Study reveals extent of Covid vaccine side-effects
It found no serious side effects in tens of thousands vaccinated with the Pfizer-BioNTech jab by the NHS.
www.bbc.com
Ja in kaj si hotel povedati?Study reveals extent of Covid vaccine side-effects
It found no serious side effects in tens of thousands vaccinated with the Pfizer-BioNTech jab by the NHS.www.bbc.com
Sam si začel s tem: "Je afriškemu otroku kaj mar za moje stare starše? "
In končno si povedal da se ti jebe za vse druge. Men se pač ne. Če men kdo nastav pištolj na čeu, pa vpraša al mene al tvojga otroka, bod prepričan, da bom reku v momentu, da naj rajš mene kokne. Verjetno bi isto rekel tudi v situaciji "tebe" ali "mene", čeprov zdej nisem več tolk prepričan.
Gibraltar
In Madeira, small Portuguese island, the same: 13 deaths 30/12/2020 before vaccine arrived and and no virus outbursts in any care homes. Vaccine arrives in island on 30/12/2020. Now 30/01/2021 a total 40 deaths and virus outbursts in several care homes after vaccine administered.
Za bogate je bil vedno odličen.saj je usa zdravstveni sistem tudi "odgovoren" za skoraj 50 % pomembnih znanstvenih odkritij na področju all time, ampak baje je slab.
USA sistem je že dober, če maš šuške, če šuškov ni je pa druga pesem.saj je usa zdravstveni sistem tudi "odgovoren" za skoraj 50 % pomembnih znanstvenih odkritij na področju all time, ampak baje je slab.
To, da si ti niti v najglobjih sanjah ne predstavljaš, kaj pomeni.... dental zavarovanje v Ameriki in kako je bit brez tega.... Tko da bodi prekleto vesel, da živiš v državi, ki ima socialno obarvan ZD sistem.kako vezo ma to s trditvijo da dobro ne more bit zastonj?
In kaj sem se zlagal?