Kaj hodiš k vračom ,da ti rokico zdravijo ????"Ob tem so izpostavili, da je cepljenje brezplačno in dostopno vsem prebivalcem Slovenije."
Pozabili pa so omeniti da si za zdravljenje posledic cepljenja v celoti samoplačnik.
Kaj hodiš k vračom ,da ti rokico zdravijo ????"Ob tem so izpostavili, da je cepljenje brezplačno in dostopno vsem prebivalcem Slovenije."
Pozabili pa so omeniti da si za zdravljenje posledic cepljenja v celoti samoplačnik.
In ti seveda verjameš vsem podatkom, katere objavijo. Me čudi, da sploh objavijo da je kakšen cepljen na ventilatorju, ker to pač ni skladno s cepilno strategijo. Ampak verniki verjamejo vse, kar jim je servirano.Če vidiš, da je na respiratorjih 90% necepljenih, me dva špika letno res ne motita, posebno, ker nisem imel po nobenem reakcije.
Dokler se tebi kaj ne zgodi je itak vseeno. Verjamem pa, da takrat, če bi se ti, izgineš v podzemlje, ker ego ne prenese priznanje zmote.Kaj hodiš k vračom ,da ti rokico zdravijo ????
In ta je, te je vprašal?Grem po barvice samo zate.
Ti mi deluješ kot oseba s pokončno hrbtenico in močno izoblikovanim mnenjem, za katerim trdno stojiš. To ste gonilna sila, na takih mora svet stati.A pa to ti je vredu, da te 2x na leto špiknejo? Meni ne vem če, ker sem jim verjel, da bo to trajna zaščita, zdaj pa ne vem več kaj naj verjamem.
Dejansko se počutim nategnjenega in hkrati prisiljenega na zahrbtni način, ker sem res prisiljen biti 2x letno špiknjen
Pol pa zadnjič še to preberem in si mislim pa kaj a nas res u glavo jebejo na polno? A sem res taka ovca, da dopustim to, a sploh lahko kaj naredim, kaj sploh je prav?
V tej sezoni v Sloveniji do zdaj potrjen en primer gripe
V Sloveniji so konec novembra prvič v tej sezoni potrdili okužbo z virusom gripe, šlo je za 10-mesečnega otroka. Poteka cepljenje, ki ga NIJZ posebej priporoča starejšim od 65 let in preostalim skupinam z večjim tveganjem za težek potek bolezni.www.rtvslo.si
Ja ampak potem boš pa izgubil status cepljenega, če ne boš prejel vseh busterov, ki jih velevajo. To tudi mene zdaj močno skrbi.po booster dozo še grem, po 4. pa ne več, ker to s tem cepljenjem in skrajševanjem intervalom postaja farsa, ker 3. letno pa se res ne mislim cepit...
Ni status cepljenega veljaven 270 dni?Ja ampak potem boš pa izgubil status cepljenega, če ne boš prejel vseh busterov, ki jih velevajo. To tudi mene zdaj močno skrbi.
Ti pa očitno verjameš, da so na respiratorjih lutke.In ti seveda verjameš vsem podatkom, katere objavijo. Me čudi, da sploh objavijo da je kakšen cepljen na ventilatorju, ker to pač ni skladno s cepilno strategijo. Ampak verniki verjamejo vse, kar jim je servirano.
Js bom začel pregledovati PCT vsem, s katerimi se družim, ali sem v bližini njih, kako bi drugače vedel, da se nebi družil z necepljenimi ????Ja dr. Beović in Logar velevata, da se ne družimo z necepljenimi.
Najprej življenje potem pa radost.
A vi se potem družite z necepljenimi? Jaz sem zadnje čase veliko sam, ker izgleda, da tudi cepljeni veliko prenasajo virus, tako da mi sicer ni ravno najbolj jasno vse skupaj .
S takimi ne prihajam v stik.Kako boš pa polovil tiste s kupljenimi potrdili?
Fak kok s ti usekan... A te lohk spoznam prosm v živo?