Covid-19 Cepiva

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Še vedno verjamem dokazom ki so pred mano.
Trije od par 10 ljudi s katerimi se aktivno družimo (torej ožji krog). Sem ti rekel da za enega so tudi že poslali zdravniki naprej prijavo da je povezano s cepljenjem. In ta eden ima konkretno sfukan lajf zdaj in izgleda da se ne bo več postavil nazaj v normalo (za ostala 2 je pa še vprašanje).

Pa se lahko na glavo postaviš in plešeš jig - tole so dejstva. In zato sem proti cepljenju tistih ki niso ogrožena skupina (zdravi mladi ljudje).
okorna pokliči, on take išče. če bi jaz koga poznal, vem da bi okornu javil. naj naredi film o tem. da rešim druge pred tem.
če pa ne bi hotel okorn o tem govorit, bi pa jaz javno začivkal, da je prejšnji film zrežiran.
tako preprosto je to danes v dobi omrežij. ne se pustit utišat, naj vsi vidijo resnico. pošteno.

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
V šampone proti parazitom ne verjamem in tega ne bi nikdar vrgel v sebe.
Če bom rabil zdravljenje, kakršnokoli (naj bo kovid ali kaj drugega) bom vsekakor prišel v bolnico, ker sem za to pošteno plačal (in plačujem vsak mesec).
Če bo zaradi mene ostal brez postelje kakšen mlajši od mene ali, bog ne daj, otrok, bom sam predlagal da vzamejo mlajšega, mene pa namestijo v ta tvoj šotor in mi dajo zgolj nekaj da ne bom preveč trpel. Če bo pred mano dobil prednost 85 letnik zgolj zato ker je on cepljen jaz pa ne, ... se bomo pa drugače pogovarjali, če preživim
se že dogaja primer o katerem govoriš: žalostno na smrt:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.837
2.625
113
Če se zaletiš z avtom in si sam kriv, ali pričakuješ od zdravnikov da te pozdravijo ali ne? Ali pa da se pokoduješ pri smučanju. Ali pa milijon drugih zadev, kjer so si ljudje sami krivi.
Ja z avtom. Ampak tam se držiš pravil, odlokov, zakonov, nasvetov, uporabljaš pripomočke. Do nesreče pride, ker se jih nekdo NI.

Glede 3. doze cepljenja. Zakaj 3 odmerek? 3. čip? Ste že slišali za triangulacijo pri lokaciji položaja

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
okorna pokliči, on take išče. če bi jaz koga poznal, vem da bi okornu javil. naj naredi film o tem. da rešim druge pred tem.
če pa ne bi hotel okorn o tem govorit, bi pa jaz javno začivkal, da je prejšnji film zrežiran.
tako preprosto je to danes v dobi omrežij. ne se pustit utišat, naj vsi vidijo resnico. pošteno.
Tvoja glavica enostavno ne pošteka da vsi ne želijo biti "zvezdniki" in se izpostavljati na TV, kajne?
Sploh pa si lahko zgolj predstavljam čez kaj bi ga tiči kot si ti metali če bi se še dodatno izpostavljal. Na koncu bi bila za njegove probleme verjetno namesto cepiva kriva kar napačna pozicija planetov in lune.

p.s. : Ampak to je itak vaš modus operandi. Kar je objav za cepljenje in žalostnih zgodb zaradi kovida, vzamete za sveto in verjamete 100%. Vse kar se ne sklada z vašo "agendo" je pa fake news in laži. Vernik much?

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
Misliš, da ni možno, da res ni krivo cepivo?
A v tem primeru potem ne verjamemo zdravnikom ki so zadevo javili kot tako naprej?
Torej ko zdravnik reče da je nekdo zjeban zaradi kovida je to 100%, zdaj ko reče da je zjeban zaradi cepiva je pa spet nesposoben kreten?

Pa vi sploh vidite tukaj ponavljajoč vzorec?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.013
6.197
113
A v tem primeru potem ne verjamemo zdravnikom ki so zadevo javili kot tako naprej?
Torej ko zdravnik reče da je nekdo zjeban zaradi kovida je to 100%, zdaj ko reče da je zjeban zaradi cepiva je pa spet nesposoben kreten?

Pa vi sploh vidite tukaj ponavljajoč vzorec?
Zdravniki dobro vedo za stranske učinke cepljenja. Če bi imel opravka z njimi bi vedel, da podrobno pogledajo, kdaj in s čim si bil cepljen. Verjemi da ne iz samega firbca.

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
Zdravniki dobro vedo za stranske učinke cepljenja. Če bi imel opravka z njimi bi vedel, da podrobno pogledajo, kdaj in s čim si bil cepljen. Verjemi da ne iz samega firbca.
Tukaj govorimo o mlademu človeku ki mu je cepivo zjebalo življenje, pametnjakoviči na forumu pa še to dejstvo probajo spreobrnit v nekaj drugega, ker ne ustreza "kovid agendi".

Ali je ta model zgolj "collateral damage" ratal po novem?

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
To ni po novem, to je neizpodbitno dejstvo, da je lahko pri nekomu cepivo ali neucinkovito ali pa celo skodljivo. Daj na vago ali ti npr 1% problematikov pomeni vec kot 99% resenih zivljenj.
Še enkrat za božjo voljo.

Govorim o MLADEM FANTU. Kolikšna je bila šansa da bo on fasal hud kovid?
Pa kaj ste vsi malo čez les, ali mora res tvoj "nečak", "vnuček" ali kaj podobnega fasat od cepiva da ti odpre oči, da je cepljenje zdravih mladih oseb proti kovidu totalno brezvezen riziko?
Če se to zgodi tvojemu sinu (recimo) - boš tudi rekel "collateral damage"? Boš ku&ac!

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
točno tako. nihče ne trdi, da ni stranskih učinkov cepiv, zdravil. tudi varnostni pas je že bil krivec za smrt.
Upam da se to ne zgodi tvojemu sinu, nečaku...
Ker potem boš tudi ti rekel "collateral damage"? Boš ku%ac.

Vsi ste vso pamet požrli - dokler gre za ljudi kateri niso iz vaše familije. Lahko je drekat v tem primeru ja.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Upam da se to ne zgodi tvojemu sinu, nečaku...
Ker potem boš tudi ti rekel "collateral damage"? Boš ku%ac.

Vsi ste vso pamet požrli - dokler gre za ljudi kateri niso iz vaše familije. Lahko je drekat v tem primeru ja.
malo se umiri. lahko se tudi odjaviš za nekaj dni, da prideš k sebi.
sem ti že rekel. če ga je cepivo tako zdelalo, kar verjamem, me skrbi, da bi ga kovid ubil. kaj misliš?

• Všeč mi je
Reactions: Matey in McGiver

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
ja, tudi covid je zjebal mlade ljudi, verjetno več kot cepivo
Verjetno.
Če.
Mogoče.

Še enkrat. Če bo tvoj "ljubljeni" fasal od cepiva življenjske posledice, potem upam da boš še vedno ven metal bedarije v stilu "verjetno, upam, če, mogoče".

Dejstvo ostaja da je vseh smrti od kovida v rangu do 35 let 5. Pet!
Več se jih je mladih verjetno fentalo zaradi psihičnih problemov ki so posledica tega sranja.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen