Covid-19 Cepiva

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.967
16.093
113
Uff, samo res, na to cvetko sem pa že povsem pozabil, my bad. Karin, razsvetli nas nevedneže!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.967
16.093
113
Kaj ti še vedno razkazuješ svojo velenesposobnost bralnega razumevanja in zabavaš bralce foruma s svojimi nabijanji? Kako lepo od tebe :srce:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.081
10.872
113
kod Džej-Zija
Daj no, Matey, razloži nabijačku, kako dela aparat na kvantno fiziko. Tudi mene zanima. Morda bomo pa ugotovili z bioresonanco, da ima nabijaček težave s kandido. Najbrž se mu pljunek ne raztopi v vodi, kot bi se moral, če ne bi bil zakisan. Vsaj pri možganih.

javr

Guru
6. dec 2011
1.922
1.145
113
LoL, spet ta proudly powered by wordpress Karin. Se je zdaj že naučila tujih jezikov do te mere, da je sposobna razumevanja prebranega ali še vedno napačno prevaja ter na podlagi tega piše zgrešene povzetke, ki jih predstavlja kot gola dejstva?
kaj je napačno napisano? da bo tudi meni smešno?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.524
4.287
113

Nürnberg ški proces je pobasal denar in zginil.
Zanimivo antivaxer ji.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.099
4.096
113

As government officials and mainstream media urges the vaccinated to inject a second so-called “bivalent” booster said to be targeting the Omicron variant, it turns out that this substance hasn’t been tested on humans. And the only animal trial that has been performed included eight mice.

“It hasn’t been proven in a clinical trial, because we don’t have time to do a clinical trial because we need to get the vaccine out now because we have such a situation throughout the world and certainly in the United States, we’re having 400 deaths per day and up to 5,000 hospitalizations a day,” NIAID Dr Anthony Fauci explained in an interview.

A new study conducted by scientists from Harvard and Johns Hopkins, currently in pre-print, reveals that the COVID-19 vaccines were up to 98 times worse than the virus itself.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.621
3.925
113
Ljubljana
hmpg.net
Alter bleferji pravijo, da na Harvardu nimajo pojma, da dokler ni objavljeno na Siolu ali v Lady, to ni res. :aplauz:
O čem govori ta raziskava.

Sem mislil, da je raziskava o tem kako vpliva 3 odmerek (booster) na študente (nekatere univerze v Ameriki so zahtevale polno ali vsaj z drugo dozo cepljene študente).

Tako da, ne, raziskava ne govori, da je cepljenje 98% slabše kot sam virus:

1. ugotavlja, da je za raziskovano populacijo (mladi) tveganje ob cepljenju večje kot ob okužbi z virusem
2. ne raziskuje vpliv na celotno populacijo
3. ne raziskuje vplivol long covida

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.480
3.592
113
Zadnji podatki intenzivne enote so zelo vzpodbudni. Učinek cepljenja se kaže v vsem svojem sijaju. Cepite se, da ne boste pristali na intenzivi. :bonk:
Zakaj moramo necepljeni plačevati stroške cepljenim, kateri sedaj zasedajo te kapacitete?
Kje ste zdej zagovorniki participacije by Beowitch?
IMG_20220920_130337.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in jendomen