In to kaj je bedarija veš zgolj ti, I presume?Bedak je tisti, ki počne bedarije. Forrest Gump
In to kaj je bedarija veš zgolj ti, I presume?Bedak je tisti, ki počne bedarije. Forrest Gump
Daj nam zaupaj, kaj točno matra kolega.Tale moj prijatelj je pa meni osebno rekel "za koji krščen duš sem to sranje vase vrgel! Rajši crknem kot tole kar me zdaj jebe!"
Tole je citat by the way.
In kje je razlika?
Edit: krščen duš spremeni v k%rac... alter spremeni očitno
Dokler ne bodo naštete skupine bile sposobne spraviti javnega zdravstva v položaj v kakršnemu so danes to niso ravno najboljši primeri.V redu. Potem naj to velja tudi za debeluhe, za kadilce, alkoholike, za adrenalinske junkije ipd... kje boš črto naredil?
Če se zaletiš z avtom in si sam kriv, ali pričakuješ od zdravnikov da te pozdravijo ali ne? Ali pa da se pokoduješ pri smučanju. Ali pa milijon drugih zadev, kjer so si ljudje sami krivi.Še enkrat, ni se treba cepit. Ampak potem če fašeš to pizdarijo in boš rabil pomoč uradne medicine, se ne oglašat pri njih, prav?
Pozdravi se lepo z šamponi proti parazitom za mačke doma.
V takem položaju zdravstvo ni zaradi bolnih, ampak zato ker je zanič.Dokler ne bodo naštete skupine bile sposobne spraviti javnega zdravstva v položaj v kakršnemu so danes to niso ravno najboljši primeri.
Dokler ne bodo našteti primeri bili sposobne spraviti javnega zdravstva v položaj v kakršnemu so danes to niso ravno najboljši primeri.Če se zaletiš z avtom in si sam kriv, ali pričakuješ od zdravnikov da te pozdravijo ali ne? Ali pa da se pokoduješ pri smučanju. Ali pa milijon drugih zadev, kjer so si ljudje sami krivi.
Torej trdiš da je pri kovidu zdravstvo v tem stanju zaradi < 40 letnikov?Dokler ne bodo naštete skupine bile sposobne spraviti javnega zdravstva v položaj v kakršnemu so danes to niso ravno najboljši primeri.
Če se zaletiš z avtom in si sam kriv, ali pričakuješ od zdravnikov da te pozdravijo ali ne? Ali pa da se pokoduješ pri smučanju. Ali pa milijon drugih zadev, kjer so si ljudje sami krivi.
Zdravstvo je takšno kot je že dolgo časa a še nikoli ni prišlo do česa takšnega kot vidimo sedaj zaradi navala (večinoma necepljenih) covid bolnikov. Izvor problema je torej drugje, res pa bi se z bolj sposobnim zdravstvenim sistemom dalo lažje prebroditi vse skupaj ampak vse ima svojo mejo.V takem položaju zdravstvo ni zaradi bolnih, ampak zato ker je zanič.
Kako stran nazaj imaš točen opis kaj se mu je zgodilo (in kaj se mu dogaja).Daj nam zaupaj, kaj točno matra kolega.
Ok kaj pa oboleli z gripo, se naj bi samoplačniško zdravili? Iz leta 2017, zmanjkalo postelj, ljudje ležali po tleh. Covida ni bilo.Dokler ne bodo našteti primeri bili sposobne spraviti javnega zdravstva v položaj v kakršnemu so danes to niso ravno najboljši primeri.
Ohoho, ta pa je lovska. Že ko se vsedeš v avto se zavestno odločiš tvegati, namesto da greš recimo na vlak ali avtobus. Če si pijan za volan isto, namerno. Če greš prehitro spet isto, namerno.Noben se namerno ne razbije z avtom.
Trdim, da do takšne situacije kot jo ima danes naš zdravstveni sistem ne more priti zaradi debeluhov, kadilcev, alkoholikov, adrenalinskih junkijev ipd.Torej trdiš da je pri kovidu zdravstvo v tem stanju zaradi < 40 letnikov?
Jaz točno vem kaj hočem povedat in kaj pišem tukaj gor. Smo kak dan nazaj imeli tukaj na tabli eno lepo tabelco po starostnih skupinah v bolnicah. 60%+ je starejših od 65 let.
Ne, ne bi se samoplačniško zdravili saj gre za popolnoma neprimerljivo situacijo. Za začetek je takrat dobesedno zmanjkalo (zgolj in samo) postelj in prostora na oddelku namenjenemu za to, sedaj pa vsesplošno po celi državi zmajkuje kadra in opreme. Glede na tvoje kvakizme do sedaj me tudi ne preseneča, da ti to ni jasno in sploh ne dvomim, da bo tako ostalo tudi naprej.Ok kaj pa oboleli z gripo, se naj bi samoplačniško zdravili? Iz leta 2017, zmanjkalo postelj, ljudje ležali po tleh. Covida ni bilo.
Kam so šle bolniške postelje?
NOVINARJI NAM LAŽEJO O STANJU V DRŽAVI! Poglejte si, kaj se je dogajalo pred cov 19, ko je bila v tem času gripa na pohodu, ki je očitno čudežno izginilarumble.com
Še enkrat.Še enkrat, ni se treba cepit. Ampak potem če fašeš to pizdarijo in boš rabil pomoč uradne medicine, se ne oglašat pri njih, prav?
Pozdravi se lepo z šamponi proti parazitom za mačke doma.
Ti pa nisi napisal, ali imajo zaradi tega obsedno stanje v bolnicah.si pozabo, vceraj, primer zahodne Flandrije?
to je morala bit pa težka "študija"To da cepivo povzroča strdke je itak zdaj jasno, saj tudi športniki letos dobivajo srčne napade enega za drugim.
Izraelci so naredili študijo, da je 5x več smrti zaradi srčnih napadov pri FIFA igralcih kot prejšnja leta
5-fold increase in sudden cardiac deaths of FIFA players in 2021
A guest post by Yaffa Shir-Razstephenc.substack.com
ta tvoj znanec ali več njih. če ga je po tvojih besedah cepivo tako zdelalo, bi ga covid ubil. je to možno?OK verjamem.
Ampak, potem še vedno ... pri tebi eden. Pri meni trije. In to tudi jaz govorim o ožjem krogu.
Glej, saj načeloma jaz nisem proti cepljenju. Kdor se hoče naj se cepi, pa makari mlad in zdrav. Kdo pa sem jaz da bom komu pamet solil kaj naj počne s svojim telesom. Ampak, enako pričakujem tudi iz druge strani - vsaj za te manj ogrožene skupine.
Ne pa da se dejansko na pol "prisili" (ja vem ni tehnično prisila, ampak come on!) da gredo roko nastavljat. In evo, tale moj znanec ima enako, če ne bolj sfukano življenje kot nekdo ki je od kovida pristal v bolnici ampak se bo zelo verjetno k sebi spravil.
Osredotočit se na ranljive in bolane. In to je to. Vse ostalo je eno veliko podjebavanje v glavo, ki tudi ni potrjeno s strani številk.