nad? ali pod???kolk nad 45 in zelo fit?
nad? ali pod???kolk nad 45 in zelo fit?
okorna pokliči, on take išče. če bi jaz koga poznal, vem da bi okornu javil. naj naredi film o tem. da rešim druge pred tem.Še vedno verjamem dokazom ki so pred mano.
Trije od par 10 ljudi s katerimi se aktivno družimo (torej ožji krog). Sem ti rekel da za enega so tudi že poslali zdravniki naprej prijavo da je povezano s cepljenjem. In ta eden ima konkretno sfukan lajf zdaj in izgleda da se ne bo več postavil nazaj v normalo (za ostala 2 je pa še vprašanje).
Pa se lahko na glavo postaviš in plešeš jig - tole so dejstva. In zato sem proti cepljenju tistih ki niso ogrožena skupina (zdravi mladi ljudje).
upam, da preživim do jutriPfizerjeva lastna študija tretje klinične faze je pokazala, da je bilo v cepljeni skupini 5x več srčnih infarktov kot v placebo skupini, tako da...
se že dogaja primer o katerem govoriš: žalostno na smrt:V šampone proti parazitom ne verjamem in tega ne bi nikdar vrgel v sebe.
Če bom rabil zdravljenje, kakršnokoli (naj bo kovid ali kaj drugega) bom vsekakor prišel v bolnico, ker sem za to pošteno plačal (in plačujem vsak mesec).
Če bo zaradi mene ostal brez postelje kakšen mlajši od mene ali, bog ne daj, otrok, bom sam predlagal da vzamejo mlajšega, mene pa namestijo v ta tvoj šotor in mi dajo zgolj nekaj da ne bom preveč trpel. Če bo pred mano dobil prednost 85 letnik zgolj zato ker je on cepljen jaz pa ne, ... se bomo pa drugače pogovarjali, če preživim
Ja z avtom. Ampak tam se držiš pravil, odlokov, zakonov, nasvetov, uporabljaš pripomočke. Do nesreče pride, ker se jih nekdo NI.Če se zaletiš z avtom in si sam kriv, ali pričakuješ od zdravnikov da te pozdravijo ali ne? Ali pa da se pokoduješ pri smučanju. Ali pa milijon drugih zadev, kjer so si ljudje sami krivi.
Tvoja glavica enostavno ne pošteka da vsi ne želijo biti "zvezdniki" in se izpostavljati na TV, kajne?okorna pokliči, on take išče. če bi jaz koga poznal, vem da bi okornu javil. naj naredi film o tem. da rešim druge pred tem.
če pa ne bi hotel okorn o tem govorit, bi pa jaz javno začivkal, da je prejšnji film zrežiran.
tako preprosto je to danes v dobi omrežij. ne se pustit utišat, naj vsi vidijo resnico. pošteno.
A v tem primeru potem ne verjamemo zdravnikom ki so zadevo javili kot tako naprej?Misliš, da ni možno, da res ni krivo cepivo?
Zdravniki dobro vedo za stranske učinke cepljenja. Če bi imel opravka z njimi bi vedel, da podrobno pogledajo, kdaj in s čim si bil cepljen. Verjemi da ne iz samega firbca.A v tem primeru potem ne verjamemo zdravnikom ki so zadevo javili kot tako naprej?
Torej ko zdravnik reče da je nekdo zjeban zaradi kovida je to 100%, zdaj ko reče da je zjeban zaradi cepiva je pa spet nesposoben kreten?
Pa vi sploh vidite tukaj ponavljajoč vzorec?
Tukaj govorimo o mlademu človeku ki mu je cepivo zjebalo življenje, pametnjakoviči na forumu pa še to dejstvo probajo spreobrnit v nekaj drugega, ker ne ustreza "kovid agendi".Zdravniki dobro vedo za stranske učinke cepljenja. Če bi imel opravka z njimi bi vedel, da podrobno pogledajo, kdaj in s čim si bil cepljen. Verjemi da ne iz samega firbca.
Sem, preberi par strani nazaj. Natančen potek pizdarij.Nisi še opisal kaj natančno se je kolegu zgodilo.
ja, tudi covid je zjebal mlade ljudi, verjetno več kot cepivoTukaj govorimo o mlademu človeku ki mu je cepivo zjebalo življenje, pametnjakoviči na forumu pa še to dejstvo probajo spreobrnit v nekaj drugega, ker ne ustreza "kovid agendi".
Ali je ta model zgolj "collateral damage" ratal po novem?
Ali je ta model zgolj "collateral damage" ratal po novem?
točno tako. nihče ne trdi, da ni stranskih učinkov cepiv, zdravil. tudi varnostni pas je že bil krivec za smrt.To ni po novem, to je neizpodbitno dejstvo, da je lahko pri nekomu cepivo ali neucinkovito ali pa celo skodljivo. Daj na vago ali ti npr 1% problematikov pomeni vec kot 99% resenih zivljenj.
Še enkrat za božjo voljo.To ni po novem, to je neizpodbitno dejstvo, da je lahko pri nekomu cepivo ali neucinkovito ali pa celo skodljivo. Daj na vago ali ti npr 1% problematikov pomeni vec kot 99% resenih zivljenj.
Upam da se to ne zgodi tvojemu sinu, nečaku...točno tako. nihče ne trdi, da ni stranskih učinkov cepiv, zdravil. tudi varnostni pas je že bil krivec za smrt.
malo se umiri. lahko se tudi odjaviš za nekaj dni, da prideš k sebi.Upam da se to ne zgodi tvojemu sinu, nečaku...
Ker potem boš tudi ti rekel "collateral damage"? Boš ku%ac.
Vsi ste vso pamet požrli - dokler gre za ljudi kateri niso iz vaše familije. Lahko je drekat v tem primeru ja.
Verjetno.ja, tudi covid je zjebal mlade ljudi, verjetno več kot cepivo