A pa se boš za otroka v afriki lahko odpovedal fitnesu?Zakaj je pa otrok v afriki manj vreden, kot babica? Aja..ker niste subjektivno vezani na njega in je nekje tam, kjer se ga ne vidi.
V čem se je to kakorkoli spremenilo? Gledal si in še vedno gledaš samo na lastno rit.Saj nisem jaz tisti, ki se zdaj nečemu kao odpoveduje, za drugega, pred marcem 2020 pa sem gledal samo na lastno rit.
Jaz sem vsaj realen, vi ste tisti, ki ste slučajno zdaj postali iber solidarni, ker se pač gre za vaše dedke in babice.
Zakaj je pa otrok v afriki manj vreden, kot babica? Aja..ker niste subjektivno vezani na njega in je nekje tam, kjer se ga ne vidi.
Je tvojim staršem kaj mar zame? Je komurkoli starejšemu, kateri se poserje na maske v trgovinah, v blokih in hodi na šnopc k sosedu, mar za delavni narod?Je afriškemu otroku kaj mar za moje stare starše?
Če bi bili oni v svojih najaktivnejših letih taki pusiji kot smo nasplošno danes, ne bi noben bajte postavili, nobene strehe prekrili, ...pa noben ne bi šel v vojsko, vsi bi imeli platfusZakaj se starejši nasplošno bolj ne pazijo virusa, ker bi se kot bolj dovzetni na negativne posledice na katerikoli virus, morali?
OK, to se strinjam.Če bi bili oni v svojih najaktivnejših letih taki pusiji kot smo nasplošno danes, ne bi noben bajte postavili, nobene strehe prekrili, ...pa noben ne bi šel v vojsko, vsi bi imeli platfus
Če bi bili oni v svojih najaktivnejših letih taki pusiji kot smo nasplošno danes, ne bi noben bajte postavili, nobene strehe prekrili, ...pa noben ne bi šel v vojsko, vsi bi imeli platfus