Cerkvena 'glasbila', da jim mater #¨$?#em...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Numy očitno so tebe nategovali ali pa imaš tako željo, ko imaš kar naprej za povedati kakao fajmoštri nategujejo otroke
Kaj pa je tvoj izgovor?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Numy očitno so tebe nategovali ali pa imaš tako željo, ko imaš kar naprej za povedati kakao fajmoštri nategujejo otroke

Raje bi slišal kak argument proti mojim, kot pa tvoje ugibanje o moji spolnosti.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Nisem noben župnik, samo če ti ne paše pojdi v svojosrboslavijo ali bosno pa boš imel mir pred zvonovi.

Lej kronološki pregled na časovni premici:

------- HIŠA------ZVONIK-------ELEKTRIČNI ZVONOVI----->2010

Če vzamemo tvojo analogijo, se mora zvonik spokati v Vatikan, če nam, ki smo tu živeli prej (!) kaj ni prav in ne obratno.

Bo šlo?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik sass pravi:
to že, ampak povzročitelji hrupa so povsem različne sorte. če so čefurčki nek moteč dejavnik v skupnosti, bi za cerkev to težko rekli. ali pač?

Kar se mene tiče so enako moteči. Motijo me.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Nisem noben župnik, samo če ti ne paše pojdi v svojosrboslavijo ali bosno pa boš imel mir pred zvonovi.

A tja kjer uni beboti tulijo ko stekli psi? Ist k..., vse je treba prepovedat.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.680
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Ej pazi kako se pogovarjaš z TRD-im....on je bil že 2 dni čurki
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
. Primerjava s Srbijo je sploh lol, glede na to, da imajo prav tako zvonove kot mi.
Kje boš zavedno in vsevedno katoliško mularijo naučil, kje je srboslavija, pa zakaj ne paše v ta kontekst? Ko je šla juga cugrund, so oni še po jajcih skakal.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.568
5.131
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
... katolibani ...
...katolibanskih...
Škoda, da je Rugelj umrl. Imel bi nove paciente. Tiste, ki so zboleli za besedo katoliban.
grims-1.gif

Aja, zakaj mi jo podčrtuje? Ali je je ni v slovarju?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.056
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Kot da ne vem da so Srbi pravoslavni in oboji smo Kristjani, poslal sem vas tja dol le zato ker če vam tukaj ne paše pojdite domov. Sem pa dosti star da vem kako je bilo živeti v jugi.
Glede zločinov si lahko tiho, koliko jih je požegnal Pop?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.568
5.131
113
Zakaj moja? In zakaj tvoja KPJ še danes poimenuje ulice po diktatorjih? V čem so bili boljši? V tem, da so taborišča hitro pospravili in vse prisotne pobili. Filma sicer nisem gledal, ampak verjetno je o Jesenovcu, kjer so ljudje povprečno preživeli bistveno dlje kot v podobnem komunističnem taborišču (npr. Teharje).
Nobene druge razlike ni... Verjemi...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Nedelja je prvi delovni dan v tednu. Sobota je namenjena počitku...
rolleyes-1.gif
Pri Židih že, samo mi trenutno ne govorimo o njih.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Zakaj moja? In zakaj tvoja KPJ še danes poimenuje ulice po diktatorjih? V čem so bili boljši? V tem, da so taborišča hitro pospravili in vse prisotne pobili. Filma sicer nisem gledal, ampak verjetno je o Jesenovcu, kjer so ljudje povprečno preživeli bistveno dlje kot v podobnem komunističnem taborišču (npr. Teharje).
Nobene druge razlike ni... Verjemi...

A poimenovanje ulic zvoni oz. oddaja hrup?