19
pametnipišejo- # 13.02.2019 ob 13.11
Ja kaj pa so delali (in še počnejo) malo zaostali ljudje? Če je v družini gej, se ga skrije tako, da gre v semenišče pa postane duhovnik. Tako ne rabi cela vas vedeti za njegovo usmerjenost. Volk sit in koza cela, dokler ne pridejo desetletje kasneje na plano novice, da je duhovnik (po vsej verjetnosti zaradi spolne zafrustriranosti, ki je ni imel prilike nikoli izživet) zlorabljal dečke.
Prav nobenega opravičila ne sme biti za pedofilijo, prav tako je neumno povezovanje homoseksualnosti s pedofilijo.
Dokazov za to sicer ni.
Ravno ko si pisal, sem mojo objavo dopolnila s še enim linkom.
Je bil obtoženi slučajno proti vlizavanju migrantom?
....smrdi smrdi smrdi...fuj!...kako smrdi
Ko bodo na spletu omejili pisanje kot je tvoje, bo tudi družba spet bolj človeški podobna.Ko bodo v cerkvi prepovedali pedre bo tudi pedofilija izginila v cerkvenih krogih.
Simpl kot pasulj.
Članek o tem je že naliman.
rećmo...da je moj šef velkamer js pa gobesdam....a je problem mi vturit nekaj, da me lahko iz krivdnega vunfuknejo?Ravno ko si pisal, sem mojo objavo dopolnila s še enim linkom.
Kaj smrdi? Kakšno vezo imajo migranti z zlorabami v RKC?
Povedal je resnico. Devijacije niso normalne.Ko bodo na spletu omejili pisanje kot je tvoje, bo tudi družba spet bolj človeški podobna.
Simpl kot pasulj.
Ti tudi enačiš homoseksualnost s pedofilijo in trdiš da je večina duhovnikov homoseksulacev in posledično pedofilov? Menda ne.Povedal je resnico. Devijacije niso normalne.
Pisanje navadnega človeka ni nič krivo, krivi so tisti s pravimi vzvodi v rokahKo bodo na spletu omejili pisanje kot je tvoje, bo tudi družba spet bolj človeški podobna.
Simpl kot pasulj.
To je resnica.Ti tudi enačiš homoseksualnost s pedofilijo in trdiš da je večina duhovnikov homoseksulacev in posledično pedofilov? Menda ne.
Ja, itak. Ker problem pedofilije je problem zadnjih koliko let po tvoje?rećmo...da je moj šef velkamer js pa gobesdam....a je problem mi vturit nekaj, da me lahko iz krivdnega vunfuknejo?
Miljoni dokazano spolno zlorabljenih, pa nič, kr neko mučkanje, nobenemu nič, al tega tipa pa takoj.
(se pa ve, da RKC premore lepo število kritikov papeževega velkamerstva in zavezništva z naravnimi sovražniki krščanstva
Ja? In ti si ob vsem tem še vedno kristjan in hodiš v cerkev?To je resnica.
123 ni navaden človek, ampak navaden trol, da ne rečem še kaj bolj krepkega.Pisanje navadnega človeka ni nič krivo, krivi so tisti s pravimi vzvodi v rokah
Si kljub temu kristjan in kljub temu še vedno hodiš v cerkev? kako to?Papež Benedikt XVI je začel čistiti, pa gaje sedanja klika odstavila. Vsak normalen ve, da homosexualnost ni normalna.