pleske, ribica..
ma ene lepe kose suhega mesa..nisme probal..ampak na uč so pravi..moram enkrat probat

pa ma odličen jabolčni in višnjev zavitek

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Nekdo je spraševal za Lidlove čevape. Dela jih Meso Kamnik. Za moj okus boljši (in cenejši) od Ave.
Od Marinčka bom(o) pa probal (nisem vedel zanj sploh).

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
KSZ

Tale Marinček je dobil takšno reklamo, da bi morali promotorji dobiti kakšen zgledenj popust. Marinček, prosim za demonstracijo kako zgleda popust. Kje je tisti njegov zet, da malo lobira?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Se ne strinjam s teboj, sem jih pojedel že kar nekaj in so mi dobri, daleč najboljši kar lahko dobiš pri ostalih trgovcih. Sarajevski me niso prepričalo, nisem pa še poskusil tisti od Lidla.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja..tebe niso prepričal
jaz pa sem jih začel množično uporabljat..en piknik, ni bilo pripomb, fantovščina, so bile pohvale, delavska akcija..pohvale.

zdej..al jaz dobr pečem, v kar ne dvomim, al ma pa čevap kaj zraven.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Nekdo je spraševal za Lidlove čevape. Dela jih Meso Kamnik. Za moj okus boljši (in cenejši) od Ave.

Oče jih hvali, meni niso nič posebnega, so pa OK, sploh za tako ceno kot bo v soboto, 1,5€ za 480g

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
No recimo pri meni ko sem marinčka imel sta dva jamrala, da sta bla naslednji dan nekaj čudna, da je bil čuden občutek v želodcu. Eden izmed njih jih je nato ponovno jedel in spet jamral.

Ne vem, mene tudi niso toliko prepričali, da bi bili vredni te cene. So mi iz Lidla precej boljši, ter bistveno cenejši.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
No recimo pri meni ko sem marinčka imel sta dva jamrala, da sta bla naslednji dan nekaj čudna, da je bil čuden občutek v želodcu. Eden izmed njih jih je nato ponovno jedel in spet jamral.

Ne vem, mene tudi niso toliko prepričali, da bi bili vredni te cene. So mi iz Lidla precej boljši, ter bistveno cenejši.

Eh dej take sploh ne poslusaj, taki se pa cist vedno na eni zurki najdejo, pa kako jih po laskem boli glava, po unionu pa ne itd, in to poslusas 20 let vsakic za drugo pivo, taki so itak brezvezni.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Meni se po vsakih cevapih (ce se jih nazrem) kupcek podira se en dan kasneje. Tisti tip najbrz nima nobene mere, zato je pa bilo tako. Ce bi mu bilo resno slabo po njih, jih ne bi se enkrat jedel. Drugic naj raje je kaksno manj zacinjeno meso (piscanec, snicli, kremenatli ...), pa ne bo imel tezav.

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Tudi nam marinčkovi niso bili nič posebenega. So tudi preslani. Smo jedli že boljše in to ne le ene. Glede na vso hvalo smo pač pričakovali več.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Citat:
Uporabnik FlagellumDei pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
tvojo kito polivamo..vidimo, da ti gre marinček v nos..in te ne hebemo 55 več..OK? si dojel?

mi smo podali svoje mnenje, pač niso nič posebnega kot se tukaj piše

VI. Kdo pa ste VI. Mislim zakaj pises v prvi osebi mnozine...ker vas je dejansko vec za enim nickom? Konkurenca? Ok ne maras marinckovih cevapov, zdej pa buzz off in nehi mi po sosedu mesarju srat

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Pred marinčkom stoji pa odganja nezadovoljne kupce
grin1.gif

softi, si za foro že probal Lidlove Chira æevape? Me zanima mnenje profesionalca zemljaka
grin1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.653
113
Evo pršu od kolega zemota......whasuuup kaj blo z čevapi zanč
sprasujem se.gif

Mela še tri spečene u hladilniku....jih probam...čist OK
cheer.gif

A njemu neki premehki preveč se upogibajo...to ni čevap (kao)
bonk.gif