Jaz moram tudi s svojim delom plačevati davke, vzdrževati soje objekte...
Kaj država da verskim skupnostim, oziroma, kar jim ne obdavči pa bi morala, kolikim plačuje prispevke.... Naj jih še meni.
Pozanimaj se?
Moje mnenje je zame zelo pomembno, ti pa se obnašaš kot diktator, ni važno kaj folk misli, itak nima pravice mislit.
A si kak cerkveni odvetnik, župnik, zaposlen v kaki cerkveni firmi?
SP-jčki ki niso zavezanci plačujejo nek pavšal, ali pa jim gre dohodek v dohodnino. A gre župnikom enako?
Kako je rekel enkrat župnik pri nas, kar je božjega gre v nebo, kar pa nazaj pade je pa moje, pa je ves ofer vrgel v zrak, drobiž so mulci pobral, papirnat je šel pa njemu v žep.
Še enkrat tvoje mnenje je irelevantno, tako je po zakonu. Ti si frustriran, ker ti tako ni všeč in to je vse.
Men ni všeč da firma plačuje DDV, DDPO, da mi gledajo na službene avtomobile km FURS, da komunjzerji futrajo z socialnimi prispevki vso golazen ki pride v Slovenijo itd...
pa je to pomebno...
očitno ni...
ps
objekte vzdrževati v okviru spomeniškega varstva in delati drage restavracije teh objektov, (fresk, kipov, oltarjev....) je nekaj drugega, kot ti prikazuješ tukaj. Država za svoje gradove bolj klavrno skrbi.
Samo komplicirajo radi drugim...