Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
no, sedaj boš pa še ti obtožen krivoverstva, hehe
Da se razumemo, na žaru so mi še vedno boljši. Ne samo zaradi okusa, ampak zaradi celotne procedure priprave. Prineseš žar, odpreš pivo, ga malo srkneš. Greš po oglje, prineseš časopis in trske ter pivo za ostale prihajajoče. Zakuriš, medtem srkaš pivo in pametuješ o brezveznih stvareh. Ko je oglje sivo, na rešetko naložiš čevape/kremenatle/nabodala/... Spečeš, probaš, zmečeš v jena posodo, odpreš drugo pivo, odneseš na mizo, si naložiš ajvar in zelenjavo ter navališ na meso, pridno zalivaš s pivom. Point je v družbi in postopku, ne v samo hrani.
Druga varianta je med tednom popoldan, ko prideš zjeban s šihta in nimaš energije za celo jebo in jih fukneš v pečico, čez pol ure pa si že sit.