Evo, spet bom moral nalepit na blokovska vrata "NE diraj mi macu!" ......znanstveniki-proti-covidu-19-bomo-morda-morali-cepiti-tudi-domace-zivali...
Evo, spet bom moral nalepit na blokovska vrata "NE diraj mi macu!" ......znanstveniki-proti-covidu-19-bomo-morda-morali-cepiti-tudi-domace-zivali...
Najboljše da iz preventive vse domače živali pobijemo.... Tak za ziher....
In lastnike, to bo 100% delovalo proti virusu.Najboljše da iz preventive vse domače živali pobijemo.... Tak za ziher....
In to, perden smo okuženi, da ne bomo statistike kvarili.In lastnike, to bo 100% delovalo proti virusu.
Kako farmacevtska firma izsiljuje evropsko unijo...
Evropska komisija: EU je vložil milijarde v razvoj cepiv, podjetja ga morajo zagotoviti
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je dejala, da je EU vložil milijarde evrov v pomoč pri razvoju prvih cepiv proti covidu-19 na svetu, zdaj pa morajo podjetja spoštovati svoje obveznosti in zagotoviti cepiva.www.rtvslo.si
pa to ne moreš verjet, kaj se dogaja - bolj smo starejši kot civilizacija, večje svinjarije se dogajajo. Kako si upajo takole izsiljevat ljudi? a nimajo nobenega spoštovanja??
dnar so pokasiral vnaprej, debelih 300 mio €. zdej se pa je.bite - ko bo pripravljeno boste dobil... ali pa še malo kasneje... če boste tiho počakali... svine.
EU bi mogla odstopit od pogodbe, zablokirat vse račune, tudi račune lastnikov na raznih otokih, pobrat denar nazaj in kupit cepiva drugje. Četudi pri kitajcih.
kaj se pa grejo, mamicu jim!
Saj na koncu vedno bolj verjamem teorijam zarot, da te viruse proizvaja farmacija. Samo, da se služi.no sej... to je kapitalizem v vsej svoji veličini.
boli jih za zdravje ljudi, za ljudi nasploh. važno da so €.
govorimo o žegnani vodi, k sploh ne vemo če bo delovala tako kot obljubljajo.
ne bi rekel, če bi poštudirali zdravilo za rakava obolenja... ki jih razvijajo že 40 let.
Na to sem opozoril že par dni nazaj, takoj ko je prislo v medije, da bo dobava 60% manjša in rekel, da je AstraZeneca našla boljšega kupca. Kakšno zdravje ljudi neki. Živimo v kapitalizmu in podjetje se obnaša kapitalistično. Podjetje ima delničarje, ki jim mora maksimizirat dobiček. Pa sej to sem povedal in kdorkoli je razmišljal drugače je naiven.no sej... to je kapitalizem v vsej svoji veličini.
boli jih za zdravje ljudi, za ljudi nasploh. važno da so €.
govorimo o žegnani vodi, k sploh ne vemo če bo delovala tako kot obljubljajo.
ne bi rekel, če bi poštudirali zdravilo za rakava obolenja... ki jih razvijajo že 40 let.
Glih tako se gre za zdravje ljudi.Na to sem opozoril že par dni nazaj, takoj ko je prislo v medije, da bo dobava 60% manjša in rekel, da je AstraZeneca našla boljšega kupca. Kakšno zdravje ljudi neki.
Zato, ker za volilne kampanje potrebuješ denar. Denar pa dobiš od donorjev. Ti donorji pa so tudi farmacevtske firme. Sej veš, lobisti.sam kako nima ena UNIJA orodja, da za jajca stisne tako firmo, če se delajo norca?
pa kr nobene moči nimamo več proti tem velikim firmam. čist vse si dovolijo.
Točno to in tudi zato bi se morala EU obnašati kapitalistično in ne staviti le na enega konja. To je tako, kot da bi vse dal v roke monopolistu.Ja sem imate radi kapitalizem ane
Imejte ga radi v vseh primerih, ne samo takrat, ko to glih paše.
Glih tako se gre za zdravje ljudi.
Samo zgleda so eni pripravljeni plačati več za svoje zdravje