Covid-19 Cepiva

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.446
3.544
113
Če vidiš, da je na respiratorjih 90% necepljenih, me dva špika letno res ne motita, posebno, ker nisem imel po nobenem reakcije.
In ti seveda verjameš vsem podatkom, katere objavijo. Me čudi, da sploh objavijo da je kakšen cepljen na ventilatorju, ker to pač ni skladno s cepilno strategijo. Ampak verniki verjamejo vse, kar jim je servirano.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Robert

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
A pa to ti je vredu, da te 2x na leto špiknejo? Meni ne vem če, ker sem jim verjel, da bo to trajna zaščita, zdaj pa ne vem več kaj naj verjamem.
Dejansko se počutim nategnjenega in hkrati prisiljenega na zahrbtni način, ker sem res prisiljen biti 2x letno špiknjen :obesise:

Pol pa zadnjič še to preberem in si mislim pa kaj a nas res u glavo jebejo na polno? A sem res taka ovca, da dopustim to, a sploh lahko kaj naredim, kaj sploh je prav?

Ti mi deluješ kot oseba s pokončno hrbtenico in močno izoblikovanim mnenjem, za katerim trdno stojiš. To ste gonilna sila, na takih mora svet stati.

• Haha
  • Wow
Reactions: mosseero in LjuboB

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.603
997
113
48
KR
Kva čeb se mel rad vsaj 1x na let? Mal dejte vsi možgane na pašo, cepljeni, necepljeni. Kva ima veze?

LjuboB

Fizikalc
15. mar 2010
432
197
43
Ja dr. Beović in Logar velevata, da se ne družimo z necepljenimi.
Najprej življenje potem pa radost.

A vi se potem družite z necepljenimi? Jaz sem zadnje čase veliko sam, ker izgleda, da tudi cepljeni veliko prenasajo virus, tako da mi sicer ni ravno najbolj jasno vse skupaj .

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.285
-2.490
113
Ja dr. Beović in Logar velevata, da se ne družimo z necepljenimi.
Najprej življenje potem pa radost.

A vi se potem družite z necepljenimi? Jaz sem zadnje čase veliko sam, ker izgleda, da tudi cepljeni veliko prenasajo virus, tako da mi sicer ni ravno najbolj jasno vse skupaj .
Js bom začel pregledovati PCT vsem, s katerimi se družim, ali sem v bližini njih, kako bi drugače vedel, da se nebi družil z necepljenimi ????
Izgleda da ne bom prvi

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.778
5.912
113
Peti booster

Počasi bo kar cela ampula po osebi.

Problem ?
FHZfpdDWUAAbsVn.jpeg

• Wow
Reactions: javr

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.233
2.550
113
Medtem:

..A coronavirus outbreak aboard the USS Milwaukee, whose entire crew was "100% immunized," has forced the ship to remain in port after a scheduled stop in Cuba..