čevapi, pleske, vakumirano, trgovina

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
HAhahahhahahah smehi!
smile-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik FlagellumDei pravi:
U res nismo dali folij edol. Nevem akj da not, jajc mogoče? so mi bolši ave - ni so tok platični.

Glej vsak qrc bo rekel pravi cevapcici so od dol pa napoli pa sarajevo, pa kurceva stara pumpa pa vso isto sranje k se je in najvecji priblizek temu so marincek, z drugimi res ni nic narobe in majo vsaki svoje okuse, vecina jih pada na sladkobo iz slanine v cevpacicih, ampak za doma je najboljsi priblizek, kopija al karkol pac marincek. Sm jih pa ze dost jedu pa clovek nemore vrjet kaj to folk na piknikih gre vse hvalit, se take k so oksidirali oziroma imajo vonj. Tko da poslusam sam sebe.
Sicer pa tudi veliko ljudi ne zna pect in mislijo da je treba vse prezgat in presusit in zlivat 1 litr piva gor.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pivo pa rostilj..pa men kocine pokonc.

rostilj mor abit vroc, pece se hitro in ucinkovito..z balkanskim temperamentom.

danes sem vzel 5 paketov. jutri delamo, bodo sli dva trije..enga sem ze danes umrl..

ne daj boze, da se naucim in navadim kalamare delat..jih zmanjka v lj.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.082
5.653
113
Paketov od Marinčka? Poročaj! Zakaj pa pivo ne na čevape
sprasujem se.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
spekel seme ne..odlični
pivo špa meso..ne..Mejduš..a pijes mlacno pivo..a ga po babi polivas pa lizes..

no, zato ne. pivo kisa..odojk polit s pivom se naslendji dan umsrdi..Mejduš..pivo je za pit. poliva se..ce se ze..radenska, drgac pa maricek anrdi take, da se ne posaharizirajo takoj sami. pivo pa zalivas..v trebuh..en na zar.

smo enkrat pekl prasca in model uleti in sklopca špir zacne polivat..za misji [censored] ja pobegnu, d amu nisem s sikirco odbo roko..Mejduš hudica neotesanega..to k niamte kajd elat, po jajcih s ene morte v druzbi cohat..pol pa pir polivat po cevapih..joj

Kamele0N

23. jul 2008
42.082
5.653
113
Ok bral sem 1 minuto da sem dojel al si ene al jih nisi!
smile-1.gif

Jebomater drugič k grem tja prej tebe pokličem da jih skupi nabavva....teb čefurju ne upajo napačnih dajat
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
drugič midva drugače anrediva..prideš ti k men..pa jih jaz anredim brez piva.

vi janezi to polivate s pivom, pol vam je pa marinček kriv, k so trdi, pa ne vem kaj

jutri si zaseden, torej..cca 30.7

Kamele0N

23. jul 2008
42.082
5.653
113
deal
zmaga.gif
cca...ker planiramo en izlet za tist vikend...je pa dost šanse da se nam ne uspe zment (družba)

Javiš trebovanje pa prletim na inštrukcije
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Ja, samo slovenska folklora pravi drugače
bonk.gif
Pir polit po vsem, kar je nad ognjem.
Pol pa ješ neko čudno grenko žvarovino brez lastnega soka, ki ga je "majster" uspešno splaknil stran in po možnosti še polno pepela, ki ga je vzdignil v procesu.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
problem polivanja ni v samem politju mesa, to bi še eventuelno šlo

tako kot si napisal se pa pri tem naredi ogromno pepela, ki je potem povsod drugod razen na oglju, da pri tem gasiš oglje, nižaš temperaturo in za vse to porabiš pir, ki bi bil čisto vredu v želodcu...
grin1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:

ne daj boze, da se naucim in navadim kalamare delat..jih zmanjka v lj.

Amm jest tud rad zlivam pivo po mesu, a v zelo malih kolicinah, v bistvu da glih mal pene gor pride, problem vecine je pa to da kr zliva v treh rundah po mesu, stem pa meso sam speres.

Naucu delat kalamare? Ja polnjene pa res ni tezko delat, jest jih skoz na plati na morju, nagacis jih s sirom ali se cim dodatnim, mal rozmarina od bliznjega grmovja, vrzes gor za okol 5 min, pred koncem pa prelijes z rdecim vinom, se minutko cmaris in mesas, pa je.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne..so taka globoka bočna parkirišča, ki so zasedena, ti pa za 5 min parkiraš za njimi. še nisem imel problemov, pa tudi več kot 5 min ne traja nakup.