Covid-19 Cepiva

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
malo se umiri. lahko se tudi odjaviš za nekaj dni, da prideš k sebi.
sem ti že rekel. če ga je cepivo tako zdelalo, kar verjamem, me skrbi, da bi ga kovid ubil. kaj misliš?
On je sam rekel da bi rajši umrl kot pa te pizdarije.

Jaz sem drugače čisto miren. Na jetra mi gre zgolj to, da tukaj (pa saj drugje tudi) ljudje enostavno znajo gledat zgolj črno/belo.
Vmesnih zadev pa ne vidijo, pa če jih dejstva po betici ruknejo od zadaj.

Vsa čast izjemam.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.816
842
113
toti Maribor
Koliko dojenčkov umre zaradi cepljenja proti davici, oslovskem kašlju, otroški paralizi, tetanusu, hepatitis B 1. odmerek itd?? Vedno je določen % rizika, pa zaradi tega nismo opustili splošnega cepljenja proti tem boleznim.

Nazadnje urejeno:

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
a pet je malo? za brezveze jih je šlo 5.
Aha, zdaj pa greva nekam.
Kovid je zahteval 5 mladih. To je tragedija. Ampak te številke pomenijo da je kovid za mlade en ku&A bolezen. Ker rak jih je vzel več v tem obdobju... to se zavedaš kajne?
Se zavedaš da mladi umirajo na splošno zaradi drugih bolezni tudi? Saj to veš da je še vedno dejstvo kajne?

kaj ta 5 (petica) pove je to, da kovid, ja, lahko ubije mladega... ni pa nič posebnega kar se grožnje tiče.
To govorimo o promilih procentov.

In ja, da pocepiš vse mlajše od 35 let. Jaz upam stavit, da bo več mladih imelo hujše probleme zaradi teh cepiv kot od kovida.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.576
4.723
113
Še enkrat za božjo voljo.

Govorim o MLADEM FANTU. Kolikšna je bila šansa da bo on fasal hud kovid?
Pa kaj ste vsi malo čez les, ali mora res tvoj "nečak", "vnuček" ali kaj podobnega fasat od cepiva da ti odpre oči, da je cepljenje zdravih mladih oseb proti kovidu totalno brezvezen riziko?
Če se to zgodi tvojemu sinu (recimo) - boš tudi rekel "collateral damage"? Boš ku&ac!
Pa ti veš koliko mladih zjebejo druga cepiva, druga zdravila, napačne terapije/odločitve, preparati,....nadaljujemo na alkohol, zdravila, hrana, alergije....?

Vsaka stvar, ki jo pojemo, popijemo, vdihnemo lahko zjebe mladega ali starega. In to do smrti, kar imaš primerov juhuhu. Covid cepivo ni nič posebnega v tem segmentu. Enako lahko povzroči slabo reakcijo ali celo usodno, sicer v zelo majhnem procentu.

Seveda se strinjam, da bi morali cepiti rizične v celoti najprej in potem nižati mejo starosti glede na polnjenje bolnic. In potem ko bi bile še vedno preveč polne cepljenih starejših ugotoviti, da so cepiva zanič in Pfizerju povedat, da naj naredijo hitreje boljšega ali pa plačajo miljarde nazaj. Kar pa se ne bo zgodilo.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Aha, zdaj pa greva nekam.
Kovid je zahteval 5 mladih. To je tragedija. Ampak te številke pomenijo da je kovid za mlade en ku&A bolezen. Ker rak jih je vzel več v tem obdobju... to se zavedaš kajne?
Se zavedaš da mladi umirajo na splošno zaradi drugih bolezni tudi? Saj to veš da je še vedno dejstvo kajne?

kaj ta 5 (petica) pove je to, da kovid, ja, lahko ubije mladega... ni pa nič posebnega kar se grožnje tiče.
To govorimo o promilih procentov.

In ja, da pocepiš vse mlajše od 35 let. Jaz upam stavit, da bo več mladih imelo hujše probleme zaradi teh cepiv kot od kovida.
te dam na ignor
čavko

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
Koliko dojenčkov umre zaradi cepljenja proti ošpicam ali črnim kozam?? Vedno je določen % rizika, pa zaradi tega nismo opustili splošnega cepljenja proti tem boleznim.
Nevarnost teh bolezni za mulce napram kovidu?

Potem se pogovarjamo naprej.
marsikdo to reče in se zaradi tega ne gre cepit.
Jesus, ampak ti res nisi diht.
In potem se sprašujete, zakaj tak folk noče na TV? Resno?

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.091
3.593
113
41
Lj
Pusti pro-cepilce. To so verniki. Volili bodo Janša samo, zato ker jim je všeč da druge tepe, kljub temu da tudi njih. Ampak ker so cepilni verniki pravijo da je to božja volja.

• Haha
Reactions: sandra

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Še enkrat za božjo voljo.

Govorim o MLADEM FANTU. Kolikšna je bila šansa da bo on fasal hud kovid?
Pa kaj ste vsi malo čez les, ali mora res tvoj "nečak", "vnuček" ali kaj podobnega fasat od cepiva da ti odpre oči, da je cepljenje zdravih mladih oseb proti kovidu totalno brezvezen riziko?
Če se to zgodi tvojemu sinu (recimo) - boš tudi rekel "collateral damage"? Boš ku&ac!
Glej do spomladi bo kup žrtev tega da je covid edino kar pedenjajo.
Takrat bi tudi slabe volje in jokanja.