In to v časih, ko sploh ni blo take tehnologije.So že cepljeni proti brzini, poštenju in etiki.
In to v časih, ko sploh ni blo take tehnologije.So že cepljeni proti brzini, poštenju in etiki.
Vi, ki ste že celjeni, ste kroniki? Ne! Potem je ALTER upokojeniški forum!
Uh kaj si se vedno pri solah in represiji? Leto je ze mimo no...V drugem valu španske gripe so tudi recimo padali otroki in mladostniki, ravno tisti z najboljšim imunskim sistemov - ker je le-ta napadel telo in ga tako pogubil.
Ampak tu tega n0 biloi, še vedno ni trupel na ulici, da bi se opravičevalo represijo in zaprtje šol.
Jaz nisem nic od zgoraj nastetega in so me klicali na cepljenje. Edina mozna razlaga ki jo vidim da so pogledali vrstni red prijav ker sem oddal na eupravo in lokalni ZD prvi dan ob zacetku prijav.Solniki, kronicni bolniko, zdravstveni delavci, veze in poznanstva,....
Če izvzamemo : veze in poznansta, ni čudno, da je ALTER v kur..uSolniki, kronicni bolniko, zdravstveni delavci, veze in poznanstva,....
Vsi so si cepivo dol potegnil preko Partisa. Zato je pa počepnu!Kako pridete do cepljenja, kaj smo vsi tu rizicne osebe ali je tricetrt penzionistov na alteru?
Glede na to, da si iz ptujskega okoliša se očitno zgolj sprenevedaš. Če bi se prijavil na cepljenje na Ptuju, bi že zdavnaj lahko dobil svojo dozo. So bili cepljeni že 30-40 letniki, brez da so na kakšni prednostni listi.Kako pridete do cepljenja, kaj smo vsi tu rizicne osebe ali je tricetrt penzionistov na alteru?