Seveda, enako kot vsi. Aja oprosti, vi ste čisto objektivni.okej, vsaj priznas, da selektivno uporabljas podatke
Seveda, enako kot vsi. Aja oprosti, vi ste čisto objektivni.okej, vsaj priznas, da selektivno uporabljas podatke
nisem opazo, da bi ti komentiral precepljenost v IndijiSeveda, enako kot vsi. Aja oprosti, vi ste čisto objektivni.
se strinjam, starostna struktura igra doloceno vlogo, ampak se vedno je v Indiji 78 milijonov 65+Dejmo končat to o indiji. Če pogledaš starostno piramido indije bo marsikaj jasno. Medtem ko je pri nas prebivalstvo 65+ predstavlja 21% vseh prebivalcev, je v indiji teh PAZI 6.5%. Skratka vsaj 3x manj rizične skupine s tem da bolj greš na vrh piramide več razlike je med razvitimi in nerazvitimi državami. Nerazvite države nimajo problema s covidom enostavno zato ker je premalo populacije ki je na udaru. V neki afriški vukojebini boš z lupo iskat 65+ letnika, pri nas je pa vsak peti državljan star vsaj toliko.
Dejte se ti, pa še nekateri tu gor zdaj zmenit po čigavem nareku piše RTV?Logično da je RTV fake news, pišejo samo po nareku vlade. Jaz jim ne bi nič zaupal. Tako da tisti članek se lahko mirno ignorira.
Nisem svetovni popotnik, ampak tu sem bil, na žalost v vsaki samo po enkrat.ne, zato mi pa ti razlozi, izgleda si svetovni popotnik pa ves kako in kaj je glede pandemije je tam v Aziji
Zato, ker so se vsi okopali v Gangesu.intervjujana indijska zdravnica ne zanika teh stevilk, ampak alter spet vec ve
pa se iz intervjuja:
Po rekordnih več kot 410.000 primerih okužbe s koronavirusom v enem samem dnevu, to je bilo v začetku letošnjega maja, so se številke v zadnjem mesecu občutno zmanjšale. Kakšno je stanje v vaši bolnišnici?
K sreči trenutno v moji bolnišnici ni hospitaliziran noben bolnik s koronavirusno boleznijo.
se pravi vsi se skopamo v Zusterni pa smo OKZato, ker so se vsi okopali v Gangesu.
Dober predlog SD-ja očitno sprejet tudi na vladi. Marsikateri očitek anticepilcev lahko sedaj pade v vodo.Matey je hotel s svojo provokativno donatorsko akcijo posledic ceplenja diskreditirat mnoge, izpadel je pa bedak. Vlada je resno pristopila k stvari in morda se celo premikamo v pravi smeri. Uvajajo povračilo škode za stranske učinke po cepljenju.
V četrtek potrdili 3517 okužb | 24ur.com
V Sloveniji so potrdili novih 3517 okužb s koronavirusom, opravili pa so 8274 testiranj PCR. Delež pozitivnih testov znaša 42,5 odstotka. Umrlo je 20 covidnih bolnikov. V državi je aktivnih 45143 primerov okužb.www.24ur.com
Preden pišeš take blesarije, se pozanimaj, kaj za Indijce pomeni Gangesse pravi vsi se skopamo v Zusterni pa smo OK
Vlada je do sedaj trdila, da bi odškodnine pripadale samo, če bi bilo cepljenje obvezno.Dober predlog SD-ja očitno sprejet tudi na vladi. Marsikateri očitek anticepilcev lahko sedaj pade v vodo.
OK,Preden pišeš take blesarije, se pozanimaj, kaj za Indijce pomeni Ganges
Odškodnina znaša pri redkih primerih (na prste ene roke) okoli 10 000 EUR.Matey je hotel s svojo provokativno donatorsko akcijo posledic ceplenja diskreditirat mnoge, izpadel je pa bedak. Vlada je resno pristopila k stvari in morda se celo premikamo v pravi smeri. Uvajajo povračilo škode za stranske učinke po cepljenju.
V četrtek potrdili 3517 okužb | 24ur.com
V Sloveniji so potrdili novih 3517 okužb s koronavirusom, opravili pa so 8274 testiranj PCR. Delež pozitivnih testov znaša 42,5 odstotka. Umrlo je 20 covidnih bolnikov. V državi je aktivnih 45143 primerov okužb.www.24ur.com
In enak uspeh imam jaz, ko cepim te iste. Ampak to je v redu...Točno zato sem želel od Andya podatek o starostni strukturi tisočih rešenih Covid pacientov enega njegovega indijskega youtube doktorja z Ivermectinom.
Seveda tega ni znal najti.
Enak uspeh kot on, bi imel tudi jaz, če bi "zdravil" večinoma ljudi do 30 let starosti. S konjsko pasto ali brez njih bi vsi šli čez brez težav.
Kaj želi Ytbnd povedati s tem To je uradna stran EU“Cepiva so popolnoma varna in učinkovita!” Besedna zveza, ki se je uporabljala dokler “teoretiki” niso razbili mita, je bila “popolnoma varna” - dejansko pomeni 100% varna. Hvala teoretiki! To je uradna stran EU :
PREDLOG RESOLUCIJE o ustanovitvi evropskega sklada za odškodnino žrtvam cepljenja proti covidu-19 – Comirnaty (Pfizer, BioNTech) – cepivo COVID-19 Vaccine Janssen – Spikevax (cepivo COVID-19 Vaccine Moderna) – Vaxzevria (cepivo COVID-19 Vaccine Astra
PREDLOG RESOLUCIJE v skladu s členom 143 Poslovnika o ustanovitvi evropskega sklada za odškodnino žrtvam cepljenja proti covidu-19 - Comirnaty (Pfizer, BioNTech) - cepivo COVID-19 Vaccine Janssen - Spikevax (cepivo COVID-19 Vaccine Moderna) - Vaxzevria (cepivo COVID-19 Vaccine AstraZeneca)...www.europarl.europa.eu