Kaj boš naredil, če se bo izkazalo, da je eden tvojih otrok homoseksualno usmerjen?
čist vredi je in je dobra popestritev foruma123 ni navaden človek, ampak navaden trol, da ne rečem še kaj bolj krepkega.
Hodim. Ampak so normalni duhovniki. Ja istospolnost je bolezen, pač sedaj je lepo ko se poveličuje lgtbqp...Si kljub temu kristjan in kljub temu še vedno hodiš v cerkev? kako to?
Istospolna usmerjenost ni kazniva in ni bolezen. Je samo drugačna usmerjenost.
Sicer bi pa duhovniki naj živeli v celibatu, tako da te naj domnevna homoseksualnost koga izmed njih nikar ne moti.
Kaj boš naredil, če se bo izkazalo, da je eden tvojih otrok homoseksualno usmerjen?Hodim. Ampak so normalni duhovniki. Ja istospolnost je bolezen, pač sedaj je lepo ko se poveličuje lgtbqp...
V vaši fari vas ne učijo strpnosti in ljubezni do sočloveka?Hodim. Ampak so normalni duhovniki. Ja istospolnost je bolezen, pač sedaj je lepo ko se poveličuje lgtbqp...
Nič. Tudi če bo čefur al črni prišel Ne bom jaz živel z njim - njo. Pač to je moje prepričanje.Kaj boš naredil, če se bo izkazalo, da je eden tvojih otrok homoseksualno usmerjen?
To so zajebali vnevemkirem stoletju, zaradi požrešnosti Vatikana. Prej so se duhovniki čist normalno poročali in imeli družine, ki pa so seveda, dedovale premoženje ali vsaj del in to je bolelo glavarje vere, kjer je rek -prej kamela skozi šivankino uho kot bogataš v nebesa.V tej druščini je prvi problem celibat, nato pa "deviacije", ki izhajajo iz tega. Homosexualnost je bolj izražena, ker je katoliška duhovščina pač vsa moškega spola in seveda so prisotni tudi določeni sexualni vzgibi za odločitev za v pristop v to združbo.
Bodo zaradi tega tvoji otroci in vnuki kaj manj vredni? Boš jim dal vedeti da so zate bolniki ali manj vredni od ostalih?Nič. Tudi če bo čefur al črni prišel Ne bom jaz živel z njim - njo. Pač to je moje prepričanje.
Povej kaj boš ti naredil če bo tvoj šel za duhovnika?
domu si ga pelajčist vredi je in je dobra popestritev foruma
No evo, saj se da..Nič. Tudi če bo čefur al črni prišel Ne bom jaz živel z njim - njo. Pač to je moje prepričanje.
Povej kaj boš ti naredil če bo tvoj šel za duhovnika?
tak ko ti migrante? OKdomu si ga pelaj
Normalno da noče med duhovnike, saj ve da bi vse dni do konca življenja molil za grehe očetaNo evo, saj se da..
Če bi šel za duhovnika (pa ne bo šel, vsaj za enkrat)- nič, še podpiral bi ga, ker bi bila to njegova odločitev, odločitev pa ni ne ""
ehem ehem, kaj pa če....tak ko ti migrante? OK
oušit vzamem nazajehem ehem, kaj pa če....
Ja, itak. Ker problem pedofilije je problem zadnjih koliko let po tvoje?
.
Vsak normalen ve, da homosexualnost ni normalna.
Potem napiši še kdaj se je končalo, ker danes tega ne prakticiramo več, ...za razliko od sledilcev norega lažnega prerokaMalo več kot 2000; začelo se je z Marijo, Jezusovo materjo..