Covid-19 Cepiva

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.193
4.058
113
Jaz sem se pa 1 mesec pa 13 dni okužil z rota vurusum in sem bil celi bogi, nato pa me je vsekalo v križu in me je jebalo dokler nisem dobil boosterja, sedaj pa sem ko nov.

• Haha
Reactions: sandra

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Zdej pa še en YouTube video posnamemo, ene dva PDF dokumenta s temi stranskimi učinki, čez en ga pa Andy deli na Alter.si...
Pa je krog sklenjen.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.636
505
113
Men je po 2. cepljenju utež padla na prst na nogi. Okoli prsta vse temno modro. Jebena cepiva.

• Všeč mi je
Reactions: CLIO15

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.285
-2.490
113
A je to za tu ali za v temo The best of ????

Itak da so učinkovita, pri rušenju demokracije in kršenju človekovih pravic. da pomagajo proti okužbi z virusom bi pa težko rekli.

LjuboB

Fizikalc
15. mar 2010
432
197
43
Za osvežitev spomina.

"Najprej so nam povedali, da bomo s cepljenjem varni in se bomo lahko vrnili v normalno življenje. Potem, ko smo dobili prve primere okuženih cepljenih, smo poslušali, da s cepljenjem ne pridemo v bolnišnico. Ko so torej ljudje končali v bolnišnici, so nam rekli, da se moramo še cepiti, da ne bomo končali na respiratorju. Ko so ljudje končali na respiratorju, so nam rekli, da nas cepljenje varuje pred smrtjo. In ko so začeli umirati – no, potem so krivi necepljeni..."

Na mizi predlog za obvezno cepljenje
Necepljeni ogrožajo že cepljene

Btw, včeraj bilo v medijih, da vlada cilja na 80% polno cepljenih, sedaj 54%, februarja bo vsak dan manj.
Koga nateguvljejo, 2x cepljen, fašem virus in zdaj hocejo, da se še ne vem kolikokrat cepim, ko ena ofca, ki bo drugače zaprta v ogradi :obesise:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.778
5.912
113
A je to za tu ali za v temo The best of ????

Itak da so učinkovita, pri rušenju demokracije in kršenju človekovih pravic. da pomagajo proti okužbi z virusom bi pa težko rekli.
Rekordno učinkovita, definitivno

Lufthansa se tudi kratkoročno ukvarja s težavami, in sicer pomanjkanjem pilotov. Zaradi bolezni bodo morali v prihodnjih dveh tednih odpovedati več deset poletov.

Z odpovedjo poletov se spopadajo tudi v United Airlinesu in Delta Airlinesu. Na božični večer so morali odpovedati skupno 210 poletov. "Širjenje omikrona ta teden ima neposredne posledice na naše osebje in organizacijo. Posledično smo morali odpovedati več poletov," so sporočili iz Uniteda.

Od 1. decembra naprej so vsi Lufthansini piloti in osebje polno cepljeni. Enako pri United Airlines in Delta Airlines, kjer je bilo precepljenega vec kot 90% osebja že konec septembra. Necepljene pilote in osebje so začeli odpuščati že oktobra. To pomeni, da so vsi Covid bolniki pri teh in drugih velikih letalskih firmah polno cepljeni.

• Haha
Reactions: jonny77

LjuboB

Fizikalc
15. mar 2010
432
197
43
Mene to s 3tjim in 4tim boosterom skrbi zdaj že. A ostali se boste vsako leto osvežilno cepili?
Do koliko boste šli 5, 10, 20, ... kolikorkoli bojo strokovnjaki pač rekli?

mckmck

Fizikalc
20. mar 2013
525
200
43
Tisti ki ste se špikali sedaj vidite kako so vas zaje*** tako, da odprite oči in ne dovolite si več takega nategovanja.
Ovce pa naj se naprej še kar špikajo 3x na leto.

LjuboB

Fizikalc
15. mar 2010
432
197
43
Ja, ampak, če so nam strokovnjaki rekli, da bomo 1x ali 2x cepljeni in bomo zaščiteni. Zdaj pa pišejo že o 4-tem busteru.

Jaz sem zaupal strokovnjakom in znanosti, zdaj pa ne vem več, morem priznat, da se vedno bolj počutim kot ovca, ki jo nategujejo.
Kolikokrat nas bojo zdaj še cepili?
:mad::obesise:

• Jezen sem
Reactions: spenstar in darjan

javr

Guru
6. dec 2011
1.885
1.142
113
Tisti ki ste se špikali sedaj vidite kako so vas zaje*** tako, da odprite oči in ne dovolite si več takega nategovanja.
Ovce pa naj se naprej še kar špikajo 3x na leto.
jaz nikogar, ki se gre cepit, ne bi označeval z nobeno žaljivko, tudi z "ovca" ne, ker ne veš zaradi česa so šli. Nekateri res globoko verjamejo da jih 3. (in vsaka nadaljnja) doza ščiti pred boleznijo in se po cepljenju dejansko počutijo bolje oz. zaščiteni. To še posebej velja za starejše, ki so v dolgih vrstah čakali na 3.dozo.
Nekaterim je zaostritev PCT 15.septembra 2021 praktično čez noč otežila življenje do te mere da drugega izhoda kot cepljenje niso imeli. Sicer je popolnoma narobe da se greš cepit ne proti bolezni, ampak zato da boš dobil prepustnico za v normalno življenje, kakršnega si imel pred 15.septembrom, ampak - kakšna je alternativa ? Ne živimo vsi v LJ, MB ali CE, kjer je na vsakih 100 metrov kakšen testirni kontejner, odprt od jutra do noči.
Kakršenkoli razlog cepljeni imajo - njihova stvar. Pa tudi če je to globoka vera v SDS. Je pa treba odbiti vsakršno vsiljevanje cepljenja z njihove strani nam, necepljenim. Nihče njim ne preprečuje da se gredo cepit - nihče nam ne sme cepljenja vsiljevati. Cepiva niso varna. Skrito vsem na očeh.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen in Gonzo

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.481
3.886
113
Ljubljana
hmpg.net
tale slika je stara že več kot 30 let: