Še en stavek, ki ga lahko zapišemo pod Darjanizmi...... Počas boš Cimeta presegel in to kar bogato.Dobro, ampak ni to neki veliko naključje, da je ravno sedaj ko je kovid ruknil, prišlo do te "revolucije", prej pa xy let se niso s tem ukvarjali sploh?
Samo 30+ let se že ukvarjajo s tem, zadnjih 10 bolj aktivno.Dobro, ampak ni to neki veliko naključje, da je ravno sedaj ko je kovid ruknil, prišlo do te "revolucije", prej pa xy let se niso s tem ukvarjali sploh?
V sedemmilijonski Srbiji, kjer se nadaljuje množično cepljenje proti covidu-19, je do zdaj, večionoma prvi odmerek, prejelo že okoli 320.000 ljudi. Država je tako v evropskem vrhu, takoj za Združenim kraljestvom.
Kaj pa je takšna posebnost pri pfizerju/moderni, da jim je ratalo tako hitro tako dobro (to sicer bomo videli čez čas)? Sreča, ali finance?
Srbija v evropskem vrhu, cepili so že 320.000 ljudi
V sedemmilijonski Srbiji, kjer se nadaljuje množično cepljenje proti covidu-19, je do zdaj, večinoma prvi odmerek, prejelo že okoli 320.000 ljudi. Država je tako v evropskem vrhu, takoj za Združenim kraljestvom.www.rtvslo.si
če bi se ti zavedal, da je osnova tega cepiva stara že več kot desetletje bi ti bilo veliko lažje, ampak se mi zdi, da nočeš ali pa ne moreš tega dojeti, pa govori ti nekdo, ki ima v sebi že drugo dozo Pfizer/biontec Comirnaty cepiva v sebi, še protitelesa preverim čez 12 dni, potem pa upam na COVID potni list
Jst dam danes takoj 100€ če bi me cepili pa tudi če je zastonj. Bi bilo da en polletni rok toliko bolj priročno že od dopusta ki sem vse od lanskega maja spustil.
Čisto resno vprašanje, trenutno v Srbiji cepijo predvsem s cepivom Sinopharm ("kitajcem").Srbija v evropskem vrhu, cepili so že 320.000 ljudi
V sedemmilijonski Srbiji, kjer se nadaljuje množično cepljenje proti covidu-19, je do zdaj, večinoma prvi odmerek, prejelo že okoli 320.000 ljudi. Država je tako v evropskem vrhu, takoj za Združenim kraljestvom.www.rtvslo.si
To se je že od začetka vedelo, da bo lahko problem.Sedaj ugotavljajo da je očitno bolje uporabiti dva različna adenovirusa za prenos informacije kot ima to sputnik za razliko od njih ki uporabljajo adenovirusa šimpanza. Sputnik pa dva različna od človeka, a5 in a26.
Upajmo da jim čimprej uspe skupaj spravit 90+, za dobro vseh.
To se je en k ciganom pretihotapil in so imeli žurkoEvo od kje je največ "Angležev" Iz Trebnjega kje pa drugje . Sem vedel da se ni na sovaščane za zanašat. Zato bi pa Pfizer ustrezal, do takrat pa raje FFP2 okrog nosim ker na druge se ni za zanašat.
Če Janez že toliko za Orbanom gleda in jebe EU potem naj se sputnika naroči kot Orban. Saj takoj ga ne bo ampak glede na situacijo ne bo nič narobe tudi če šele čez 2 meseca pride. Neka spodobna številka.
Pa bi se cepil z ruskim cepivom?