Vedno več prijateljev mi toži, da po cepljenju imajo boleče noge, mravljince in to še po nekaj mesecih.
Počasi počasi se bo pokazal pravi obraz tega sranja.
Jaz sem imel 4 mesece po cepljenju vnetje sinusov, so me zobje boleli... Če začnem to širiti po spletu kot stranski učinek cepljenja, ugani, kaj se bo zgodilo...Vedno več prijateljev mi toži, da po cepljenju imajo boleče noge, mravljince in to še po nekaj mesecih.
Jaz sem imel 4 mesece po cepljenju vnetje sinusov, so me zobje boleli... Če začnem to širiti po spletu kot stranski učinek cepljenja, ugani, kaj se bo zgodilo...
Koga nateguvljejo, 2x cepljen, fašem virus in zdaj hocejo, da se še ne vem kolikokrat cepim, ko ena ofca, ki bo drugače zaprta v ogradiZa osvežitev spomina.
"Najprej so nam povedali, da bomo s cepljenjem varni in se bomo lahko vrnili v normalno življenje. Potem, ko smo dobili prve primere okuženih cepljenih, smo poslušali, da s cepljenjem ne pridemo v bolnišnico. Ko so torej ljudje končali v bolnišnici, so nam rekli, da se moramo še cepiti, da ne bomo končali na respiratorju. Ko so ljudje končali na respiratorju, so nam rekli, da nas cepljenje varuje pred smrtjo. In ko so začeli umirati – no, potem so krivi necepljeni..."
Na mizi predlog za obvezno cepljenje
Necepljeni ogrožajo že cepljeneNa mizi predlog za obvezno cepljenje
Slovensko zdravniško društvo za uvedbo obveznega cepljenja.www.zurnal24.si
Btw, včeraj bilo v medijih, da vlada cilja na 80% polno cepljenih, sedaj 54%, februarja bo vsak dan manj.
Rekordno učinkovita, definitivnoA je to za tu ali za v temo The best of ????
'Nikoli nismo pričakovali, da bodo cepiva proti novemu koronavirusu tako učinkovita' | 24ur.com
Kakšna je prihodnost cepiv proti covidu-19 dobro leto po njihovem prihodu na svetovni trg? Kljub pojavu študij, ki kažejo na to, da zaščita po prejetju poživitvenega odmerka predvsem ob širjenju nove različice omikron hitro upada, vodja svetovalne skupine ameriške agencije za hrano in zdravila...www.24ur.com
Itak da so učinkovita, pri rušenju demokracije in kršenju človekovih pravic. da pomagajo proti okužbi z virusom bi pa težko rekli.
Lufthansa se tudi kratkoročno ukvarja s težavami, in sicer pomanjkanjem pilotov. Zaradi bolezni bodo morali v prihodnjih dveh tednih odpovedati več deset poletov.
Z odpovedjo poletov se spopadajo tudi v United Airlinesu in Delta Airlinesu. Na božični večer so morali odpovedati skupno 210 poletov. "Širjenje omikrona ta teden ima neposredne posledice na naše osebje in organizacijo. Posledično smo morali odpovedati več poletov," so sporočili iz Uniteda.
jaz nikogar, ki se gre cepit, ne bi označeval z nobeno žaljivko, tudi z "ovca" ne, ker ne veš zaradi česa so šli. Nekateri res globoko verjamejo da jih 3. (in vsaka nadaljnja) doza ščiti pred boleznijo in se po cepljenju dejansko počutijo bolje oz. zaščiteni. To še posebej velja za starejše, ki so v dolgih vrstah čakali na 3.dozo.Tisti ki ste se špikali sedaj vidite kako so vas zaje*** tako, da odprite oči in ne dovolite si več takega nategovanja.
Ovce pa naj se naprej še kar špikajo 3x na leto.
Hja saj. Zato se začenjam počutit kot, da sem nategnjen in ne vem kaj naj za naprej, a naj prebavim vse te boosterje? Koliko še?"The booster will not stop the pandemic. Social distance, masks, washing hands will."
Why on Earth we shall take 3 jabs if they can't stop pandemic? Clowns and manipulators.