Covid-19 Cepiva

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.491
3.589
113
Matey je hotel s svojo provokativno donatorsko akcijo posledic ceplenja diskreditirat mnoge, izpadel je pa bedak. Vlada je resno pristopila k stvari in morda se celo premikamo v pravi smeri. Uvajajo povračilo škode za stranske učinke po cepljenju.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.103
16.287
113
Niti približno nisem želel diskreditirat mnoge, kot bedak si pa zaradi očitnega laganja izpadel kvečjemu ti :srce:

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Dejmo končat to o indiji. Če pogledaš starostno piramido indije bo marsikaj jasno. Medtem ko je pri nas prebivalstvo 65+ predstavlja 21% vseh prebivalcev, je v indiji teh PAZI 6.5%. Skratka vsaj 3x manj rizične skupine s tem da bolj greš na vrh piramide več razlike je med razvitimi in nerazvitimi državami. Nerazvite države nimajo problema s covidom enostavno zato ker je premalo populacije ki je na udaru. V neki afriški vukojebini boš z lupo iskat 65+ letnika, pri nas je pa vsak peti državljan star vsaj toliko.
se strinjam, starostna struktura igra doloceno vlogo, ampak se vedno je v Indiji 78 milijonov 65+

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
intervjujana indijska zdravnica ne zanika teh stevilk, ampak alter spet vec ve

pa se iz intervjuja:

Po rekordnih več kot 410.000 primerih okužbe s koronavirusom v enem samem dnevu, to je bilo v začetku letošnjega maja, so se številke v zadnjem mesecu občutno zmanjšale. Kakšno je stanje v vaši bolnišnici?

K sreči trenutno v moji bolnišnici ni hospitaliziran noben bolnik s koronavirusno boleznijo.
Zato, ker so se vsi okopali v Gangesu. :cool:

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Matey je hotel s svojo provokativno donatorsko akcijo posledic ceplenja diskreditirat mnoge, izpadel je pa bedak. Vlada je resno pristopila k stvari in morda se celo premikamo v pravi smeri. Uvajajo povračilo škode za stranske učinke po cepljenju.

Dober predlog SD-ja očitno sprejet tudi na vladi. Marsikateri očitek anticepilcev lahko sedaj pade v vodo.

• Haha
Reactions: SamSvoj

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.008
113

Odškodnina znaša pri redkih primerih (na prste ene roke) okoli 10 000 EUR.

Adijo in hvala za vse ribe.

Edit
Škoda na zdravju se mora po zakonu o nalezljivih boleznih kazati "v resnem in trajnem zmanjšanju življenjskih funkcij", piše v zakonu. To bo presojala posebna komisija. Najvišja predvidena odškodnina v zakonu o nalezljivih boleznih je 60 tisoč evrov. Zakonec ali starši imajo v primeru smrti pravico do 10 tisoč evrov odškodnine, otrokom osebe, ki bi umrla, pa pripada skupaj 20 tisoč evrov.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Matey

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Točno zato sem želel od Andya podatek o starostni strukturi tisočih rešenih Covid pacientov enega njegovega indijskega youtube doktorja z Ivermectinom.
Seveda tega ni znal najti.

Enak uspeh kot on, bi imel tudi jaz, če bi "zdravil" večinoma ljudi do 30 let starosti. S konjsko pasto ali brez njih bi vsi šli čez brez težav.
In enak uspeh imam jaz, ko cepim te iste. Ampak to je v redu...

• Všeč mi je
Reactions: Evrokrat

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.008
113
“Cepiva so popolnoma varna in učinkovita!” Besedna zveza, ki se je uporabljala dokler “teoretiki” niso razbili mita, je bila “popolnoma varna” - dejansko pomeni 100% varna. Hvala teoretiki! To je uradna stran EU :

• Všeč mi je
Reactions: Robert

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.491
3.589
113
A to pa zdej že na nivoju EU? Na Alterju to pokriva Matey in njegov donacijski fond.
Je pa treba te nevarne učinke počasi spustit v javnost in ko se prah poleže lansirat cepivo 2.0
Da pa evropski poslanci med pogajanji niso imeli dostopa do pogodb, je pa.... :nigladek:

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Matey
19. jul 2007
2.894
1.609
113
“Cepiva so popolnoma varna in učinkovita!” Besedna zveza, ki se je uporabljala dokler “teoretiki” niso razbili mita, je bila “popolnoma varna” - dejansko pomeni 100% varna. Hvala teoretiki! To je uradna stran EU :
Kaj želi Ytbnd povedati s tem To je uradna stran EU