Ce meni pisejo, naj delam povezetke, ga bos pa ja se tiA zdej te bom učil kar izveš z 5 min googla?
Ce meni pisejo, naj delam povezetke, ga bos pa ja se tiA zdej te bom učil kar izveš z 5 min googla?
Torej ali je problem v tvojem viru, ali pa v razumevanjuJaz sem izvedel to, kar sem napisal, ti pa očitno nekaj drugega.
Kak vir, pa da ni yt? Ne samo brez pameti v resnih strokovnih temah.Torej ali je problem v tvojem viru, ali pa v razumevanju
Kar dalje brez razuma, ha?Madona no, par mesecev se ti že nabija z vseh strani o kakšnem cepivu se gre, a ti bi rad vir
Tle ga najdi
Če ti direktor a DSO pravi da se zaposleni nočejo cepit ker smatrajo da virus ni nevaren potem jih je pri nas očitno še veliko premalo umrlo.
Kak vir, pa da ni yt? Ne samo brez pameti v resnih strokovnih temah.
Ja res, ne vem zakaj to počnešKar dalje brez razuma, ha?
Pa so sle mokre sanje nekaterih tukaj, na forumu, po vodi (cepilni potni listi in omejevanje svoboscin v odvisnosti od njih).Sem bral da bomo zaradi "težav" z dobavo cepiv potrebovali 5x več časa da pridemo do zadovoljive precepljenosti.... Ali z drugimi besedami:
Treba dati virusu dovolj časa da mutira ker drugače bomo še res kje uspešno z zajezitvijo.
Tako pa bo to trajalo in trajalo.....
Najverjetneje ... dokler se ne bo organizirala kaka civilna skupina/ioniciativa sorodnikov umrlih in tožila to podjetje kot v Italiji v Bergamu ....Uprava doma molči! Skriva, da je virus zopet prišel v dom preko osebja?
Tudi danes jih. Kaj si zelel povedat?
Sem bral da bomo zaradi "težav" z dobavo cepiv potrebovali 5x več časa da pridemo do zadovoljive precepljenosti.... Ali z drugimi besedami:
Treba dati virusu dovolj časa da mutira ker drugače bomo še res kje uspešno z zajezitvijo.
Tako pa bo to trajalo in trajalo.....