Zato tudi ni cepiva za RSV.
Blodiš na mrtvo. Ti kar lepo verjemi vsem zgodbicam, ki jih na netu prebereš. A v božička tudi verjameš?
Zato tudi ni cepiva za RSV.
Ce gre ucinkovitost v negativo, je to negativna ucinkovitost oz da skoduje oz ADE.
Znan pojav, ki se je menda pokazal tudi ze pri vsakem poskusu cepiva proti corona virusom, zato da do zdaj ni bilo cepiv proti corona virusom.
Pri cepivu za RSV za otroke je bila podobna zgodba - je prislo do ADE. Zato tudi ni cepiva za RSV.
imel je samo nezanesljiv vir informacij, aka fejk news. in seveda širi dalje krivo vero, ponosno.AndY1 A si ga spet mim pihnu. Bo spet ignor?
Zelo lepo napisano.RESPIRATORNI SINCICIJSKI VIRUS (RSV)
Pri večini dojenčkov RSV povzroči le blag prehlad, a pri prezgodaj rojenih otrocih, otrocih s kronično pljučno boleznijo in otrocih s hujšo prirojeno srčno napako lahko RSV povzroči okužbo pljuč. Zato je cepljenje proti RSV priporočljivo za:
- otroke, rojene do vključno 28. tedna nosečnosti (28 tednov + 6/7), ki so ob začetku sezone RSV stari do 12 mesecev;
- otroke, rojene od 29. do vključno 31. tedna nosečnosti (31 tednov + 6/7), ki so ob začetku sezone RSV stari manj kot 6 mesecev ter imajo sorojence, mlajše od 6 let;
- otroke s kronično pljučno boleznijo (bronhopulmonalno displazijo), ki so v zadnjih šestih mesecih pred pričetkom sezone RSV potrebovali zdravljenje s kisikom in so stari do 12 mesecev;
- otroke s hemodinamsko pomembno prirojeno srčno napako do operativne korekcije napake, največ do starosti 24 mesecev;
Otroci prejmejo pet odmerkov v enomesečnih presledkih v času trajanja sezone RSV (jesen in zima). Cepljenje v vseh naštetih primerih krije zdravstveno zavarovanje.
Antivaxerji, tole naravno prekuževanje vam pa ne gre!
To so si dobro zamislili.Zelo lepo napisano.
Dojenčje ki imajo ogroženo življenje se pocepi, večino ostalih pa ne.
Kaj je zdaj pri covidu drugače? Da je treba vsepovprek popikat.
Za veliko večino je prav tako blag prehlad.
Jaz sem imel 4 mesece po cepljenju vnetje sinusov, so me zobje boleli... Če začnem to širiti po spletu kot stranski učinek cepljenja, ugani, kaj se bo zgodilo...Vedno več prijateljev mi toži, da po cepljenju imajo boleče noge, mravljince in to še po nekaj mesecih.
Počasi počasi se bo pokazal pravi obraz tega sranja.
Jaz sem imel 4 mesece po cepljenju vnetje sinusov, so me zobje boleli... Če začnem to širiti po spletu kot stranski učinek cepljenja, ugani, kaj se bo zgodilo...