»Odkritje omikrona lahko napoveduje celo nov val. Ne moremo niti mimo dejstva, da zagon izgublja padanje dnevnih okužb. Ključno je zato striktno izvajanje vseh ukrepov, najboljši ukrep pa je takojšnje cepljenje,« je povedal minister. ....Še vedno nisi citiral nobenega, ki bi trdil, da cepivo preprečuje omikron.
Ti moram citirat Fafangela, ki je se mesec ali dva nazaj pozival, da naj se ljudje cepijo se s starim cepivom?Lahko citiraš strokovnjake, kjer trdijo da nudi zaščito za vse seve?
dajTi moram citirat Fafangela, ki je se mesec ali dva nazaj pozival, da naj se ljudje cepijo se s starim cepivom?
Prvi zadetek na guglu, za lenobe in zgubljene v grmovju
84% povečanje smrtnosti zaradi srčnih zastojev 28 dni po prejemu mRNA cepiva med moškimi v starosti 18-39 let. In, kot večkrat v tem videu, zaradi "neodvisnih Youtube fact checkerjev" s težko prikritim sarkazmom poudari - to velja samo za moške na Floridi in nikjer drugje na svetu. Je tale dr.John vreden vsakega centa. Si pa dosti več upajo povedati komentatorji njegovega videa. Vredno branja.
V bistvu si že lanskega oktobra umr glede na napovedi naših forum strokovnjakovBerem zadnje strani te teme, pa me zanima sledeče: star sem 40 let cepljen z 1. odmirkom fajzerja. Ali bom umru?
A lahko citat tega strokovnjaka?V bistvu si že lanskega oktobra umr glede na napovedi naših forum strokovnjakov
Boš umrl, vendar bo to lažja smrt, ker eno dozo si že prejel.Berem zadnje strani te teme, pa me zanima sledeče: star sem 40 let cepljen z 1. odmirkom fajzerja. Ali bom umru?
A lahko citat tega strokovnjaka?