Dovolj bo podatek o letih, hvalaTi dam še po barvi kože?
Dovolj bo podatek o letih, hvalaTi dam še po barvi kože?
Od julija polno cepljen: Če ne bi bil, me ne bi bilo več
Pod njegovo objavo na Facebooku se je zvrstila množica komentarjev, v katerih so mu prijatelji in sledilci zaželeli čim hitrejše okrevanje, med njimi pa se je pojavilo tudi vprašanje, ali je bil igralec cepljen. Odgovoril je, da je polno cepljen od julija, a da je prejel cepivo Astra Zeneca, katerega učinkovitost naj bi hitreje padala, ob tem pa pribil: "Če ga ne bi, me ne bi bilo več."
RasistTi dam še po barvi kože?
Odvisno kaj je cilj - če ti je cilj zgolj in samo preprečitev širitev okužb potem da, je stran vržen denar. Če ti je pa cilj zmanjšati obremenitve zdravstvenega sistema s tem, da so ljudje manj dovzetni na težji potek potem pa ne, ni stran vržen denar.Omicron: 3 vaccine doses are not enough to stop the new COVID variant, warns BioNTech CEO
Pomeni vsa cepiva, kjer se je folk cepil “ker se je moral” in vsa delovna sila za cepljenje teh - vstran vrzen denar.
Razlika med totalitarnimi režimi in demokracijo je v tem, da je v demokraciji na prvem mestu človek in človekove pravice, v totalitarnih in diktaturah pa neki skupni cilji (za diktatorjevo dobro).Seveda, da si. Takrat je bila debata o cepljenju otrok ter najstnikov, ti si pa uletel s primerjavo cepljenja s posilstvom mladoletnice.
Ampak to res ni bistveno, bistveno je to, da primerjava ni na mestu zaradi enačenja neznane osebe s tinderja, ki si želi seksa s sistemskim/državnim/globalnim cepljenjem celotne populacije zaradi dobrobiti te celotne populacije kjer posameznik in njegove želje potem seveda niso na prvem mestu ampak je tam družba.
40 milijonov prebivalcev. Kaj bi še rad?Super, se demografski podatki?
Vlada meni, da ni krize? Od kod ta ideja? Zgolj zato, ker ni uradno razglašene epidemije? In zakaj ni? Ja zato, ker je ta kriza zgolj politična, to je v bistvu kronski dokaz, ni druge spljoh.Tudi vlada meni da ni krize, drugace bi lahko razglasila izredno stanje.
Pa ga ni.
In tudi epidemija ni razglašena. Zakaj ne?