Covid-19 Cepiva

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.286
113
A si za njo začel že kaj zbirat? A zdej imajo pa že tvoji znanci probleme? Včasih si se norca delal iz drugih, zakaj se pa zdej ne? Aja, to so pa tvoji znanci.
Daj nabijalček ne nabijaj no, lepo te prosim. Iz ljudi, ki imajo probleme zaradi covida se nikoli nisem delal norca, iz lažnivcev tvoje sorte pa že od nekdaj.

• Všeč mi je
Reactions: koliko

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
In za to je treba direktno obtožiti blesave ljudi ki se nočejo cepiti in skačejo ko bebci po Ljubljani.
S svojim početjem direktno škodujejo sodržavljanom
Kako da ne? Mnogi od necepljenih pristanejo v bolnišnici, pri čemer je ostalim bolnišnično zdravljenje in diagnostika praktično onemogočeno.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Morda se bo ob tem kak proti cepilec malo zamislil, čeprav to ni prav verjetno:

Večina bolnikov potem, ko se zbudijo iz kome in se zavejo, kje so in kaj se dogaja, pove, da jim je žal, da se niso cepili. Toda ne vsi. “Obstajajo tudi ljudje, ki hlastajo za zrakom in hkrati trdijo, da covid-19 ne obstaja,” pove Mlakar. Za vse tam zaposlene je povsem nedoumljivo, da je to mogoče.

• Všeč mi je
Reactions: koliko in Matey

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.748
113
EU
Morda se bo ob tem kak proti cepilec malo zamislil, čeprav to ni prav verjetno:

Ko se zbudi iz kome najprej pove s hripavim glasom "zakaj se nisem cepil"?
Cepljeni, ko se zbudi iz kome pove "zakaj sem se cepil"?.
Res ste pacienti s tem utrujanjem.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ko se zbudi iz kome najprej pove s hripavim glasom "zakaj se nisem cepil"?
Cepljeni, ko se zbudi iz kome pove "zakaj sem se cepil"?.
Res ste pacienti s tem utrujanjem.
Pacient si kar ti! Koliko se jih je dosedaj budilo iz kome zaradi cepljenja? A spadaš med tiste, ki bi zahtevali vegansko hrano in jim je vseeno, če se zbudijo na ginekologiji? :nigladek:

• Všeč mi je
Reactions: koliko

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Jaz pravim za take who cares naj umrejo bo več postelj frej. To je kot zagovarjat nekoga ki gre pijan na cesto ali pa s slabimi gumami, potem ja jokat kako bogi je ker je prometno povzročil. Pač jebi ga sam si se tak odločil ne se potem bogega delat pa mislit da se bo komu smilil.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
resitev je tu, :zmaga:
sicer pa, kaj porecejo tisti, ki so trdili, da nobeno cepivo ni in ne more biti 100% ucinkovito

1637595637164.png

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.008
113

This was published in July of this year. It should have been the end of mass-vaccination attempts against Covid because it made clear that binding (infection-enhancing) antibodies were produced by the jabs in abundance and what's worse the majority of the antibodies produced were worthless or harmful. In short the only reason you got protection was due to a wildly elevated titer in the first place, and once it waned, which it inevitably would, you were going to get ****ed.

The lack of "N" protection after vaccination if you get infected appears to be continuing as well, which is extremely bad because it is "N" protection that is almost-impossible for the virus to evade. Without that "N" antibody titer from infection you will get reinfected if you were vaccinated and the binding titer will enhance it. The possibility of a Dengue-fever vaccine sort of disaster is real.

• Všeč mi je
Reactions: SamSvoj

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.008
113
13. Ali lahko po cepljenju še vedno širimo bolezen?
Tega še ne vemo. Potrebne bodo dodatne ocene za oceno učinka cepiva na preprečevanje asimptomatičnih okužb, vključno s podatki iz kliničnih preskušanj in uporabe cepiva po pridobitvi dovoljenja za promet.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.008
113
Maximum Vaccination
The vaccines can't control Corona, which is why they won't stop vaccinating.

So high rates of vaccination can’t reduce infections, and vaccinating the oldest and sickest hasn’t done very much for overall hospitalisations and deaths either. Yet our governments press on, not because the vaccines are working, but because they’re not. We’ve been through all of this before. Last year, large swathes of the developed world banned most of public life because everyone decided that this was the way to save lives. Wuhan convinced them that lockdowns work, in much the same way as the Pfizer/BioNTech trials convinced them that vaccines work. Except lockdowns didn’t work, and vaccines don’t really work either. Corona rages on, indifferent to the strange learned fantasies of our medical bureaucrats.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in SamSvoj