Covid-19 Cepiva

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
>mRNA cepivo se nahaja tudi v materinem mleku:
Tole je pa nemogoče (vsak zaveden Slo-techovec ve, da po cepljenju ženska ne more zanosit, torej ne more proizvajat materinega mleka). :valjamse:

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
In, si poguglal kakšen je bil izid te preiskave, ali še vedno preiskujejo ta statistični odklon?:evil:

2. jul 2020
5.107
6.664
113
A so jemale iverco med nosečnostjo? :evil:

6vxof2.jpg

• Haha
Reactions: optiplex

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.308
4.125
113
Sem slišal, danes da so cepili eno babico 90 let z novim cepivom in je pristala v bolnici, naj bi začeli organi odpovedovati.

Stvar je baba čula baba rekla, pač šušlja se med zdravstvenem osebju v eni izmed slovenskih bolnišnic.

Upam da še kaj izvem, če se je izvlekla ali ne.

Kaj mislite je cepivo krivo ali je pač prišla njena ura?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Težko reči brez obdukcije in histologije tkiv. Se mi pa zdi nenavadno, da bi nekaj ur po cepljenju cepivo povzročilo multiorgansko odpoved. Težave so se običajno pojavljale po enem tednu ali več.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.366
-2.867
113
Sem slišal, danes da so cepili eno babico 90 let z novim cepivom in je pristala v bolnici, naj bi začeli organi odpovedovati.

Stvar je baba čula baba rekla, pač šušlja se med zdravstvenem osebju v eni izmed slovenskih bolnišnic.

Upam da še kaj izvem, če se je izvlekla ali ne.

Kaj mislite je cepivo krivo ali je pač prišla njena ura?
Nič novega.
Eno prvih, ki so jih pri nas cepili, je umrla mislim da naslednji dan.
Misliš, da je imela pri 90-tih kakšno pridruženo bolezen, katero bi okrivili za odpoved organov?

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.456
3.556
113
Tedenski opomnik o učinkovitosti cepiva. Teli cepljeni nesrečneži na intenzivi so sicer pošpikani s staro verzijo, ampak nova, bivalentna ta te bo pa zares obvarovala. :valjamse:
Več kot pol leta ze že vleče tale statistična napaka na grafu. :valjamse: :valjamse: :valjamse:

IMG_20221007_104727.jpg

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.456
3.556
113

Nürnberg ški proces je pobasal denar in zginil.
Zanimivo antivaxer ji.
Evo, javljanje iz Bahamov. :valjamse:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Kitajska, beri CCP, bo izdelovala Pfizer cepiva za zahodni svet.

Kitajska kupila Pfizerjev obrat za proizvodnjo cepiva proti Covidu na kitajskem in potem postavila obrate v Nemčiji, Švici, Massachusettsu in Princetonu (New Jersey).

Btw, kam so sedaj izginili hladilniki za shranjevanje cepiv pri -70C ?

Zanimivo je še, kako se je v začetku zahtevalo hranjenje cepiva na zelo nizki temperaturi, tudi pri prevozu, danes se to ignorira ?!

Prvo sporočilo v temi, so navedene temperature za shranjevanje.

19. jul 2007
2.843
1.566
113
Btw, kam so sedaj izginili hladilniki za shranjevanje cepiv pri -70C ?

Zanimivo je še, kako se je v začetku zahtevalo hranjenje cepiva na zelo nizki temperaturi, tudi pri prevozu, danes se to ignorira ?!

Prvo sporočilo v temi, so navedene temperature za shranjevanje.
Kaj želi pesnik s tem povedati.

Vsem ostalim, z vsaj delujočami tremi možgankimi celicami, ni pa tukaj nič zanimivega. Ve se da nizke temperature podaljšujejo stabilnost, zato so šli najprej na zelo ziher (- 70 °C), glede da je čas bil zelo ključen.
Pokazali so (tudi to so morali predložiti agencijam), da je zadeva stabilna pri (- 70 °C), kar je bilo v tistem trenutku dovolj.
Ko so imeli trenutek več časa, so se pa poglobili v vprašanje ali je res potrebno - 70 °C ali pa je višja temperatura (-30 ° C ali -18 °C) dovolj.
Potem pa je še naslednja zadeva, majhna sprememba formulacije znatno vpliva na stabilnost, za mRNA cepiva bodo pogoji shranjevanja šli verjetno samo še više.
Tudi pri Moderninem cepivu so že takoj napovedali, da bo -30 dovolj
Kar se tiče formulacij intravenskih pripravkov imaš v Biofarmacevtiki Mengeš en kup svetovnih strokovnjakov, ampak drznem si tvegati z trditvijo da Ytnbnd-a, pač ni med nijmi.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Tedenski opomnik o učinkovitosti cepiva. Teli cepljeni nesrečneži na intenzivi so sicer pošpikani s staro verzijo, ampak nova, bivalentna ta te bo pa zares obvarovala. :valjamse:
Več kot pol leta ze že vleče tale statistična napaka na grafu. :valjamse: :valjamse: :valjamse:

Poglej priponko 60001
Ne more držati, taista Uršula, ki je lani novembra nakladala o pandemiji necepljenih, nas letos rešuje pred Putinom in energetsko krizo, ki so jo sami povzročili.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.456
3.556
113
Za katerega zdej misliš, za podganjega ali originalnega? :valjamse:
To "cepivo" ne preprečuje ničesar. Ne vem iz katerega filma si ti, do prihoda podganjega cepiva so vsi slo "strokovnjaki" trdili, da nudi zaščito za vse seve in da je to najučinkovitejši način za boj proti "epidemji".