Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Lost1 se strinjam da ni popolnoma pravilna odločitev ampak dejstvo je da če bi šel in ko bi bil enkrat v Braziliji ne bi več prišel nazaj. Vsaj mislim da ni toliko neumen da bi tam bil 10 let potem pa bi se prišel v Slovenijo prodat in služit kazen. Nevem pa kako je s to vrsto kazi, a tudi zastara ali ne? Npr. v primeru Lipa mu kazen zastara čez 5 let, torej čez 5 let je free man. Po drugi strani pa tako kot je rekla Mačkova odvetnica, ne vidim smisla v teh plombah saj je vse na kredit in vprašanje če bi Maček vse to prodal koliko bi sploh bilo njegovega in koliko bi pripadalo bankam.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Jaz če bi imel sina in da bi naredil pizdarijo, ja vseeno bi naredil vse kar je v moči da se le temu izogne, oziroma da jo probaš odnesti čim ceneje, saj zajebal si tako ali tako že.
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
No, ker vidim, da ti ni problem grozit ljudem, ki te futrajo z davki, me pa še nekaj zanima...
Prvo se boš moral odločit v katerem času zastavljaš vprašanje. začel si z bodočnostjo, nadaljeval s sedanjostjo itd... Ločiš ti sodno in izvršno oblast? Policija nima koga za pomilostit. Policija izvede preiskovalna dejanja, zavaruje in zbere dokaze ter po usmeritvah ODT poda KD. Če ga bo kdo pomislostil ga bo sodišče. Pred par leti so na policijo prenesli del dela sodnikov za prekrške. kar je za moje pojme narobe. Ker sedaj te policja obtoži nato pa še "obsodi". Ampak v tem primeru gre za KD tako da ne vem kako bi ga policija lahko pomilostila.Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Ko boste policaji in sodniki oprostili Mačka za umor treh ljudi in se recimo sprehajate po ulici, vas srečujejo ljudje, vam ni nič nerodno in nimate nobene morale, da take organizme pomiloščate ?
Nikomur mi ni nerodno pogledat v oči. Ne vem kaj je kdo izmed slovesnkih policistov naredil staršem umrlih. Običajno je policija tisti ki ob takih dogodkih obvešča svojce in ne malokrat prva rama na kateri se starši zjokajo. Ne na pamet otresat po forumih.Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Recimo srečate znance in vam ni nerodno pogledati ljudem v oči ? Da o starših umrlih ne govorim ?
A ti v službi delaš zastonj? A pričakuješ da ko bo sosed streljal v zrak pa boš ti klical policijo da se bosta pripeljala dva človeka ki ne potrebujeta denarja za živet?Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Da sploh ne omenjam tega, da ste PLAČANI, da opravljate svoje delo...
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Hvala za odgovor.
Mišljeni so sodniki, ki pomiloščajo klavce in posiljevalce, npr.Pluta, da naj še malo kolje okoli.Citat:
Recimo srečate znance in vam ni nerodno pogledati ljudem v oči ? Da o starših umrlih ne govorim ?
Potem pa OPRAVLJAJTE svoje delo za katerega ste plačani kot treba, drugače vas ne rabimo. Ravno o tem govorim, da je to vaše delo, ne pa da se zajebavate...Citat:
A ti v službi delaš zastonj? A pričakuješ da ko bo sosed streljal v zrak pa boš ti klical policijo da se bosta pripeljala dva človeka ki ne potrebujeta denarja za živet?