Kako, a nisi ti tak po naravi? Kako že, življenje te je naučilo, da je treba biti egoist?Tak odgovor lahko pričakuješ samo od samovšečnega dripca.
Kako, a nisi ti tak po naravi? Kako že, življenje te je naučilo, da je treba biti egoist?Tak odgovor lahko pričakuješ samo od samovšečnega dripca.
Edino dejstvo je, da je bilo ob zacetku cepljenja (za bozic) v DSOjih 50% populacije DSOjev ze prebolelih in to, ko so stevilke mrtvih ze padale.Je ene 1234x bolj dejstvo od tvojega bluzenja
Zdej se moraš odločit, na keri strani si. Tele vaše "zaprisege" so enaka farsa kot cela covid scena. "Zapriseženi" egoisti.Kako, a nisi ti tak po naravi? Kako že, življenje te je naučilo, da je treba biti egoist?
Zmaga pa tale komentar uprabnika Zelt:
Šala desettisocletja: Cepivo bo zaradi starejsih, a za njih ne deluje.
Ljudem, ki ne razumejo sistema solidarnosti ali pa ga iz X razloga ne podpirajo seveda ni jasno, da se - če se starejši ne cepijo, se pa cepijo ostali - s tem posredno dela tudi na zaščiti prvoomenjenih ter najbolj ogroženih in je potem trditev "cepivo bo zaradi starejši" povsem legitimna
Aha, zdaj pa kar na enkrat po cepljenju ne bos vec prenasalec. Do zdaj so pa eno leto pravili, da ce si prebolel, da si se vedno lahko prenasalec.To ni moja teorija (don't kill the messenger) ampak ok. Poleg tega pa strokovnjaki (in ne "strokovnjaki") širom sveta pravijo, da se v praksi še ne ve točno ali si po cepljenju lahko še vedno prenašalec, načeloma pa naj ne bi bil oz. ne bi smel biti. Si pa lahko zaradi minimalne prisotnosti virusa pozitiven na kakšen test, okuževal boš pa bolj težko saj naj bi imel premahno količino virusa v sebi za tako početje.
Kaj pa.ko cepljeni postane preboleli. Kakšno stanje in delovanje imamo?Po mojih info imunsko stanje prebolelega ni enako imunskemu stanju cepljenega tako da IMHO ne gre za spreminjanje zgodbe ampak za primerjavo dveh različnih stanj in delovanj.
To ni moja teorija (don't kill the messenger) ampak ok. Poleg tega pa strokovnjaki (in ne "strokovnjaki") širom sveta pravijo, da se v praksi še ne ve točno ali si po cepljenju lahko še vedno prenašalec, načeloma pa naj ne bi bil oz. ne bi smel biti. Si pa lahko zaradi minimalne prisotnosti virusa pozitiven na kakšen test, okuževal boš pa bolj težko saj naj bi imel premahno količino virusa v sebi za tako početje.
Za tistega, ki umre, je smrtnost 100%.Zakaj?
Zakaj zakaj?Zakaj?