Očitno si star 12, vsaj mentalno. Prednostne liste so, ampak ko je cepiva višek v določenem območju, pa se cepi vse, ki imajo interes. Takrat osebni zdravmiki kličejo vse prijavljene, ne glede na status.Sprenevedam? Kaj, a sem star 12 po tvoje al kaj? Dejansko nisem vedel, mislil, da se najprej cepijo rizicni, solniki, starejsi, bolnicarji itd...
Glede na to, da si iz ptujskega okoliša se očitno zgolj sprenevedaš. Če bi se prijavil na cepljenje na Ptuju, bi že zdavnaj lahko dobil svojo dozo. So bili cepljeni že 30-40 letniki, brez da so na kakšni prednostni listi.
No in tega nisi mogel napisat brez zaljenja al kak? Bos prezivel dan? In ostali okoli tebe?Očitno si star 12, vsaj mentalno. Prednostne liste so, ampak ko je cepiva višek v določenem območju, pa se cepi vse, ki imajo interes. Takrat osebni zdravmiki kličejo vse prijavljene, ne glede na status.
z AZ ne cepijo nad 65 let al jest česa ne vem?So bili, po drugi strani pa imajo še kup 65+ ki niso bili cepljeni. Tu bi se bilo za vprašat zakaj ne. So klicali že vse na cepljenje pa se niso odzvali? Močno dvomim.
Prav veš. Samo nekateri tega ne razumejo.z AZ ne cepijo nad 65 let al jest česa ne vem?
Cepijo nepokretne itdz AZ ne cepijo nad 65 let al jest česa ne vem?
Ah koliko pa je nepokretnih in mlajših od 65 let.. po mojem za en dan dela po celi Sloveniji.Cepijo nepokretne itd
Ah koliko pa je nepokretnih in mlajših od 65 let.. po mojem za en dan dela po celi Sloveniji.
Menda se ne razumemo. Z AZ se ne cepijo starejši od 65, pokretni ali ne. Ali sem jaz zašel iz bistva?Nepokretne starejše od 65.
Pri nas v Kočevju je cepljenje tako dobro organizirano, da želijo cepiti tudi ljudi iz drugih delov države, pa so dobili odgovor, da je to nemogoče organizirati.